2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Balık yağı tüketmeye başladığımdan beri kabızlık yaşamıyorum ben. Çok süt içiyorsan o da kabızlık yapıyor olabilir.

İlk hamileliginiz miydi ? Çatı muayenesini genelde son haftalarda yapıyor Dr.İlk doğumumda benim 42.haftaya geldim ertesi gün yatış yapildi bir gün öncesi yapmıştı çatı muayenesini.37.hafta erken sanki . Hayırlı bir vakitte gelsin inşallah

Çok ciddiye almak gereken bir olay ben her saat ölçüyorum normal tansiyonum ama olsun tedbir diye yapuorum.birde mesela hiç çıkmasını beklemiyorum her bardak suyumda limon sıkarım içebileceğim kadar eğer yüksek çıkarsa biraz yarım yada tam limonu sıkarım suya yada sofaya içerim öylece.gebelik zehirlenmen varsa doktoruna mail yasa msj at bildir durumu ihmale gelmez yine limonu iç

Merhaba arkadaslar ben de bugün sabah kontrole gidecegim 37+0 oluyorum. Büyük ihtimal çatı muayenesi yapacak ona göre dogumum yakin mi degil mi söyleyecek. Ama galiba bende açıklık var gibi. Çünkü öyle virbağrı hissediyorum. Eger öykeyse dogum yakindir. Hayirlisiyla bayrami atlatsaydik. Gelen giden çok olur dogum sonrasi rahat edemem diye düsün
İlk değil 3. Hamileligim. Önce ultrasonla karnimdan bakti. Daha sonra çatıya karar verdi. Benim de agrilarim vardi belki o yüzden yapmisti. 1 haftaya dogar demisti ve tam 1 hafta dolunca kendi sancimla dogum yapmistim

Bence mutlaka haber verin şimdiye kadar hep kontrollü gittiniz ,çok şükür bu haftalara geldiniz.Hafif varsa gebelik zehirlenmesi zaten dakikasında haber vermelisiniz.Sıkıntı yoktur inşallah

off aynı ben kesin bi sıkıntı var ondan bu kadar kötü oldum diyorum doktor ne zaman söylesem normal diyor yatakta sağdan sola bile dönemiyorum kasık ağrısından

geçen benim de oldu böyle limon vs düşürdü tekrar çıkmadı tansiyonum ama 2 gün baya kötü hissediyordum, tuzu bırakın mutlaka ben tuz koymuyorum şuan hiç bişeye sanki iyi geldi

Kizlar instsdan çikolata siparişi verip memnun kalan beni linkleyebilir mi bayramdan önce siparişi vereyim diyorum ama kararsız kaldım

off aynı ben kesin bi sıkıntı var ondan bu kadar kötü oldum diyorum doktor ne zaman söylesem normal diyor yatakta sağdan sola bile dönemiyorum kasık ağrısından
Bendede var kuzum sezeryanda etkikiuor malum oralar dikişli olduğu için daha çok geriliyor. Sen yine doktoruna sor ama benimki gayet normal dedi bu ağrılara dayanamazsan hareket hissetmezsen su kanama olursa hemen gel dedi

Normal hatta doğumdan önce ishal olurmussun işte bebek kanala falan giriyor ya ben pek inanmuyorum ama sen yinede kendini dinle herşeyin hazır mı
Hazır çok şükür alıp koymadığım bir iki parça eşyam var onları koyarım artık dursun çantada. Bakalım doğru mu

Bende sorduğumda normal diyor bebek büyüyor rahim kasları gevşiyor diyor. Bazılarında yok neden ben de var acaba diyorum.
ya benimde ilk hamilliğimde yoktu hiç böyle bişey şimdi o kadar kötüyüm ki görümcem de hamile aramızda 2 hafta var o da 32 haftalık benle aynı kilo vs hiç benim gibi değil hiç bişeyi yok ben baya yürüyemiyorum sürekli bi sıkıntım var

Bendede var kuzum sezeryanda etkikiuor malum oralar dikişli olduğu için daha çok geriliyor. Sen yine doktoruna sor ama benimki gayet normal dedi bu ağrılara dayanamazsan hareket hissetmezsen su kanama olursa hemen gel dedi
evet ya sanırım ondan böyle oluyor, bugün kontrolüm var sonunda sorcam bakalım ne diyecek

ayy hiç bişey yapmayıp rahat rahat takılan bi ben varım :) haftaiçi işteyim hep vaktim olmuyor kayınvalidem de iftarı yapıp eve geçiyorum saat 10 oluyor o saatten sonra da bişey yapamıyorum ancak bayramdan sonraki hafta sonu hazırlıcam 35+5 falan oluyorum o zaman umarım erken gelmez bebişim bugün kontrolüm var doktor gün verirse ona göre belki hızlanırız bi şekilde :)

Arabası olmayanlar bayramda aile ziyaretine gidecek mi? Bacaklarım çok ağrıyor bir ben mi abartıyorum? Gidemeyeceğim diyince eşim bile tek gitme peşinde . Çok yorgun hissediyorum yalnız kalmakta istemiyorum

Adet olmuşum gibi sancı var sabah uyandığımdan beri 2 gün sonra kontrolüm var çarşamba günü bişey olmuş olabilir mi bebek hareketleri normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…