• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İnşallah acillik durum olmaz da sakince gidersin.Evet devlette kabul eden olmayabilir ama acilde hangi Dr nöbetçi ise o girer ameliyata gerek kalmasın tabi buna .Simdiye kadar takibinde olan doktorun yapmasi daha iyi
İnşallah 3. Sezeryan bu kadar bekletipte beni nöbetçiye kaldırtırsa hakkımı helal etmem zaten belli bişey planlı bişey bu kadar sarkıtması doğru değil kaç kere o kadar kontrole gittim bi kere bile doktor ameliyatta denk gelmedi sebebini anlıyorum sanırım yavaş yavaş birde en beğenilen doktor diye gittik araştırıp gerçekten şaka gibi

Yatışım yapıldı nstye bagladılar bebek aşsagıya inmiş baskı baya var dedi nst takibi yapacaklarmış bilmiyorum aonu ne olacak
Allah yardımcın olsun canım stres yapma İnşallah durdurabilirler sağsalim zamanında alırsın yavrunu kucağına

Arkadaşlar size tek bir önerim var doğru emzirme şekliyle bebeği emzirin kesinlikle yanlış emiyorsa bebek bir defadan bir şey olmaz demeyin. İlk gün emzirirken özellikle az bir acı bile olsa emzirmeyi durdurup doğru pozisyonda olun. Göğüs yarası doğum sonrası kabus iki kere emdi ve yara oldu asla el kadar bebeğin bu kadar hızlı yara yapacağına inanmazdım. yoğun süt zaten zor çıkıyor bir de yara olunca emziremiyorsunuz bebeğin şekeri düşüyor baygın baygın uyuyor bu sefer o da ememiyor. Tam bir kısır döngü. Bu noktada kalırsanız tavsiyem elle sağın bir şişeye mama kaşığı ya da enjektörle verin. Sağma makinaları yoğun sütü çıkaramıyor. Oradan da süt gelmeyince yıkılmayın. elle sağsanız çıkıyor.

Dogum yaptim kızlar darisi size olsun insallah
Kendi sancimla 5 saat bekledim sancim yetersiz geldi ama 7 cm aciklik vardi. 1 saatlik az birsey suni sanci ile kavustum yavruma çok sükür.
Amin Çok şükür gözünüz aydın heyecanla bugün gelen mesajları takip ediyorum darısı başımıza Rabbim huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰🤲🏻

Tek korkum cigerleri gelismemişe beni ve bebisi ne bekliyo dualarınıza çok ihtiyacım var

Dua ediyorum senin için Rabbim sağ salim hayırlı doğumlar nasip etsin küvöze gerek kalmadan alırsın kucağına inşallah 🤲🏻 Ftm41 Ftm41

3 gündür zaten bebegin assagi indigini hissetmistim cok fazla baski vardi geceleri hic kasilmam olmazdi ama son gunlerde gece kasilmayla kalkiyordum bugunde adim atsam sag kasıhim agriyo sanki damarlarim çekiliyordu hastaneye gelmeden once gobek deligimden sag kasigima dogrdu bir gerginlik ve adet olacakmisim gibi bir agri olustu normal bekleyeyim gecer dedim sonra yuruyemedigimi farkettim esimde gece iae gidecekti hadi kalk gidelim dedim iyikide gelmisim belkide gece esim evde yokken sancim tutacakti bilemiyorum insallah saglicakla alirim kucagima

Hmen hemen aynı şeyleri yaşıyorum bende yarın tekrar gidicez hastaneye stres yapma Rabbim çok büyük bol bol dua edelim kavuş yavruna hayırlısıyla sağlıklısıyla
3 gündür zaten bebegin assagi indigini hissetmistim cok fazla baski vardi geceleri hic kasilmam olmazdi ama son gunlerde gece kasilmayla kalkiyordum bugunde adim atsam sag kasıhim agriyo sanki damarlarim çekiliyordu hastaneye gelmeden once gobek deligimden sag kasigima dogrdu bir gerginlik ve adet olacakmisim gibi bir agri olustu normal bekleyeyim gecer dedim sonra yuruyemedigimi farkettim esimde gece iae gidecekti hadi kalk gidelim dedim iyikide gelmisim belkide gece esim evde yokken sancim tutacakti bilemiyorum insallah saglicakla alirim kucagima

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin canım 🥳 artık grupta bebiş gelen bebişlerin haberleri duyulmaya başladı. Benim bir 2,5-3 haftam daha var. Bakalım ne zaman gelecek bebişim 😍

Benim bu kızımda bir çatı ağrılarım oluyor anlatamam. Ne oturtuyor ne ayakta durduruyor.

İl neresi canım ankara mı?

Benim ilk doğumumda sancılarım kasıkta başlamıştı adet sancısı gibi. Herkesin farklı seyredebiliyor. Belim hiç ağrımamıştı.

Canım hava durumuda etkiler. Havaların sıcak olduğu vakit şişmeler normal
İstanbuldayım canım ben.

Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim, gözleri aydın. Darısı başımıza inşallah.

Doğum bekleyen arkadaşları da rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.

Benim alt kasımlara iğne batar gibi batmalar oluyor. Bebek kasıklarımda resmen. Düzenli kasılmalarım da var ama sancım yok şu an. Perşembe evim temizlenecek yardımcılar gelecek. Bol bol hareket etmeye çalışıyorum artık bende.

Back