2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ayy belirtilerin nasıl canım benim biraz göğüsler hassas ve sağ tarafım ağrıyor sürekli bugün de gece sırt ağrısından uyuyamadım ilk kızımda sırt ağrısı yaşamamıştım hiç sırtım ve belim baya kötü
Bendede durumlar aynı ya ilk önce çok fazla karnım ağrıdı 2-3 gün şimdi de karın ağrısı geçti sırt ve bel ağrısı başladı 2 gündür de. Benim zaten göğüslerim adet döneminde bile ağrırdı o yüzden şuanda ağrıması anormal gelmiyor bana. Bide çok çabuk uykum geliyor artık.

Ay maşallah ne güzel olmuş sonu sağlıkla almışsınız kucağınıza ben hastaneye yattım yatalu ağlıom çok kötüyüm ya inşllh sizin gibi sağ salim alırım hyrlısıyla kucağıma bnde yazdığınız motive etti bni 🙏 nolur dua edin bu kardeşinize adım Seher yabancının duası kabul olurmuş 🥺
İnşaallah içinizi ferah tutun benim şu icmek için kalkmam yasaktı tuvalate gidip gelmem bile etkiliyordu çok canim sıkılıyordu yatmaktan dışarı çıkıyordum hava almaya gelince akşam hastanelik oluyordum.Her zaman olumlu düşünün zaten gelecek olan geliyor :KK6:
Merhabalar mayıs anneleri

2023 mayıs anneleri topiğine yazacağım aklımın ucundan geçmezdi😊😊😊

Süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim henüz Dr gitmedim 15 ağustos sat. 3 evladım var daha düşünmüyorduk ama bizim düşüncemizle olmuyor bazen rabbim layık görmüş vermiş hamdolsun yapacak bişey yok.

34 yaşındayım
11 yaşında kızım
7 yaşında oğlum
4 yaşında bir kızım daha var hepsi okula gidiyor tam rahata eriyorum derken süprizim geldi hoşgelmiş

Herkese sorunsuz, sağlıklı, sıhhatli, huzurlu hamilelikler dilerim çok özel bir dönem çok seviyorum hamilelik dönemini rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuştursun🙏🙏🙏
Rabb'im hayırlı evlatlar versin bende olsun olmasın çok düşünmüyordum 3 çocuğumdan sonra (8/5/2) 5 yıl beklemek istedim demekki ruhu varmış ki şimdi geldi olacağına dair hiç şüphem yoktu içinde halen sindirmeye çalışıyorum:olamaz:
Tebrik ederim cesaretinizi 🥲 biz de zamanı gelince arkadaşlarla birbirimizi gazlamayı düşünüyoruz 😂 gerçekten unutuluyor mu tüm uykusuzluklar, yorgunluklar?
Tam düzeni oturtmustum bende şimdi avutuyorum kendimi hepsi birlikte büyüyecek diye.:KK59:

Ay evet öyle yazmışsınız ben onu kalp atışı olarak anlamışım 🙈
Büyük bir olasılıkla görülür. Ben 5+6 iken gittim ilk, kalp atışı yeni oluşmuş dedi ve kısacık dinletti. Ama ilk hamileliğimde 6. Haftada duyulmamıştı bebek yeni oluşuyordu, 7+6 iken tekrar gittiğimde dinlemiştim bebek bile büyümüştü o sıra 😂
İnsallahh benim de buyumus olur ya saglikla🥰❤️

Önce kese sonra bebeğin oluşacağını gösteren yolk sac denilen yapı oluşur (yüzük şeklinde)
Yolk sac oluştuysa bebek de oluşacak demek.
Daha sonra bebek ve ilk kalp atışı görülüyor.
O yüzden dedim bebek oluştuysa artık net görülür diye.💜
İste vakit olarak bebek ne zaman olusmus oluyor bilmedigim icin. Keseyi 9 eylul de gormustuk. 26 eylul’de bebek olusmus olur mu acaba insallahh

Mrb kızlar kanama dolayısıyla yatıyorum hastanede 5 haftalık. Dün bna alttan muayene edecez dedi Bn yaptrmadım karnımdan yaptırdım devlet hastanesi bu arada yanlış mı yaptım doğru mu sizce alttan muayene bu durumda tehlikeli değil mi

İste vakit olarak bebek ne zaman olusmus oluyor bilmedigim icin. Keseyi 9 eylul de gormustuk. 26 eylul’de bebek olusmus olur mu acaba insallahh
Canım sen keseyi kaçıncı haftada görmüştün acaba bende Çarşamba gününe randevu aldım erken mi olur? Çarşamba günü tam 5 hafta oluyor sata göre

Bendede durumlar aynı ya ilk önce çok fazla karnım ağrıdı 2-3 gün şimdi de karın ağrısı geçti sırt ve bel ağrısı başladı 2 gündür de. Benim zaten göğüslerim adet döneminde bile ağrırdı o yüzden şuanda ağrıması anormal gelmiyor bana. Bide çok çabuk uykum geliyor artık.
Sorma bende çok halsiz hissediyorum kendimi ve mide yanması var dünden beri de ilk kızımda da çok mide yanması yaşamıştım şuan çok aşırı rahatsız edice değil ama bakalım artık 10seneden sonra bu belirtiler insan unutuyor gerçekten 😀

Merhabalar mayıs anneleri

2023 mayıs anneleri topiğine yazacağım aklımın ucundan geçmezdi😊😊😊

Süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim henüz Dr gitmedim 15 ağustos sat. 3 evladım var daha düşünmüyorduk ama bizim düşüncemizle olmuyor bazen rabbim layık görmüş vermiş hamdolsun yapacak bişey yok.

34 yaşındayım
11 yaşında kızım
7 yaşında oğlum
4 yaşında bir kızım daha var hepsi okula gidiyor tam rahata eriyorum derken süprizim geldi hoşgelmiş

Herkese sorunsuz, sağlıklı, sıhhatli, huzurlu hamilelikler dilerim çok özel bir dönem çok seviyorum hamilelik dönemini rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuştursun🙏🙏🙏
Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza🤗

Sorma bende çok halsiz hissediyorum kendimi ve mide yanması var dünden beri de ilk kızımda da çok mide yanması yaşamıştım şuan çok aşırı rahatsız edice değil ama bakalım artık 10seneden sonra bu belirtiler insan unutuyor gerçekten 😀
Ya ben akşam 10.30 oldumu yatıyorum gecenin bi yarılarına kadar oturan halimden eser yok şimdi 😂😂 ne zaman geçer bu uyku modu acaba ya

Ya ben akşam 10.30 oldumu yatıyorum gecenin bi yarılarına kadar oturan halimden eser yok şimdi 😂😂 ne zaman geçer bu uyku modu acaba ya
😂Boşver uykuyu şimdi uyudun uyudun sonra uykusuz geceler bizi bekliyor nasıl alisicaz bilmem hele ben o kadar alıştım ki rahata epey uzun bir zaman benimki gerçekten çok zor olucak 🙂

😂Boşver uykuyu şimdi uyudun uyudun sonra uykusuz geceler bizi bekliyor nasıl alisicaz bilmem hele ben o kadar alıştım ki rahata epey uzun bir zaman benimki gerçekten çok zor olucak 🙂
benim ilk gebelik olacak nasip olursa o yüzden yorum yapamıyorum 😂😂 siz keseyi görmeye ne zaman gideceksiniz ben Çarşamba gideyim artık diyorum

Bende cuma için randevu aldım doktorum dün acilde kan ver demişti 1217olmus değerim sanırım cumaya net karindan görülür diye düşünüp cuma ya randevu aldım canım ben

Mrb kızlar kanama dolayısıyla yatıyorum hastanede 5 haftalık. Dün bna alttan muayene edecez dedi Bn yaptrmadım karnımdan yaptırdım devlet hastanesi bu arada yanlış mı yaptım doğru mu sizce alttan muayene bu durumda tehlikeli değil mi
Bi sikinti olacagini sanmiyorum alttan muayene de rahime kadar uzanmiyorlar sonucta sadece vajinaya bakiliyor..Zaten vajina girisinde rahmi kapatan bir mukus tabakasi olusuyor hamilelikte zarar verme ihtimali yok yani bu konuda bence tedirgin olmamalisiniz :)

Bi sikinti olacagini sanmiyorum alttan muayene de rahime kadar uzanmiyorlar sonucta sadece vajinaya bakiliyor..Zaten vajina girisinde rahmi kapatan bir mukus tabakasi olusuyor hamilelikte zarar verme ihtimali yok yani bu konuda bence tedirgin olmamalisiniz :)
Ya bugün de sabah baktılar yorumunuzu okumam iyi oldu alttan baktılar içim rahatladı çok teşekkür ederm

Ya bugün de sabah baktılar yorumunuzu okumam iyi oldu alttan baktılar içim rahatladı çok teşekkür ederm
Benim 2 kere bakildi hic bi sikinti yasamadim,sikintili durum olsa doktorlar zaten yapmaz ama burada cok goruyorum sakin vajinal baktirmayin baktirdim dusuk yaptim filan yazanlae oluyor baska topiclerde,eger bi bebek dusecekse zaten duser vajinalle ilgili degil :) karindan baktirirsin ayaga kalkarken aniden yine duser eger dusecekse :) mekanik bir uyari olarak algilar onu vucut zaten

Bende cuma için randevu aldım doktorum dün acilde kan ver demişti 1217olmus değerim sanırım cumaya net karindan görülür diye düşünüp cuma ya randevu aldım canım ben
Canım bende en son Perşembe günü kan verdim sonucum 430 çıktı. Bide yarın kan vereyim diyorum doktorum da Çarşamba gel dedi inşallah sonuç çıkar. Bu arada acilde direk beta için gidince bakmıyolar sizinkine nasıl baktılar

Benim 2 kere bakildi hic bi sikinti yasamadim,sikintili durum olsa doktorlar zaten yapmaz ama burada cok goruyorum sakin vajinal baktirmayin baktirdim dusuk yaptim filan yazanlae oluyor baska topiclerde,eger bi bebek dusecekse zaten duser vajinalle ilgili degil :) karindan baktirirsin ayaga kalkarken aniden yine duser eger dusecekse :) mekanik bir uyari olarak algilar onu vucut zaten
Doğru dıonuz Allah razı olsun yani inşallh bişi olmaz

X