- 23 Mart 2017
- 310
- 338
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
- #13.901
Balık yağı tüketmeye başladığımdan beri kabızlık yaşamıyorum ben. Çok süt içiyorsan o da kabızlık yapıyor olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar ben de bugün sabah kontrole gidecegim 37+0 oluyorum. Büyük ihtimal çatı muayenesi yapacak ona göre dogumum yakin mi degil mi söyleyecek. Ama galiba bende açıklık var gibi. Çünkü öyle virbağrı hissediyorum. Eger öykeyse dogum yakindir. Hayirlisiyla bayrami atlatsaydik. Gelen giden çok olur dogum sonrasi rahat edemem diye düsünüyorum
Çok ciddiye almak gereken bir olay ben her saat ölçüyorum normal tansiyonum ama olsun tedbir diye yapuorum.birde mesela hiç çıkmasını beklemiyorum her bardak suyumda limon sıkarım içebileceğim kadar eğer yüksek çıkarsa biraz yarım yada tam limonu sıkarım suya yada sofaya içerim öylece.gebelik zehirlenmen varsa doktoruna mail yasa msj at bildir durumu ihmale gelmez yine limonu içKızlar tansiyonumu ölçtüm iki kez yarın saat arayla biri 15/8 cikti yarim saat sonra 14/9 cikti. Bi yarim saat sonra ölçtüğümde 12/7 cikti iyiydi. Ama kafam şimdi takildi sizce gitmelimiyim simdi doktora. Hafif gebelik zehirlenmesi vardi biliosunuz bende. Kizim iyi ama şuan bile çok hareketli
İlk değil 3. Hamileligim. Önce ultrasonla karnimdan bakti. Daha sonra çatıya karar verdi. Benim de agrilarim vardi belki o yüzden yapmisti. 1 haftaya dogar demisti ve tam 1 hafta dolunca kendi sancimla dogum yapmistimİlk hamileliginiz miydi ? Çatı muayenesini genelde son haftalarda yapıyor Dr.İlk doğumumda benim 42.haftaya geldim ertesi gün yatış yapildi bir gün öncesi yapmıştı çatı muayenesini.37.hafta erken sanki . Hayırlı bir vakitte gelsin inşallah![]()
Kızlar tansiyonumu ölçtüm iki kez yarın saat arayla biri 15/8 cikti yarim saat sonra 14/9 cikti. Bi yarim saat sonra ölçtüğümde 12/7 cikti iyiydi. Ama kafam şimdi takildi sizce gitmelimiyim simdi doktora. Hafif gebelik zehirlenmesi vardi biliosunuz bende. Kizim iyi ama şuan bile çok hareketli
off aynı ben kesin bi sıkıntı var ondan bu kadar kötü oldum diyorum doktor ne zaman söylesem normal diyorArtık yürürken bile zorlanıyorum ben de çatı kemiği sanırım ağrıyor. Ayağa kalkınca sağa sola dönünce. Git gide ağırlaşılıyor gerçekten. Hamileliğin en sevmediğim yanı bu sanırım rahat hareket edememek, kısıtlanmak![]()
geçen benim de oldu böyle limon vs düşürdü tekrar çıkmadı tansiyonum ama 2 gün baya kötü hissediyordum, tuzu bırakın mutlaka ben tuz koymuyorum şuan hiç bişeye sanki iyi geldiKızlar tansiyonumu ölçtüm iki kez yarın saat arayla biri 15/8 cikti yarim saat sonra 14/9 cikti. Bi yarim saat sonra ölçtüğümde 12/7 cikti iyiydi. Ama kafam şimdi takildi sizce gitmelimiyim simdi doktora. Hafif gebelik zehirlenmesi vardi biliosunuz bende. Kizim iyi ama şuan bile çok hareketli
Bende sorduğumda normal diyor bebek büyüyor rahim kasları gevşiyor diyor. Bazılarında yok neden ben de var acaba diyorum.off aynı ben kesin bi sıkıntı var ondan bu kadar kötü oldum diyorum doktor ne zaman söylesem normal diyoryatakta sağdan sola bile dönemiyorum kasık ağrısından
![]()
Bendede var kuzum sezeryanda etkikiuor malum oralar dikişli olduğu için daha çok geriliyor. Sen yine doktoruna sor ama benimki gayet normal dedi bu ağrılara dayanamazsan hareket hissetmezsen su kanama olursa hemen gel dedioff aynı ben kesin bi sıkıntı var ondan bu kadar kötü oldum diyorum doktor ne zaman söylesem normal diyoryatakta sağdan sola bile dönemiyorum kasık ağrısından
![]()
Hazır çok şükür alıp koymadığım bir iki parça eşyam var onları koyarım artık dursun çantada. Bakalım doğru muNormal hatta doğumdan önce ishal olurmussun işte bebek kanala falan giriyor ya ben pek inanmuyorum ama sen yinede kendini dinle herşeyin hazır mı
ya benimde ilk hamilliğimde yoktu hiç böyle bişey şimdi o kadar kötüyüm ki görümcem de hamile aramızda 2 hafta var o da 32 haftalık benle aynı kilo vs hiç benim gibi değil hiç bişeyi yok ben baya yürüyemiyorum sürekli bi sıkıntım varBende sorduğumda normal diyor bebek büyüyor rahim kasları gevşiyor diyor. Bazılarında yok neden ben de var acaba diyorum.
evet ya sanırım ondan böyle oluyor, bugün kontrolüm var sonunda sorcam bakalım ne diyecekBendede var kuzum sezeryanda etkikiuor malum oralar dikişli olduğu için daha çok geriliyor. Sen yine doktoruna sor ama benimki gayet normal dedi bu ağrılara dayanamazsan hareket hissetmezsen su kanama olursa hemen gel dedi
Bende bugün yarın siparişi vericem sayfanın adı @bebekcikolatasiKizlar instsdan çikolata siparişi verip memnun kalan beni linkleyebilir mi bayramdan önce siparişi vereyim diyorum ama kararsız kaldım
bende daha bakmadım kaçıncı haftadasınız erken mi daha bayatlar mı diye almadım bende 34. haftam bitiyor şuanBende bugün yarın siparişi vericem sayfanın adı @bebekcikolatasi
Memnuniyet oranı yüksekti inşallah kötü gelmez![]()