• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhabalar ben normalde haziran annesiyim ama tabi bu doğum işleri belli olmuyo bu ayın sonuna doğruda doğum yapabilirim.. sizler göğüs ucu kremlerinizi doğum öncesi kullanmaya başladınız mı? Erken doğumu tetikliyor diyolar ama bilemedim ne yapayım başlasam mı 35. Haftaya giriş yaptım bu arada 🌸🌸

Biz eşimle dışarı çıktık yuruyemiyorum resmen🙄 alttan acıtıyor acaba aşağı iyice indi mi diyorum.Disarda gezerken suyum gelmesinde uygun saatte uygun zamanda gelsin diyorum🥰😂😂 evet ya çok heyecanlı artık erken doğum korkusunu geride bıraktım keyfim yerinde 😎 hamdolsun bide midem biraz duzelseydi şu özel anların tadını daha güzel cikaricam hamileligim de zorlandigim ağır anksiyetelerle bogustugum anlar da olsa genel olarak çok güzeldi 🥲hamileliği de ozlucem bize bu duyguları yaşatan Allah'a çok şükrediyorum ve kızıma sürekli teşekkür ediyorum sesli şekilde duyuyordur heralde😍😍🥰
Ben de 😍😍 isyan ettiğim günler için kendime çok kızıyorum üzülüyorum niye öyle yaptım diye 😔😔

Merhabalar ben normalde haziran annesiyim ama tabi bu doğum işleri belli olmuyo bu ayın sonuna doğruda doğum yapabilirim.. sizler göğüs ucu kremlerinizi doğum öncesi kullanmaya başladınız mı? Erken doğumu tetikliyor diyolar ama bilemedim ne yapayım başlasam mı 35. Haftaya giriş yaptım bu arada 🌸🌸
Ben 2 günde mi hindistan cevizi yağıyla masaj yapıyorum göğüslerime uçlarına pek dokunmuyorum o da süt için. Meme ucu yarası için bebeğin doğru emzirilmesi gerekiyormuş sadece eğer yara olursa lansinohun lanolin kremi ve gümüş kapak kurtarıcı diyorlar 🙂

Ben dogumdan çıktım arkadaşlar bebiş sogum esnasında cigerleeine su kaçtıgı icin oksijen veriyorlarmış soktoe ciddi birsey degil dedi ama ben daha goremedim esim ve gorimcem görmüs gayet iyi dediler dua bekliyorim sizlerden
Geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah

Ben 2 günde mi hindistan cevizi yağıyla masaj yapıyorum göğüslerime uçlarına pek dokunmuyorum o da süt için. Meme ucu yarası için bebeğin doğru emzirilmesi gerekiyormuş sadece eğer yara olursa lansinohun lanolin kremi ve gümüş kapak kurtarıcı diyorlar 🙂
Evet bende o kremi aldım peki benimde masaj yapmaya şimdi başlamam erken mi olur ? Teşekkürler cevabınız için🌸

Ben dogumdan çıktım arkadaşlar bebiş sogum esnasında cigerleeine su kaçtıgı icin oksijen veriyorlarmış soktoe ciddi birsey degil dedi ama ben daha goremedim esim ve gorimcem görmüs gayet iyi dediler dua bekliyorim sizlerden

Geçmiş olsun hayırlı olsun ☺️ bebeğiniz de yanınıza gelir merak etmeyin kısa zamanda toparlarsiniz insallah

Allah şifa versin canım inşallah tez vakitte kucağına verirler bebeğini sende gidip görseydin sandalyeyle falan . Sordun mu ne zaman getircekler miş yanına ve yoğun bakımda mı şuanda küvezde mı

Normal dogumdan korkmayin arkadaslar. Bu 3. Normal dogumum oldu cektigim sanci ah vah bile dedirtmedi çok şükür.
Hiç korkmuyordum ama doktorum sağolsın beni o fikirden hızla uzaklastırdı bebek iri normal olmaz diyerek. Hayırlısı olsın Allah sağlık versin iki türlüsü de doğum sonuçta kendimi üzmemeye calısıyom artk

Normal dogumdan korkmayin arkadaslar. Bu 3. Normal dogumum oldu cektigim sanci ah vah bile dedirtmedi çok şükür.
Ben cok korkuyorum ya😞 napicam bilmiyorum. 38 haftaligiz zaman gectikce o ana yaklasiyorum diye daha bir korku saldi beni. Bir de dun cati muayenesi yapti 2.defa doktorum. Acilma 2 cm i gecmis. Ama saniyorum o da artik dogum baslasin diye muayene esnasinda daha zorluyor canim cok yandi bu sefer daha bir korktum dogumdan. Muayeneden cikinca hickira hickira aglamaya basladim😔

ilk gün kısa kollu giyin bence de 😌 terlik çok tatlı ben crocs tarzı aldım ayaklarım şuan ödemli bi tek onlar oluyor, bi de doğumdan sonra da ödem olanlar var rahat edeyim diye öyle aldım. Bugün e bebeğe gittim serum fizyolojik aldım o kalmıştı eksik, mal içecek var süt getiriyormuş baya önerdiler 6lı ondan aldım hastaneye gidince götürcem😌 bi de sütüm gelmezse hemen biberon vermeyeceğim ablam bu konuda baya tecrübeli o olacak yanımda yeğenlerimin ikisi de anne sütü içti sadece mama yemedi. Onun tecrübesiyle mama kaşığı aldım ucu silikon olan mama yemesi gerekirse kaşıkla vercez sonrasında meme reddi yaşamamak için🥰 bi de e bebeğin kokusu var ya bayılıyorum ona ondan aldım ev koksun bebişim gelmeden diye😁
Acaba kaşık biberon mu alsamm ki. Ben de bugün e bebekten smoothelerden aldım 6al 5ode vardı hem yüzde yüz meyveler diye seviyorum sütü de arttiriyormus . Benim göğüs ucumun kenarındaki kahverengi yer ne surersem süreyim kuruyor anlamadım pütür pütür derisi;( gümüş kapaklarimi kullanmaya baslicam artık

Maaşallah ne güzel bi doğum olmuş 😌 bebişini koklayarak öp yerimize, gözünüz aydın olsun💓 normal doğum konusunda bizi biraz cesaretlendirin lütfen 🫣
Bu 3. Normal dogumumdu. Sabaha dogru yalanci sancilar gercege dönüstü. Bicak gibi vajinaya saplanip yayilan bir agri gelmeye basladi 10 dk da bir. Doktoruma haber ettim hastaneye gec dedi. 3cm ile yatisim yapildi. Kendi sancimla 7 cm acildi. Ama oyle sık sancim yoktu. Dr suni sanci ile destekleyelim sancin yetersiz dedi. Istemeye istemeye kabul ettim. 1 saat suni sanci sonrasi catiya ciktim 8 cm aciklik. Ikinma istegi gelirse söyle dediler. Bir iki sanci sonrasi ikinma istegi grldi hemen doguma aldilar. Bebis büyük oldugu icin ıkınirken biraz zorlandim ama 2-3 ıkınmada gelfi bebegim . Allah herkese kolay dogum nasip etyinsallah. Güya terleyecwktim onla yüzümü silecektim iz kalmasin diye . Öyle de olmadi

Allah şifa versin canım inşallah tez vakitte kucağına verirler bebeğini sende gidip görseydin sandalyeyle falan . Sordun mu ne zaman getircekler miş yanına ve yoğun bakımda mı şuanda küvezde mı
Yogun bakimda degil küvezde 5 6 gün kalacakmis ama erkende.cikabilirmis

Sizinki kanala inmiştir muhtemelen benim de girmeyi deniyor çünkü aşırı ittirme gibi ağrılar oluyor akşamları. Sonra da tuvalete koşmaca 😄 şansını deniyor benimki... doktor kanala girmeye çalışır o ağrı yapar kanala girince daha çok ağrır dedi. bugün nstlerimi atmıştım kanala girmek için verdiği ağrılar... sizin de git gide ağrılarınız arttıysa nstde benden fazla çıkar
Valla genellikle hareketsiz sakin sadece arada sertleşiyo o şansını denemeleri falan bitti o yüksek sancılardan sonra arada hıçkırıyo hıçkırığı bildiğin kasığımda aşağıda hissediliyo yukardan hiç hissetmiyorum görünmüyo bile eskisi gibi hıçkırığı dışarıdan nst de çıkar mı emin değilim o yüzden o el hareketleri kıpır kıpır olması tekmeleri hepsi durdu tek hareketi dertleşmek kasılma oda düzensiz günde 3 4 kere anca o yüzden de korkuyorum alışık değilim böyle hareketsiz sakin durmasına
senin haftanda gelmiş. Ama burda en önemlisi sürekli ve sabit aralıklarla olması. Hani mesela 20 dk bir 10 dk bir. Ve yatınca dinlenince geçmemesi. Doğum sancısı yatsanda dinlensende geçmez
Evet dediğiniz gibi bi düzen yok bol bol uzanıyorum dinleniyorum geçmesi için kendimi yormuyorum hareketlerin kendisinin çok aşağı inmesi hareketlerinin azalması beni korkutuyo
Gözün aydın canım Rabbim acil şifalar versin tez zamanda kavuş yavruna benim ikinci bebeğimde de aynısı olmuştu 2gün kalmıştı 2. Günü iyiydi ama gözlem yapalım diye kalmıştı 3 4 de haftasonuna denk geldiği için 4gün kalmıştı toplamda haftasonu diye çıkaramamıştık pazartesi çıkmıştık ben gidip emzirdiğim için benim de çıkışımı yapmamışlardı çok şükür sağ salim doğurdun Rabbim güle oynaya huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰🤲🏻🧿

Idrar yolu yada gribal enfeksiyon geciren arkadaslae sikkatli olun esime soktor gecirdigi endeksiyindanda olabilir demisler antibiyotik tedavisi baslamislar korkulacak birsey yok demisler insalah en kisa zamanda alirim kucagima sezeryan dogumda cigerlerimdeki suyu bosaltamadigi icin olmus

Back