2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba. Ben son adet tarihimi hatırlamıyorum o yüzden kaç haftalık bilmiyorum 4 veya 5 olabilir. Sanırım mayisa denk geliyor ama doktor ultrasondan anlar mi kaç hafta olduğunu acaba
Kese boyutuna göre bir hafta tahmini yazıyor tabi, ben 5+0 ken gitmiltim 5+2 çıkmıştı, son adet ile uyumlu kesen var dedi bu yüzden. Biraz büyüyünce netleşir ama bence tam öğrenirsiniz :)

Birde 2 eylüldede şiddetli migren atağı geçirdiğim için acilde iğne vurdurmuştum. Betaya o zaman bakıldığında normal olarak negatif çıkmıştı değerim. İnşallah bu iğne başıma dert açmaz
Adetten önce birşey olmaz hiç korkmayın bende hamile olduğumu bilmediğim zaman ilişki sonrası kanama şikayetiyle hastaneye gittim yara olduğu söylenildi fitil verildi kullanmamıştım Allah'tan doktoruma kullansam bişey olurmuydu dedim organ gelişimi oluşmadığı için hicbirsey olmaz korkma daha bebek bile oluşmamıştır zararı olmaz dedi .

Adetten önce birşey olmaz hiç korkmayın bende hamile olduğumu bilmediğim zaman ilişki sonrası kanama şikayetiyle hastaneye gittim yara olduğu söylenildi fitil verildi kullanmamıştım Allah'tan doktoruma kullansam bişey olurmuydu dedim organ gelişimi oluşmadığı için hicbirsey olmaz korkma daha bebek bile oluşmamıştır zararı olmaz dedi .
Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınızs🥰🥰

Arkadaşlar merhaba umarım herkes iyidir. Dun biraz kanamam olunca bugun doktora gittim. Keseyi gördük 5+5 günlük dedi ama kese rahmin alt tarafina yerlesmis yukari dogru buyurse sıkıntı yok ama düşük de olabilir dedi. Primolut igne yapti. Daha önce böyle bir durum yasayan var miydi? İlk gebeligim de dusuk olmustu dunden beri cok stresliyim.

Kızlar bana da hipotrioidi tanısı kondu. Doktor bir sürü şey saydı gebelik zehirlenmesi çocukta zeka geriliği vs :KK43:

Bugün kontrolüm vardı dış gebelikmiş malesef😞 cumartesi günü sol tüpüme doğru sancı girmişti kanamam olmustu ama geçmişti. Bugün muayenede tüpte göründü hatta bebek oluşmuş kalbinde hareketlenme görüyorum dedi. İğne yaparız ama uzun sürer ve yine ameliyat yapmamız gerekebilir dedi doktorum. Hemen yatış verdi laparoskopi olacağım 😢 Rabbim sizlere sorunsuz sıkıntısız gebelik, sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin beni de ismimle dualarınızda unutmayın (Gülnur)

Kızlar merhaba🥰 benimde sat 16 ağustos ovülasyon ile takip yapmıştım o yüzden 30 ağustosta çatlama olduğunu biliyorum. Ayın 9 unda kan testi verdim sonuç 20 çıktı😍 Perşembe günü tekrardan kan vermemi söyledi doktorum. Normalde salı günü adet olmam gerekiyor ama şimdiden adet olacakmış gibi inanılmaz
Merhaba yeni katıldım . Bende Mayıs annesi gozukuyorum. Bebeğinin kalp atışını duyan varmı
Ben 6+0 da duydum canim ama doktor daha cok yeni 1-2 gun once kalbi atmaya baslamis demisti

Bugün kontrolüm vardı dış gebelikmiş malesef😞 cumartesi günü sol tüpüme doğru sancı girmişti kanamam olmustu ama geçmişti. Bugün muayenede tüpte göründü hatta bebek oluşmuş kalbinde hareketlenme görüyorum dedi. İğne yaparız ama uzun sürer ve yine ameliyat yapmamız gerekebilir dedi doktorum. Hemen yatış verdi laparoskopi olacağım 😢 Rabbim sizlere sorunsuz sıkıntısız gebelik, sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin beni de ismimle dualarınızda unutmayın (Gülnur)
Çok üzüldüm, Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin 🙁🤲🏻 Beta hcg takibi yapılmış mıydı daha önce artış düzenli miydi yalnızca ultrasonda mı anlaşıldı dış gebelik olduğu

Kızlar ben devlet hastanesine gittim muayene için karından ultrasonla baktı ve hiçbişey göremedi, hcg testi de verdim bugün sonucu 2578 çıkmış. Görememesi normal mi, dünden beri leke şeklinde kanamalarım oluyor ara ara. Salı günü vajinal ultrasonla bakacağım dedi neden bugün bakmadı anlamadım. Sizce beklemeli miyim yoksa özel bir hastaneye gidip görünsem mi tekrar?
Canim selam benim doktorum beta hcg 1500 oldugunda keseyi gorebiliriz demisti ama ozelde devam ediyorum ben devletin cihazlari biraz daha eskiymis sanirim:KK43: icin rahat edicekse ozelde bir baktir istersen

Kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı, ne miktar ve renkte gördünüz? Ben 5+5teyim şuan bugün biraz ağrım oldu az önce de 1₺ boyutunda açık renkli bir kanama gördüm. İlk gebeliğimde görmemiştim o yüzden endişelenmeli miyim bilmiyorum
canim ben peceteyle sildigimde gormustum pembe kan ama ic camasirina gececek kadar degildi. Doktorum lekelenmelerin bu zamanlarda olabielcegini panik yapmamam gerektigini soyledi ama kanamada artis olursa haberleselim muhakkak dedi

Çok üzüldüm, Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin 🙁🤲🏻 Beta hcg takibi yapılmış mıydı daha önce artış düzenli miydi yalnızca ultrasonda mı anlaşıldı dış gebelik olduğu

Sağolun. Artış düzenliydi aşılama olmustum. Kontrole gittim geçen hafta kese görünmedi ama bi karartı var demişti. Bugün baktı vajinal muayene de tüpte olduğunu gördü.

Sağolun. Artış düzenliydi aşılama olmustum. Kontrole gittim geçen hafta kese görünmedi ama bi karartı var demişti. Bugün baktı vajinal muayene de tüpte olduğunu gördü.
En fazla kaç çıkmıştı hcg sonucunuz? Soruyorum böyle kusura bakmayın bende de dış gebelik şüphesi söz konusu da o yüzden

X