• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Gitmeyi düşünmüyorum bende ağrılarım çok zorluyo genellikle uzanmam gerekiyo oturmak bile sıkıntı benim için kayınvalidemlere gidicem o kadar

Bir haftadır ara ara çektiğim sancı bebek hareketleri normal olduğu için gerisi gelmediği için doktora gitme ihtiyacı duymadım bebek hareket ettikçe de kasıklarımda sancı ağrı oluyo artık bir günü o ağrıyla geçiriyorum ertesi gün hafifliyo biraz iyiyim bakalım böyle böyle bayramı atlatırsak 27sinde kontrolüm var kontrole kadar dayanabilir inşallah gün geçtikçe sahada ağırlaşıyorum karnım daha sık sertleşmeye başladı adet sancısı gibi kasık ağrıları daha sık olmaya başladı artık döndüğü gibi kaldı baş aşağı geliş duruyo sürekli ayaklarını midemde hissediyorum
Ben de kaburgalarımda hissediyorum ara ara da midemde. Bugün yokluyo beni adet sancısı gibi sancılar

Yok kanama olmadı . Benim 3. Dogumum olacak o yüzden erken açılma olmustur diyor doktor. Normal diyor
He olabilir doktorum açıklıkla beraber kanama olur demişti de benim ilk doğum daha. Belki de o yüzden öyle söyledi. Sizin geldi mi sancı bir anca doğum yaparsınız zaten uzun sürmez

He olabilir doktorum açıklıkla beraber kanama olur demişti de benim ilk doğum daha. Belki de o yüzden öyle söyledi. Sizin geldi mi sancı bir anca doğum yaparsınız zaten uzun sürmez
2. Dogumumda da 37 haftalikken 1 cm aciklik var 1 haftaya dogar demisti. Tam 1 hafta dolunca dogdu. Doktoruma baya güveniyorum çok iyi tesbit yapiyor. Sancilarim da bir anda basladi 3,5 saatte dogmustu.

Sağlıcakla gelsin doğsun maşallah canım🥰 bugün ebe aradı beni doğurdun mu diye soruyor keşke dedim daha var günüm belli değil 😂
Benim ebe de aradı 😌😂 Ne durumdasınız nasıl doğum olacak karar verdiniz mi diye sordu. Son durum hakkında bilgi verdim. Doğumdan sonra bebeğin ilk topuk kanı hastanede alınacak. 5-7 gün sonra sağlık ocağına gelirseniz ikinci kez kan alacağız dedi.

Benim 2 cm acilmam olmustu hic kanama falan olmadi. Adet sancisi bel agrisi bir de akintim artmisti. Lekelenme bile olmamisti

Balik
Balık yağı tüketmeye başladığımdan beri kabızlık yaşamıyorum ben. Çok süt içiyorsan o da kabızlık yapıyor olabilir.
Balık yağı uzun zamandır kullanıyorum süt malaesrf hiç icmiyorum;( ama benim kabızlık biraz kronik hal aldı .bide çok hareketli değilim yürüyüş yapsam eminim düzene giricek .bu arada hergun kefir içmeye başladım inşallah faydası olur
İlk hamileliginiz miydi ? Çatı muayenesini genelde son haftalarda yapıyor Dr.İlk doğumumda benim 42.haftaya geldim ertesi gün yatış yapildi bir gün öncesi yapmıştı çatı muayenesini.37.hafta erken sanki . Hayırlı bir vakitte gelsin inşallah ☺️
Banada doktorum 37haftada çatı muayenesi yapicaz dedi ama ben 38de gitmeyi düşünüyorum ama burada bazi arkadaşlara daha erken bile çatı muayenesi yapılmış doktordan doktora değişiyor demek🙏
Arkadaslar ben gittim kontrole 1 parmak aciklik olmus haftaya dogacagini düşünüyorum dedi. Daha erken de gelebilir tabi dedi.
Açıklık hissedilebilir bişey mi ? Mesela açıklık olunca akıntı artışı yada su gelmesi yada farklı sancı agri mi olur?

Bende nst deyim şuan sancı vs hiç bişey yok doktor ağrılara normal dedi bebeğin başı aşağıda olduğundan bu kadar ağrınız oluyor rahim uzunluğu iyi erken doğum vs olmaz dedi doğum tarihi vermedi yine 😂 2 hafta sonra tekrar gelin o zaman kesin verelim dedi 16 mayıstan sonra olabilir dedi sadece ☺️

Kızlar bende şu an doktordan eve geldim.İlk bebiş 34+3üz.nst’de sancı çıktı.servisk incelmiş alttan muayene etti 1.5-2 cm açıklık varmış evde yatış verdi doktorum hiç bişe yapma sadece yat dedi.ciğer geliştirci iğne yaptrcm birazdan.muhtemelen 10-15 güne gelir dedi doktor.tutabildiğimiz kadr tutalım 36yı görsek yeter bize dedi

2. Dogumumda da 37 haftalikken 1 cm aciklik var 1 haftaya dogar demisti. Tam 1 hafta dolunca dogdu. Doktoruma baya güveniyorum çok iyi tesbit yapiyor. Sancilarim da bir anda basladi 3,5 saatte dogmustu.
Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🥰 sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız umarım 😘

Balik
Balık yağı uzun zamandır kullanıyorum süt malaesrf hiç icmiyorum;( ama benim kabızlık biraz kronik hal aldı .bide çok hareketli değilim yürüyüş yapsam eminim düzene giricek .bu arada hergun kefir içmeye başladım inşallah faydası olur
Banada doktorum 37haftada çatı muayenesi yapicaz dedi ama ben 38de gitmeyi düşünüyorum ama burada bazi arkadaşlara daha erken bile çatı muayenesi yapılmış doktordan doktora değişiyor demek🙏
Açıklık hissedilebilir bişey mi ? Mesela açıklık olunca akıntı artışı yada su gelmesi yada farklı sancı agri mi olur?
Bende akıntı artışı ve alt tarafta sızı başladı

Bende nst deyim şuan sancı vs hiç bişey yok doktor ağrılara normal dedi bebeğin başı aşağıda olduğundan bu kadar ağrınız oluyor rahim uzunluğu iyi erken doğum vs olmaz dedi doğum tarihi vermedi yine 😂 2 hafta sonra tekrar gelin o zaman kesin verelim dedi 16 mayıstan sonra olabilir dedi sadece ☺️
Kızlar bende şu an doktordan eve geldim.İlk bebiş 34+3üz.nst’de sancı çıktı.servisk incelmiş alttan muayene etti 1.5-2 cm açıklık varmış evde yatış verdi doktorum hiç bişe yapma sadece yat dedi.ciğer geliştirci iğne yaptrcm birazdan.muhtemelen 10-15 güne gelir dedi doktor.tutabildiğimiz kadr tutalım 36yı görsek yeter bize dedi
Benim 2 cm acilmam olmustu hic kanama falan olmadi. Adet sancisi bel agrisi bir de akintim artmisti. Lekelenme bile olmamisti
Açıklık lekelenme olacak demek değil yani. Siz arkadaşlardan anladığıma göre. Omenlove Omenlove his olarak bi farklılık var mıydı öncesi/sonrası?

Bende akıntı artışı ve alt tarafta sızı başladı
Akıntı artışı bende nerdeyse 1 aydır var ama 2 hafta önce çatı muayenesi oldum bir açıklık olsaydı söylerlerdi ama alt tarafta sızı ve adet sancısı gibi sancı oluyor. Uzaninca daha az ama ayaktayken çoğalıyor.

Kizlar instsdan çikolata siparişi verip memnun kalan beni linkleyebilir mi bayramdan önce siparişi vereyim diyorum ama kararsız kaldım
Ben sipariş verdim 1 hafta içinde elime geçti. Taşınacaktasın ama tasarım vs istediğim gibi oldu özelden isterseniz sayfa adı atayım yasak mi bilmiyorum.
Arabası olmayanlar bayramda aile ziyaretine gidecek mi? Bacaklarım çok ağrıyor bir ben mi abartıyorum? Gidemeyeceğim diyince eşim bile tek gitme peşinde . Çok yorgun hissediyorum yalnız kalmakta istemiyorum 😔😔
Biz 9 saat uzaklıktayız memlekete kesinlikle gidemem 3 saatlik şehir dışı gezisine bile gitmek istemiyorum doğum vs bir şey olur diye. Yakın mesafeyse eşiniz gidip gelsin uzaksa eşinizde gitmesin tek kalmayın.
Belirtiniz varmı acaba bende 33+1 oldum 4-5 gündür vajina girişinde ağrı baskı oluyor

Kizlar 31+2 günlük olduk bugün 2 haftada önden gidiyor gelisimi oglumun. Kilosu 2150 grm boyuda 43 cm şuan. İri ve uzun boylu dedi doktor. Sizde durumlar nasıl?🥰
Maşallah canım ben en son 35+1de gitmiştim 2500gr 45cmdi benim geç döllenme sat 18temmuz ama 9 Ağustos olarak hesaplanıyo

Back
X