- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #13.961
Son adet tarihim 22 agustos ve 34+0 herseyimiz ayniBen şu an 34+0ım, son adet 22 ağustos. Sizin kaç?
O kadar uzağa gitmeyin bence zaten artık her an her şey olabilir, yakınımızda donanımlı hastaneler olmalı
Biz 1,5-2 saatlik mesafeye gidicez ama dediğim gibi arabayla olduğu için ve ağrılarım şu an için dayanılabilir olduğu için gidicez. Sizde isterseniz yanınıza birini alın eğer tek kalmanız çok strese sebep olacaksa
Bende akıntı basladi 2 e haftadır ayakta çok kalınca sizin gibi ağrı sızı oluyor .en son 3nisanda kontrolüm yapıldı şimdi 24nisana anca randevu alabildim umarım bu arada ki 21gunluk surec fazla değildir bu haftalarda kontrol için;( zaten sonra her hafta nst ye gircemAkıntı artışı bende nerdeyse 1 aydır var ama 2 hafta önce çatı muayenesi oldum bir açıklık olsaydı söylerlerdi ama alt tarafta sızı ve adet sancısı gibi sancı oluyor. Uzaninca daha az ama ayaktayken çoğalıyor.
Benimde geç döllenme doktor 10gun sonrasına yazdı son adet tarihini çok merak ediyorum doğum hangisine göre olcak diye. Doktora göre 23mayis doğum son adete göre 14mayis . Bı turlu ikna olamadım geç döllenmeyeMaşallah canım ben en son 35+1de gitmiştim 2500gr 45cmdi benim geç döllenme sat 18temmuz ama 9 Ağustos olarak hesaplanıyo
Annemler istanbulda 3 saate yakın sürüyor oraya bile 4 hafta önce gittiğimde bacaklarım uyuşuyordu otobüste. Şimdi hiç gitmeyi düşünmüyorum kv yakın ama arabalar sık değildir bayramda da gitmeyi düşünüyor eşim ama böyle olunca kararsız kaldım çünkü burda da kimsem yok yanıma hemen gelebilecek. Bayramdan sonra annem duracak yanımda ama öncesi sorun tabii.Ben sipariş verdim 1 hafta içinde elime geçti. Taşınacaktasın ama tasarım vs istediğim gibi oldu özelden isterseniz sayfa adı atayım yasak mi bilmiyorum.
Biz 9 saat uzaklıktayız memlekete kesinlikle gidemem 3 saatlik şehir dışı gezisine bile gitmek istemiyorum doğum vs bir şey olur diye. Yakın mesafeyse eşiniz gidip gelsin uzaksa eşinizde gitmesin tek kalmayın.
Belirtiniz varmı acaba bende 33+1 oldum 4-5 gündür vajina girişinde ağrı baskı oluyor
Demek her açılma şiddetlisancı yapmıyoAra ara sızı oluyor ama öyle aman aman bir sancım yok. Saddece alt kısmım yırtılır gibi sanki icten çiziliyor gibi bir sızı oluyor.
Bebeğin gelişimi doğuma hazırsa korkma normal mi yapcaksınKızlar bende şu an doktordan eve geldim.İlk bebiş 34+3üz.nst’de sancı çıktı.servisk incelmiş alttan muayene etti 1.5-2 cm açıklık varmış evde yatış verdi doktorum hiç bişe yapma sadece yat dedi.ciğer geliştirci iğne yaptrcm birazdan.muhtemelen 10-15 güne gelir dedi doktor.tutabildiğimiz kadr tutalım 36yı görsek yeter bize dedi
Ben de 7 nisanda gitmiştim en son 19'unda gideceğim tekrar ve sonrası her hafta nst ve kontrol olacak. 37+ lı haftalara girsem günde bir kere merdiven çıkıcam 4.katta oturuyorum. Bir an önce doğum olsa çok iyi olur valla bu ağrılar çok fena. Doktorunuz kendi vermedi mi randevu? Bizim doktora 1 ay sonrasına kendimiz zor randevu buluyorduk hastaneden alıyorduk. Şimdi sıklaşınca kendi yazmaya başladı randevuyu yoksa o kadar uzun süre beklenmez. İnstagramda fenomen olmuş bir doktor ama takipli hastası olunca böyle durumlarda mecbur kendi yazıyor randevuyu. Bir videolar var görsenizBende akıntı basladi 2 e haftadır ayakta çok kalınca sizin gibi ağrı sızı oluyor .en son 3nisanda kontrolüm yapıldı şimdi 24nisana anca randevu alabildim umarım bu arada ki 21gunluk surec fazla değildir bu haftalarda kontrol için;( zaten sonra her hafta nst ye gircem
Arada 23 gün var benim şimdiye olması lazımdı ultrasona göre ilerliyo ultrason ölçümleri de zaten korunmasız olan ilişkiyle tutuyo o yüzden çok dert etmiyorum bi önceki hamileliğimde geç döllenme olmuştu hatta 5haftalıkken üstüne görme olayını yaşadım bildiğin adet oldum pıhtılı bir şekilde doktor sağlıksız gebelik kendiliğinden düşer dediği içinde düşüyo sanmıştım alttan muayene yapıldı kese yakınlarında bir kanama göremedi 7haftalık olarak ölçtü kalp atışlarını dinletmişti ogünden sonra progestan kullanmama rağmen 4 5 gün bildiğin adet olmuştum hamile kaldığım güne göre ilerleyip doğmuştu bebeğimBenimde geç döllenme doktor 10gun sonrasına yazdı son adet tarihini çok merak ediyorum doğum hangisine göre olcak diye. Doktora göre 23mayis doğum son adete göre 14mayis . Bı turlu ikna olamadım geç döllenmeyesanki sat a göre gidiyor gibime geliyor
ben rahim ağzı kısalığını sordum bu ayda rahim ağzı kısalığına bakılmaz dedi 26. haftadan sonra bakılmıyormuş. Bilim tek değil demek ki doktordan doktora değişiyor yahuBende nst deyim şuan sancı vs hiç bişey yok doktor ağrılara normal dedi bebeğin başı aşağıda olduğundan bu kadar ağrınız oluyor rahim uzunluğu iyi erken doğum vs olmaz dedi doğum tarihi vermedi yine2 hafta sonra tekrar gelin o zaman kesin verelim dedi 16 mayıstan sonra olabilir dedi sadece
Maşallah Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.Maşallah canım ben en son 35+1de gitmiştim 2500gr 45cmdi benim geç döllenme sat 18temmuz ama 9 Ağustos olarak hesaplanıyo
Yani 35e girdik ama doktorlar 34 sayıyor. Benim ilk bebek o yüzden haftaya çok takılmıyorum sonu bekler muhtemelenSon adet tarihim 22 agustos ve 34+0 herseyimiz ayni
Evet siz normal.dogum istiyorsaniz 40. Haftayi görmek isteyecektir doktorunuz kendi sancınizla.sogum yaoin diye ama bazen 40.haftayi beklemek pek iyi olmuyo bizim gelinden biliyorum cok zoeluk cekmisti ilk dogumu normal dogum ikinciyide normal.olsun dediler 40. Haftayi doldurdu normal doguma aldilar ama olmasi yarida sezeryama dönduler dikkatli olmak lazimYani 35e girdik ama doktorlar 34 sayıyor. Benim ilk bebek o yüzden haftaya çok takılmıyorum sonu bekler muhtemelen
Evet vajinada baskı vardı 3 gündür ve çok fazla idrara çıkıyodum bide regl olcakmış gbi kasık ağrısı vardı 3 gündürBen sipariş verdim 1 hafta içinde elime geçti. Taşınacaktasın ama tasarım vs istediğim gibi oldu özelden isterseniz sayfa adı atayım yasak mi bilmiyorum.
Biz 9 saat uzaklıktayız memlekete kesinlikle gidemem 3 saatlik şehir dışı gezisine bile gitmek istemiyorum doğum vs bir şey olur diye. Yakın mesafeyse eşiniz gidip gelsin uzaksa eşinizde gitmesin tek kalmayın.
Belirtiniz varmı acaba bende 33+1 oldum 4-5 gündür vajina girişinde ağrı baskı oluyor
Normal istiyorum doktorum uygunsun normal yapabilirsin dediDemek her açılma şiddetlisancı yapmıyo
Bebeğin gelişimi doğuma hazırsa korkma normal mi yapcaksın
Benim bebiş kafası karnı vs 3 hafta önden gidiyor zaten eğer 40 haftayı bekletirse normal doğum için o kafa çapı uymaz heralde. Bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsunEvet siz normal.dogum istiyorsaniz 40. Haftayi görmek isteyecektir doktorunuz kendi sancınizla.sogum yaoin diye ama bazen 40.haftayi beklemek pek iyi olmuyo bizim gelinden biliyorum cok zoeluk cekmisti ilk dogumu normal dogum ikinciyide normal.olsun dediler 40. Haftayi doldurdu normal doguma aldilar ama olmasi yarida sezeryama dönduler dikkatli olmak lazim
Canim sadece yat. Wc haric kalkma. Yatmayla 36 ya kadar gider allahin izniyle.Kızlar bende şu an doktordan eve geldim.İlk bebiş 34+3üz.nst’de sancı çıktı.servisk incelmiş alttan muayene etti 1.5-2 cm açıklık varmış evde yatış verdi doktorum hiç bişe yapma sadece yat dedi.ciğer geliştirci iğne yaptrcm birazdan.muhtemelen 10-15 güne gelir dedi doktor.tutabildiğimiz kadr tutalım 36yı görsek yeter bize dedi
Sancı ve açılma bende de vardı. 1 haftadır İlerleme olmadı. İlaçlar fayda etmiş dedi doktor. Ciğer geliştirici de 2 doz yapıldı. İlk bebeğinizmiş dinlenin mümkün olduğunca. Benim bir çocuğum daha var tüm gün dinlenmek mümkün olmuyor ama ona rağmen ilaçlar fayda etti. 36 haftaya kadar duracaklar inşallah.Kızlar bende şu an doktordan eve geldim.İlk bebiş 34+3üz.nst’de sancı çıktı.servisk incelmiş alttan muayene etti 1.5-2 cm açıklık varmış evde yatış verdi doktorum hiç bişe yapma sadece yat dedi.ciğer geliştirci iğne yaptrcm birazdan.muhtemelen 10-15 güne gelir dedi doktor.tutabildiğimiz kadr tutalım 36yı görsek yeter bize dedi
Öyle yapıyorum şu an canım wc kalkıyorum sadece inşallah durur 36ya kadarCanim sadece yat. Wc haric kalkma. Yatmayla 36 ya kadar gider allahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?