- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #15.461
Yok hiç çekinme rahim ağzı ve meme aynı anda oksitosin salgılıyormuş en iyisini yaparsın sen direk yapmaya başla süt gelirse hemen depola zaten buzluğa at dursun çok işine yarayacak o masajda hepsine harfiyen uyarsan çabuk doğurursun demedi deme hemde rahat olucak bak doğumunCokk tesekkur ederim ya Allah razi olsun dinlicem bu tavsiyeleri hep ama sut sagmaktan cekiniyorumm niyeyse. Gogus ucuna kiyafetin üstünden masaj yapsam olur mu obur turlu cok rahatsiz ediyor cunku.
Evet ben de öyle içtimAhududu yapragi cayini kaynamis bir su bardagi suya bir tutam koyarak iciyorum dogru mu acaba
Evrt erken . Ben 38+0 da basladimBu ahududu çayı içmeye ve hurma yemelere ne zaman başladınız ben şu an 36+3üm erken mi?
Son 1 1.5 aydır solda değil sağda rahatım çünkü bebek solda kaldı sağ tarafım boş sola yatınca batıyor tekmeliyor uyuyamıyorum. Yürüyüşten sonra ayakları kalça hizasından yukarı kaldırıyorum.Ayaklarını aşağı sarkitma canım hatta ayakta kalırsan yürüyüşten sonra falan eve gelince ayaklarını kaldır . Doktor bana ne kadar sola yatarsan ödemler varisler o kadar az olur ama sola yatmaktan gözümün sol tarafı kıristi artık
Herkeste farklı ama dediğiniz gibi kanala girerse hareketler azalır ordan anlarım heralde. Sizin doğum yarındı dimiBende araştırdım aynı şeyler yazıyordu her bebek farklı oluyormuş kimi doğum anında kimi doğumdan önce kimi su yada nişan gelince kanala girermiş hepsine rağmen gene girmeyende varmış benim yaşadığım kanala girerken leğen kemiğim kuyruk sokumum belim omurgam kasıklarım yerimde duramayacak kadar çok ağrıyodu özellikle bacaklarım tam köklerinden kopacak gibi acı veriyordu sanki o bağlar damarlar kopacak gibi çekiştiriliyor gibi canım çok yanıyodu uzansam olmuyo otursam olmuyo gezsem geçmiyo dizlerime kadar iniyodu ağrı yürücek dermanım yoktu sabahın 6sında kalkıp duşa girip hazırlanıp beklemiştim her an herşey olabilir diye öğlene doğru hafifleyerek geçti zaten bebekte sakinleşti durdu hiç kıpırdamadı 3 4 saat bende yorgunluktan uyuyakalmışım koltukta en belirgin olan şeyler bunlardı bende önceden de bebek kasıldıkça hareket ettikçe aşağı doğru baskı acı yapıyodu kendini itiyodu ama o son yaşadıklarım ondan çok daha kuvvetli ve ağrılıydı azalıp çoğalmıyodu bunlardan sonra bebek hareketleri 3gün boyunca sadece kasılma sertleşme olarak oldu başka şekilde eskisi gibi hareket etmedi hiç
Tamam canim yapmaya calisicam sadece su kuvet isini yapamayabilirim o dedigin bitkiyi bulamam gibi geliyor cunku. Ama sicak kompres uygulayayim hep bel altina o zamanYok hiç çekinme rahim ağzı ve meme aynı anda oksitosin salgılıyormuş en iyisini yaparsın sen direk yapmaya başla süt gelirse hemen depola zaten buzluğa at dursun çok işine yarayacak o masajda hepsine harfiyen uyarsan çabuk doğurursun demedi deme hemde rahat olucak bak doğumun
Squat ve böyle merdivende bacak arası gerdirme hareketleri yap canım. Açılmaya çok fatdası oluyor. Hani merdiven evde olmaz ama böyle bir bacağını koltuğa yada yüksek bir yere koyup böyle gerdirecen.Kesinlikle oyle. En son pazartesi bakmisti 2 cmin uzerindeydi acilma. Az once yine kontrol etti dr ayniymis. 15 ine kadar kendiliginden gelmezse bebek o gun hastaneye gidecekmisim. Suni sanciyla baslatacaklar. Stres oldum o gune kadar dogum baslasin diye simdi suniden cok korkuyorum
Tamam onu çıkarttık unut onu o halde kısa zamanda en çok neler yapabiliyorsak onları yapalım ki zamandan da kazanalım sıcak su tutmak belden aşağıya bu kısmı 3-4 kez yapabilirsin.perine masajı olabilir üzerine çaylar hurma derken bu iş kaydıraktan kayar gibi olacak gör bakTamam canim yapmaya calisicam sadece su kuvet isini yapamayabilirim o dedigin bitkiyi bulamam gibi geliyor cunku. Ama sicak kompres uygulayayim hep bel altina o zaman
Evet nasip olursa yarın sabah erkenden gidicem herşey hazır nasıl uyucam bilmiyorumSon 1 1.5 aydır solda değil sağda rahatım çünkü bebek solda kaldı sağ tarafım boş sola yatınca batıyor tekmeliyor uyuyamıyorum. Yürüyüşten sonra ayakları kalça hizasından yukarı kaldırıyorum.
Herkeste farklı ama dediğiniz gibi kanala girerse hareketler azalır ordan anlarım heralde. Sizin doğum yarındı dimi
Hayırlı olsun tebriklerHanımlar merhaba
Pazartesi günü doğum yaptımiki gece hastanede yattık. Bebiş de ben de gayet iyiyiz Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bebeğim 3600 gr 50 cm doğdu.
Doğum yapan taze anneleri tebrik ederim. Bekleyen anneler inşallah hayırlısı ile yavrusuna kavuşur.
Hayırlı olsun umarım herkesin doğumu böyle kolay geçer. Bebeğinizle mutluluklarKızlar doğurdum ben. 1.5 saatte suni sancısız, kesisiz.
Maaşallah gözünüz aydın güzel bir doğum olmuş darısı başımızaKızlar doğurdum ben. 1.5 saatte suni sancısız, kesisiz.
Gözünüz aydın olsun, tebrik ederim. mis kokulu bebişinizi kokluyorumHanımlar merhaba
Pazartesi günü doğum yaptımiki gece hastanede yattık. Bebiş de ben de gayet iyiyiz Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bebeğim 3600 gr 50 cm doğdu.
Doğum yapan taze anneleri tebrik ederim. Bekleyen anneler inşallah hayırlısı ile yavrusuna kavuşur.
Hayırlı olsun maşallah kac haftalıktinizHanımlar merhaba
Maşallah Maşallah ohhh bee ne güzel bir mesaj bu çok sevindim gözünüz aydınKızlar doğurdum ben. 1.5 saatte suni sancısız, kesisiz.
Maşallah, ilk doğum muydu? Böyle kolay olması için ne yaptın müsait olunca anlat lütfenKızlar doğurdum ben. 1.5 saatte suni sancısız, kesisiz.
Ayyy süper çok sevindim hoşgelmiş bebeğin oh çok güzel olmuşKızlar doğurdum ben. 1.5 saatte suni sancısız, kesisiz.
İkinciydi. Valla ekstra hiçbir şey yapmadım ben. Bugün sadece çok temizlik yaptım. Hamileliğim içindeki en hareketli gün olabilir.Maşallah, ilk doğum muydu? Böyle kolay olması için ne yaptın müsait olunca anlat lütfen
Gözünüz aydın, sağlıkla sıhhatle büyütün yavrularınızı inşallahİkinciydi. Valla ekstra hiçbir şey yapmadım ben. Bugün sadece çok temizlik yaptım. Hamileliğim içindeki en hareketli gün olabilir.
Hepinize bol bol dua ettimm Kızlar sancı çekerken. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?