• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hanımlar merhaba 🌼
Pazartesi günü doğum yaptım 🤲🏻 iki gece hastanede yattık. Bebiş de ben de gayet iyiyiz 🧿🤲🏻 Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Bebeğim 3600 gr 50 cm doğdu.
Doğum yapan taze anneleri tebrik ederim. Bekleyen anneler inşallah hayırlısı ile yavrusuna kavuşur.
Ne güzel maşallah size ve bebeğinize darısı başımıza 🧿🥰🌸💙
Kızlar doğurdum ben. 1.5 saatte suni sancısız, kesisiz.
Muhteşem maşallah gerçekten çok güzel bir haber çokta hızlı bir doğum darısı başımıza size ve bebeğinize maşallah
Kızlar ben de doğurdum bugün 😇 çok şükür ben de oğlum da iyiyiz sadece çok minik geldi bekledigimizden. Makat gelisliydi sezeryan olduk 38+6da 2615 gr 47 cm doğdu minyon bir arkadaş ama çok şükür hemen sütüm geldi emiyoruz her fırsatta. Koru hastanesi gerçekten inanilmazmis iyiki burda yapmisim.dogumu. hemen emzirme danışmanı geldi altin sütü içirdik bebeğe dışarda daha hızlı büyür inşallah. Hepinize dua ettim
Maşallah size ve bebeğinize en kısa zamanda kilo alacaktır önmeli olan sağlıkla kucağınıza almış olmanız güzel haberler için teşekkür ederiz heyecanlanıyoruz grupta 🥰🌸💙

İkinciydi. Valla ekstra hiçbir şey yapmadım ben. Bugün sadece çok temizlik yaptım. Hamileliğim içindeki en hareketli gün olabilir.

Hepinize bol bol dua ettimm Kızlar sancı çekerken. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Yarın bı bayram temizliğine gireyim ben en iyisi🥰🥰🥰☺️ şaka bir yana Bize de dua ettiğin için teşekkürler tam doğum anında edilen dualar kabul oluyormuş ben bu sayfada aylardır çok vakit geçirdim sabah uyanır uyanmaz hemen açıyorum kim ne yaşamış ne semptomlar var şimdiler de kim doğurmuş herkes iyimi diye 🥰 bende dua edicem insallah

Kızlar ben de doğurdum bugün 😇 çok şükür ben de oğlum da iyiyiz sadece çok minik geldi bekledigimizden. Makat gelisliydi sezeryan olduk 38+6da 2615 gr 47 cm doğdu minyon bir arkadaş ama çok şükür hemen sütüm geldi emiyoruz her fırsatta. Koru hastanesi gerçekten inanilmazmis iyiki burda yapmisim.dogumu. hemen emzirme danışmanı geldi altin sütü içirdik bebeğe dışarda daha hızlı büyür inşallah. Hepinize dua ettim
Koru yaaa kim doğum yaptysa koru harika diyor valla ikinci bebeğime ahtim olsun koruya gidicem🥰🥰 hayırlı uğurlu olsun cnm onun minyonlugunu yesinler biz 3kardesiz en kısa doğan kardeşimiz şuan hepimizden uzun valla çok da yakışıklı kerata. ♥️

Tamam onu çıkarttık unut onu o halde kısa zamanda en çok neler yapabiliyorsak onları yapalım ki zamandan da kazanalım sıcak su tutmak belden aşağıya bu kısmı 3-4 kez yapabilirsin.perine masajı olabilir üzerine çaylar hurma derken bu iş kaydıraktan kayar gibi olacak gör bak
Ayy hadii insallah canimm agzindan bal damliyor😍

İkinciydi. Valla ekstra hiçbir şey yapmadım ben. Bugün sadece çok temizlik yaptım. Hamileliğim içindeki en hareketli gün olabilir.

Hepinize bol bol dua ettimm Kızlar sancı çekerken. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Nasil bir temizlikti bu masallah dogumu baslatmis😍 yere oturup yer sildiniz mi onu cok oneriyorlar ama inanilmaz useniyorum gerekirse ben de yarin yapayım hemen😬

Nasil bir temizlikti bu masallah dogumu baslatmis😍 yere oturup yer sildiniz mi onu cok oneriyorlar ama inanilmaz useniyorum gerekirse ben de yarin yapayım hemen😬
Tüm evi eğilerek süpürdüm ve sildim. Banyoyu komple yıkadım. Mutfak dolaplarını iç dış sildim ve duş aldım. Oturduktan yarım saat sonra suyum geldi. 6 saat temizlik yaptım😄

Tüm evi eğilerek süpürdüm ve sildim. Banyoyu komple yıkadım. Mutfak dolaplarını iç dış sildim ve duş aldım. Oturduktan yarım saat sonra suyum geldi. 6 saat temizlik yaptım😄
Masallah valla helal olsun. Ayakta durmak bile zorluyor insani su donemde. Bir de o yorgunlugun üzerine dogum yapmissiniz. Emekleme pozisyonunda mi sildiniz yerleri peki? Bir de boyunuz kacti kesisiz olanlarin genelde boylari hep uzun oluyor gordugum kadariyla

Masallah valla helal olsun. Ayakta durmak bile zorluyor insani su donemde. Bir de o yorgunlugun üzerine dogum yapmissiniz. Emekleme pozisyonunda mi sildiniz yerleri peki? Bir de boyunuz kacti kesisiz olanlarin genelde boylari hep uzun oluyor gordugum kadariyla
Evet emekleme pozisyonunda yaptım. Boyum 164. Doktor perine masajı yaptı doğum sırasında. Eliyle sürekli esnetti orayı. Odada eşimle yalnızdık doğumhaneye girene kadar. Kimseyi çağırmadık. İyi ki böyle olmuş, sıfır stres oldu.

Maşallah 🥰 ben başka gruplarda da çok okudum şöyle temizlik yaptım akşama doğum yaptım yaptım sabahına suyum geldi açılmam oldu vs diye.ben de dün biraz iş yapayım dedim karnım semsert oldu taş gibi. Eğildim falan çocuğu mu sıkıştırdım acaba dedim 😂😂 bide deterjan kokuları vs çocuğa zararı olurmu diye bı korku düştü içime sonra bı güzel yatıp uyumuşum 😂

Evet emekleme pozisyonunda yaptım. Boyum 164. Doktor perine masajı yaptı doğum sırasında. Eliyle sürekli esnetti orayı. Odada eşimle yalnızdık doğumhaneye girene kadar. Kimseyi çağırmadık. İyi ki böyle olmuş, sıfır stres oldu.
Canim oncesinde sen de perine masaji yapmis miydin? Hastanede birileri olunca sanci odasina mi giriyorlar ya hicbir bilgim yok. Benim de kayinvalidem tutturdu hastaneye gelicem diye. Ben kapinin disiinda bile durmasini istemiyorum bir de sanci cektigim odaya girerse gercekten cok stres olurum

Maşallah 🥰 ben başka gruplarda da çok okudum şöyle temizlik yaptım akşama doğum yaptım yaptım sabahına suyum geldi açılmam oldu vs diye.ben de dün biraz iş yapayım dedim karnım semsert oldu taş gibi. Eğildim falan çocuğu mu sıkıştırdım acaba dedim 😂😂 bide deterjan kokuları vs çocuğa zararı olurmu diye bı korku düştü içime sonra bı güzel yatıp uyumuşum 😂
Bence sen yine de deterjan kokularindan falan uzak dur canim. Duru suyla temizlik yap bence. Senin soludugunu bebek de soluyor

İşte doğru doktor seçimi ne kadar önemli . Sizin cabaniz da tabiki etkiliyor ama doktorun dogru yönlendirmesi hamleleri süreci çok daha kolaylaştırıyor ya da tam tersi. Perine masajini kaç doktor yapar acaba?? Sadece eşinizle kalmanız da valla strese giriyor insan öbür turlu benim kalabalık olcak 😑

Canim oncesinde sen de perina masaji yapmis miydin? Hastanede birileri olunca sanci odasina mi giriyorlar ya hicbir bilgim yok. Benim de kayinvalidem tutturdu hastaneye gelicem diye. Ben kapinin disiinda bile durmasini istemiyorum bir de sanci cektigim odaya girerse gercekten cok stres olurum
Aynı durumdayız herkesin gelesi var kimseyi kırmak da istemiyorum tabi insanlar babaanne hala amca oluyor heveslenmeleri güzel ama doğru zaman mi cümbür cemaat bu süreçte birlikte olmak bilemiyorum yani

İşte doğru doktor seçimi ne kadar önemli . Sizin cabaniz da tabiki etkiliyor ama doktorun dogru yönlendirmesi hamleleri süreci çok daha kolaylaştırıyor ya da tam tersi. Perine masajini kaç doktor yapar acaba?? Sadece eşinizle kalmanız da valla strese giriyor insan öbür turlu benim kalabalık olcak 😑
Benim dr da en basindan itibaren haftasina gelince muhakak perine masajini yapmami soyluyordu. Sanci esnasinda da hep yapiyormus ebe falan. Normal dogumu destekleyen dr lar zaten su an yapiyor diye biliyorum. İnsallah sizin de doğal bir sekilde ilerler sureciniz. Ne yaptiniz baska dr a gidebildiniz mi?

Aynı durumdayız herkesin gelesi var kimseyi kırmak da istemiyorum tabi insanlar babaanne hala amca oluyor heveslenmeleri güzel ama doğru zaman mi cümbür cemaat bu süreçte birlikte olmak bilemiyorum yani
Bence hic dogru bir zaman degil. Ne insan rahat olur sanci esnasinda ne bebek olduktan sonrasi rahat olur. Zaten asiri hassas oluyor bebek gelen giden mikroplariyla geliyor. Ben de hic istemiyorum sirf o yuzden de hastane susleme isine girmedim

Canim oncesinde sen de perine masaji yapmis miydin? Hastanede birileri olunca sanci odasina mi giriyorlar ya hicbir bilgim yok. Benim de kayinvalidem tutturdu hastaneye gelicem diye. Ben kapinin disiinda bile durmasini istemiyorum bir de sanci cektigim odaya girerse gercekten cok stres olurum
Ben perine masajı hiç yapmadım. Çok üşengecim böyle düzenli şeyler için. Yapamıyorum yani. Ben tavsiye etmiyorum, sancılar olurken bir benimle konuşmaya çalışınca aşırı geriliyorum. Eşim bile dün temas ederek destek vermeye çalışırken dokunma diye çıkıştım. Stres olacaksan doğuma giderken söylemeyin. Biz kimseye söylemedik valla. Herkesi arayıp bebek doğdu dedik direkt.

Doktorum müthişti ya müthiş. Allah ondan razı olsun. Doğum anında da sürekli yönlendirdi. Dünya tartısı bir insan. Ne kadar dua etsem az kendisine.

Deterjanla değil her yeri sirke ve karbonatla temizledim ben😁 deterjan tehlikeli olabilir

Ben perine masajı hiç yapmadım. Çok üşengecim böyle düzenli şeyler için. Yapamıyorum yani. Ben tavsiye etmiyorum, sancılar olurken bir benimle konuşmaya çalışınca aşırı geriliyorum. Eşim bile dün temas ederek destek vermeye çalışırken dokunma diye çıkıştım. Stres olacaksan doğuma giderken söylemeyin. Biz kimseye söylemedik valla. Herkesi arayıp bebek doğdu dedik direkt.
Demek basinda benimki gibi bir kayinvaliden yok cok sukur. En iyisini guzelini yapmissiniz, dr um en basindan beri oyle oneriyor kimseye haber vermeyin kimseyi hastaneye cagirmayin diyor. Sadece esiniz ve siz olun. Ama gel gor ki bunu kayinvalideme anlatmak zorun da zoru

Back