Valla genellikle hareketsiz sakin sadece arada sertleşiyo o şansını denemeleri falan bitti o yüksek sancılardan sonra arada hıçkırıyo hıçkırığı bildiğin kasığımda aşağıda hissediliyo yukardan hiç hissetmiyorum görünmüyo bile eskisi gibi hıçkırığı dışarıdan nst de çıkar mı emin değilim o yüzden o el hareketleri kıpır kıpır olması tekmeleri hepsi durdu tek hareketi dertleşmek kasılma oda düzensiz günde 3 4 kere anca o yüzden de korkuyorum alışık değilim böyle hareketsiz sakin durmasına
Evet dediğiniz gibi bi düzen yok bol bol uzanıyorum dinleniyorum geçmesi için kendimi yormuyorum hareketlerin kendisinin çok aşağı inmesi hareketlerinin azalması beni korkutuyo
Gözün aydın canım Rabbim acil şifalar versin tez zamanda kavuş yavruna benim ikinci bebeğimde de aynısı olmuştu 2gün kalmıştı 2. Günü iyiydi ama gözlem yapalım diye kalmıştı 3 4 de haftasonuna denk geldiği için 4gün kalmıştı toplamda haftasonu diye çıkaramamıştık pazartesi çıkmıştık ben gidip emzirdiğim için benim de çıkışımı yapmamışlardı çok şükür sağ salim doğurdun Rabbim güle oynaya huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin