• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hiçbir fikrim yok ne olduğuyla alakalı ama kuyruk sokumumuza kadar giriyomuş bakarken . Benim de ilkinde olmamıştı. Nişan daha farklı bişey dedi doktorum akıntıyla karışık veya sadece kan ama mukuslu yapışkan uzayan bişeymiş
Evet iste kuzum benden gelen oyleydi. Normal akinti degildi yani. Tamamen mukuslu sefaf ve kanliydi. Ve asiri yogundu. Hayatimda ilk defa gordugum bir seydi yani. Ebeye sordum cok normal dedi ayni bu sekilde tarif ettim. Belki nisandi o gelen. Cunku nisani cikarmaya calismis olabilir. Fark ediyorum muayene esnasinda rahim agzini oldugundan daha acmaya çalışıyor dogum kolaylassin hizli gelsin diye

Evet iste kuzum benden gelen oyleydi. Normal akinti degildi yani. Tamamen mukuslu sefaf ve kanliydi. Ve asiri yogundu. Hayatimda ilk defa gordugum bir seydi yani. Ebeye sordum cok normal dedi ayni bu sekilde tarif ettim. Belki nisandi o gelen. Cunku nisani cikarmaya calismis olabilir. Fark ediyorum muayene esnasinda rahim agzini oldugundan daha acmaya çalışıyor dogum kolaylassin hizli gelsin diye
Bilmiyorum valla. Doktorunuz bişey demedi mi peki bu duruma? Alttan 2. Mi yoksa sürekli bakıyorlar mı

Bilmiyorum valla. Doktorunuz bişey demedi mi peki bu duruma? Alttan 2. Mi yoksa sürekli bakıyorlar mı
İste normal dedi canim. Ama neye gore normal belki nisanin gelmis olma durumu icin normal demistir cunku muayene ederken zorluyor zaten. Benim pazartesi 2.defa bakti. Acilma artmis mi ne durumda diye tabi bakarken daha cok zorluyor dediğim gibi dogum daha hizli baslasin diye. Yine bu hafta da kesin bakar diye dusunuyorum. Cunku bir an once dogumun baslamasini istiyor kendisi. 40 haftayi gormeyelim diyor. Zaman gectikce bebek kilo aliyor normal dogum zorlasir dedi.

Hemşirelere söyler misin elle sağım için sana yardımcı olsunlar. Çıkan kolosturumu da kaşıkla steril bir yerde biriktirin. Oradaki hemşirelerden yardım isteyin. Makina vs kullanmayın sağım için. Makinaya yapışır şu an gelen süt, elle sağılması lazım. Onu da bebeğe kaşıkla içirebilirsiniz. Kendiniz de emzirirsiniz.
Makinem vardı bebisin yattigi yerdeki ebe sag siringaya cek ve bize birak dedi sagdım ve verdim

Hemşirelere söyler misin elle sağım için sana yardımcı olsunlar. Çıkan kolosturumu da kaşıkla steril bir yerde biriktirin. Oradaki hemşirelerden yardım isteyin. Makina vs kullanmayın sağım için. Makinaya yapışır şu an gelen süt, elle sağılması lazım. Onu da bebeğe kaşıkla içirebilirsiniz. Kendiniz de emzirirsiniz.
Makine gögusleeim tam solu olmasigi icin cekmedi bende elimle.sagsim 30 lm sap sarı kolosturom çikti insallah bebisime şifa olur

Cumadan beri yine sarı akintim var kesin enfeksiyonun arttı yarın kültür de rica edeyim inşallah unutmam idrar testi de vereyim .su enfeksiyon bütün kötülüklerin anası. Sizde sarı akıntı varmiydi? Doğumu da tetikliyormus böyle komplikasyonlara da sebebiyet veriyormuş bereket ki sizin ki korkulacak bir durum değil.
Ben idrar yolundaki enfeksiyondan degilde son 1 ayin icinde grip gibi bisey oldumya ondan şüpeleniyorum hayirlisi

Bebisimi gördüm arkadaslar 36+2 3 kilo 20 gram 50 cm dogdu okadar tatlıydıki anlatamam bebek iyi ama sudan dolayi tek basına nefes alamıyormuş mama al dediler mamayi nasil alacam dedim normalmi pramatüremi bebeginiz pramatüre degil dediler 1 numara alacakmisim nezaman çıkacagi belli degilmiş erkende cıkabilirmis 1 hafta sonrada bebisimi gördüm ve icime rahatlik geldi rabbim sizlere zamaninda ve saglikli dogum.nasip etsin insallah

Cumadan beri yine sarı akintim var kesin enfeksiyonun arttı yarın kültür de rica edeyim inşallah unutmam idrar testi de vereyim .su enfeksiyon bütün kötülüklerin anası. Sizde sarı akıntı varmiydi? Doğumu da tetikliyormus böyle komplikasyonlara da sebebiyet veriyormuş bereket ki sizin ki korkulacak bir durum değil.
benim akımtilarim hep vardı bazen sulu süt kesigi gibi bazende çok açik sarı ilk 10 haftalikken enfeksiyonum yüksek cıktı antibiyotik kullandim düstü sonra akintilarim hep oldu ama enfeksiyon cıkmadi rahim agzında ufak bir yara gibi var dedi onuda hamile bayanlarin yuzde 50sinde olur dediler bende önemsemedim bol su ictim gecip tekrar oluyordu

Ben idrar yolundaki enfeksiyondan degilde son 1 ayin icinde grip gibi bisey oldumya ondan şüpeleniyorum hayirlisi
Sağlıcakla dogdu ya bu küçük ayrılık onun sağlığı açısından Hayrina olcak insallah🙏 bebeğinizi gormussunuz ne güzel ben de o anı yaşayacağım sahneyi hayal ediyorum sürekli🥲🥲 nasıl bir his olabilir kendinden bir parça ve bu dünyada en çok sevdiğim insandan bir parça. Allah sağlıcakla tez zamanda şifa versin tez zamanda evinize gidin doya doya kokusunu çekin 🥰🥰

Sağlıcakla dogdu ya bu küçük ayrılık onun sağlığı açısından Hayrina olcak insallah🙏 bebeğinizi gormussunuz ne güzel ben de o anı yaşayacağım sahneyi hayal ediyorum sürekli🥲🥲 nasıl bir his olabilir kendinden bir parça ve bu dünyada en çok sevdiğim insandan bir parça. Allah sağlıcakla tez zamanda şifa versin tez zamanda evinize gidin doya doya kokusunu çekin 🥰🥰
Allah razi olaun insallah evimize alip gittigimiz günde gelecek

Benim doguma yakın sarı-yesil arası yogun akıntılarım oldu . Silinme deniyormus buna. En son icinde biraz kan vardi bu da nişan oluyor. Sonra hemen sancilar basladi zaten

B
Benim doguma yakın sarı-yesil arası yogun akıntılarım oldu . Silinme deniyormus buna. En son icinde biraz kan vardi bu da nişan oluyor. Sonra hemen sancilar basladi zaten
Enim yesil degildi ama hafif sarı akıntım cogalmıstı cuma konteole gidecem normal diyorlar diye acil gelmedim taki agrı ve baski cogalana kadar benim bebiz aslinda bana günler oncesinden geliyorul demis her hareketin arkasindan sertlesmesi baskısı falan alarmia aslinda

Kendi sancimla 5 saat bekledim sancim yetersiz geldi ama 7 cm aciklik vardi. 1 saatlik az birsey suni sanci ile kavustum yavruma çok sükür.
Gözünüz aydın hayırlısıyla kurtulmuşsunuz Rabbim bebişinize uzun sağlıklı ömür versin🙏benim de 3. Doğumum olacak diğerleri normaldi inşallah bunu da vakti geldiğinde kolaylıkla doğururum 🙏
Merhabalar ben normalde haziran annesiyim ama tabi bu doğum işleri belli olmuyo bu ayın sonuna doğruda doğum yapabilirim.. sizler göğüs ucu kremlerinizi doğum öncesi kullanmaya başladınız mı? Erken doğumu tetikliyor diyolar ama bilemedim ne yapayım başlasam mı 35. Haftaya giriş yaptım bu arada 🌸🌸
Merhaba ben bütün hamileliklerimde son 1 aya girince kullanmaya başladım meme başı ve haresine yumuşatmak için. Masaj yapar gibi değil de bastırmadan yedirmeden sürün sadece

Sizinle aramızda 1 günnvar galiba. 38+4 oldum 12 yi geçince saat . Belirtilerimiz ondan aynı heralde. Sizi çok bekletmişler yahu. Sezeryan olacağınız kesin ne diye çektiriyor o kadar acıyı ha bir hafta önce ha bir hafta sonra....ben normal istiyorum ha doğurdum doğurucam diye yüreğim ağzımda geziyorum bu doktorların hiç yüreği ağzına gelmiyo mu böyle hastaları riske atarken....
Aynı durumdayım hop oturup hop kalkıyorum eski doktorumda devlet Hastanesi'ndeydi ama böyle bekletmemişti sancım vs olmamasına rağmen bide doktordan doktora fark var bugünde hastanede ona fiş bulamazsam başkasına alıp durumu anlatınca sancımdan duramıyorum doktoruda bulamıyorum trajikomik oldu iyice artık

Back