- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #13.921
34. Haftaya girdim bende, nişanımdan tecrübeliyim o zaman sormuştum böyle yerler çikolatayı 3-6 ay arası stokluyor öyle satıyor yani şu anda da sipariş versek 10 gün sonra da versek aynı stoktan çikolata gelicek %90. O yüzden ben bu hafta hem çantamı falan hazırlıycam hem de çikolatadır takı yastığıdır falan hepsini halledicem. Bayramdan sonra da temizlik sonra bebişi beklemecebende daha bakmadım kaçıncı haftadasınız erken mi daha bayatlar mı diye almadım bende 34. haftam bitiyor şuan
Bizde araba olmasına rağmen uzak olan yerlere eşim gitmeyelim dedi ama ben dayanırım gidelim dedim. Bence artık ağrılarımız fazla eğer kendinize zararı olucaksa eşinize söyleyin ikiniz de evde durun sonuçta son günler artık. Yani bence abartmıyorsunuz, eşlerin anlayışlı olması lazımArabası olmayanlar bayramda aile ziyaretine gidecek mi? Bacaklarım çok ağrıyor bir ben mi abartıyorum? Gidemeyeceğim diyince eşim bile tek gitme peşinde . Çok yorgun hissediyorum yalnız kalmakta istemiyorum
Sanci olabilir canim zaten 37. Haftandaymissin doktoruna sor istersen benimki gecmeyen agrida direk gel demistiAdet olmuşum gibi sancı var sabah uyandığımdan beri2 gün sonra kontrolüm var çarşamba günü bişey olmuş olabilir mi bebek hareketleri normal.
Sizinle ayniyiz hemen hemen e4. Haftayami yoksa 35. Haftayami girdik hamileligimi takip ettigim uygulamada 35. Haftaya girdiniz yaziyor bir türlü anlayamadim kac haftada oldugumu34. Haftaya girdim bende, nişanımdan tecrübeliyim o zaman sormuştum böyle yerler çikolatayı 3-6 ay arası stokluyor öyle satıyor yani şu anda da sipariş versek 10 gün sonra da versek aynı stoktan çikolata gelicek %90. O yüzden ben bu hafta hem çantamı falan hazırlıycam hem de çikolatadır takı yastığıdır falan hepsini halledicem. Bayramdan sonra da temizlik sonra bebişi beklemece
Ben de öyleyim bugün hiç keyfim yok sancim da var kendimi takip edicem duruma göre giderim. Perşembe benim de kontrolüm 36+3um bugünAdet olmuşum gibi sancı var sabah uyandığımdan beri2 gün sonra kontrolüm var çarşamba günü bişey olmuş olabilir mi bebek hareketleri normal.
Bende memlekete gitmeyi cok istemistim doktorda sorun yok dedi ama memleketimdeki hastanede bebek yogunbakım kuvezi yok allah gostermesin olasi bir erken dogumda ankaraya sevk ediyorlar oyuzden cesaretedemedimBizde araba olmasına rağmen uzak olan yerlere eşim gitmeyelim dedi ama ben dayanırım gidelim dedim. Bence artık ağrılarımız fazla eğer kendinize zararı olucaksa eşinize söyleyin ikiniz de evde durun sonuçta son günler artık. Yani bence abartmıyorsunuz, eşlerin anlayışlı olması lazım
Kendi ailesiyle yarım saat 40 dk mesafe var gidip gelicek kendisi ben gitmeyeceğim ama bikaç saat idare edicem artık.Bizde araba olmasına rağmen uzak olan yerlere eşim gitmeyelim dedi ama ben dayanırım gidelim dedim. Bence artık ağrılarımız fazla eğer kendinize zararı olucaksa eşinize söyleyin ikiniz de evde durun sonuçta son günler artık. Yani bence abartmıyorsunuz, eşlerin anlayışlı olması lazım
Biraz daha iyi oldum uzaninca ama bacak ağrım devam ediyor.Ben de öyleyim bugün hiç keyfim yok sancim da var kendimi takip edicem duruma göre giderim. Perşembe benim de kontrolüm 36+3um bugün
Şuan hafifledi kasık ağrım daha azaldı dinlenince ama bacak sızlamaları devamSanci olabilir canim zaten 37. Haftandaymissin doktoruna sor istersen benimki gecmeyen agrida direk gel demisti
Ben şu an 34+0ım, son adet 22 ağustos. Sizin kaç?Sizinle ayniyiz hemen hemen e4. Haftayami yoksa 35. Haftayami girdik hamileligimi takip ettigim uygulamada 35. Haftaya girdiniz yaziyor bir türlü anlayamadim kac haftada oldugumu
O kadar uzağa gitmeyin bence zaten artık her an her şey olabilir, yakınımızda donanımlı hastaneler olmalıBende memlekete gitmeyi cok istemistim doktorda sorun yok dedi ama memleketimdeki hastanede bebek yogunbakım kuvezi yok allah gostermesin olasi bir erken dogumda ankaraya sevk ediyorlar oyuzden cesaretedemedim
Biz 1,5-2 saatlik mesafeye gidicez ama dediğim gibi arabayla olduğu için ve ağrılarım şu an için dayanılabilir olduğu için gidicez. Sizde isterseniz yanınıza birini alın eğer tek kalmanız çok strese sebep olacaksaKendi ailesiyle yarım saat 40 dk mesafe var gidip gelicek kendisi ben gitmeyeceğim ama bikaç saat idare edicem artık.
Gitmeyi düşünmüyorum bende ağrılarım çok zorluyo genellikle uzanmam gerekiyo oturmak bile sıkıntı benim için kayınvalidemlere gidicem o kadarArabası olmayanlar bayramda aile ziyaretine gidecek mi? Bacaklarım çok ağrıyor bir ben mi abartıyorum? Gidemeyeceğim diyince eşim bile tek gitme peşinde . Çok yorgun hissediyorum yalnız kalmakta istemiyorum
Bir haftadır ara ara çektiğim sancı bebek hareketleri normal olduğu için gerisi gelmediği için doktora gitme ihtiyacı duymadım bebek hareket ettikçe de kasıklarımda sancı ağrı oluyo artık bir günü o ağrıyla geçiriyorum ertesi gün hafifliyo biraz iyiyim bakalım böyle böyle bayramı atlatırsak 27sinde kontrolüm var kontrole kadar dayanabilir inşallah gün geçtikçe sahada ağırlaşıyorum karnım daha sık sertleşmeye başladı adet sancısı gibi kasık ağrıları daha sık olmaya başladı artık döndüğü gibi kaldı baş aşağı geliş duruyo sürekli ayaklarını midemde hissediyorumAdet olmuşum gibi sancı var sabah uyandığımdan beri2 gün sonra kontrolüm var çarşamba günü bişey olmuş olabilir mi bebek hareketleri normal.
Sağlıcakla gelsin doğsun maşallah canımKafası 2 hafta önden, kilosu da 10 gün önden gidiyormus. 3300 gr 50 cm olmus bebis.
hıı anladımmm o zaman evet mantıklıymış eşime dedim alsak diye o da bayatlar erken dedi ama dediğiniz gibiyse zaten bi farkı olmaz :)benimde çantam falan hiç bişey hazır değil bende herşey için bayram sonrasını bekliyorum :)34. Haftaya girdim bende, nişanımdan tecrübeliyim o zaman sormuştum böyle yerler çikolatayı 3-6 ay arası stokluyor öyle satıyor yani şu anda da sipariş versek 10 gün sonra da versek aynı stoktan çikolata gelicek %90. O yüzden ben bu hafta hem çantamı falan hazırlıycam hem de çikolatadır takı yastığıdır falan hepsini halledicem. Bayramdan sonra da temizlik sonra bebişi beklemece
35 e girdiyseniz 34 bitmiş demek oluyor doktor onu 34 sayıyor bende de 35.haftaya girdiniz diyor :) ama doktor 34 diyor biten haftayı sayıyorlarSizinle ayniyiz hemen hemen e4. Haftayami yoksa 35. Haftayami girdik hamileligimi takip ettigim uygulamada 35. Haftaya girdiniz yaziyor bir türlü anlayamadim kac haftada oldugumu
benimde 22 ağustos son adet, uygunlamada 33+6 yazıyor benim de yarın 34+0 yazıyor, doktorlar 34 hafta sayıyor aslında 35 e girdik :)Ben şu an 34+0ım, son adet 22 ağustos. Sizin kaç?
O kadar uzağa gitmeyin bence zaten artık her an her şey olabilir, yakınımızda donanımlı hastaneler olmalı
Biz 1,5-2 saatlik mesafeye gidicez ama dediğim gibi arabayla olduğu için ve ağrılarım şu an için dayanılabilir olduğu için gidicez. Sizde isterseniz yanınıza birini alın eğer tek kalmanız çok strese sebep olacaksa
Koşuşturmalar başladıhıı anladımmm o zaman evet mantıklıymış eşime dedim alsak diye o da bayatlar erken dedi ama dediğiniz gibiyse zaten bi farkı olmaz :)benimde çantam falan hiç bişey hazır değil bende herşey için bayram sonrasını bekliyorum :)
Ayy 35 diyince bi korkmadım değil, dün de uygulamada artık bebeğiniz dış dünyaya hazır bağışıklığı güçlü falan yazıyodu aşırı duygulandımbenimde 22 ağustos son adet, uygunlamada 33+6 yazıyor benim de yarın 34+0 yazıyor, doktorlar 34 hafta sayıyor aslında 35 e girdik :)
Sancın olmadı mı hiçArkadaslar ben gittim kontrole 1 parmak aciklik olmus haftaya dogacagini düşünüyorum dedi. Daha erken de gelebilir tabi dedi.
Gelebilecek kimse yok işte o yüzden eşimde kısa süreli gidip gelecek mecburen.Ben şu an 34+0ım, son adet 22 ağustos. Sizin kaç?
O kadar uzağa gitmeyin bence zaten artık her an her şey olabilir, yakınımızda donanımlı hastaneler olmalı
Biz 1,5-2 saatlik mesafeye gidicez ama dediğim gibi arabayla olduğu için ve ağrılarım şu an için dayanılabilir olduğu için gidicez. Sizde isterseniz yanınıza birini alın eğer tek kalmanız çok strese sebep olacaksa
Merhaba kanama oldu mu peki açıklıkla beraber?Arkadaslar ben gittim kontrole 1 parmak aciklik olmus haftaya dogacagini düşünüyorum dedi. Daha erken de gelebilir tabi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?