2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Anladım canım şehir hastanesi gayet güzel doğumum orda oldu ve ben çok memnun kaldım ama bana çok uzak olduğu için kararsızım biraz
Hacettepe ve ya ankara tipi da tercih edebilirsin yakinsa oralarda ii diolar ya da gata bi yakinim gatada dogum yapti memnun kaldi biride suan orda takip oluo oda gebelik takibinden memnun

Hacettepe ve ya ankara tipi da tercih edebilirsin yakinsa oralarda ii diolar ya da gata bi yakinim gatada dogum yapti memnun kaldi biride suan orda takip oluo oda gebelik takibinden memnun
Bende ankara tıp fakültesine gideyim diyorum bana baya yakın orası

Devlet hastanesinin yaptığı testte kizamikcikmisim gibi gösterdi ve benim ağlaya ağlaya isim bitti. Özelde tekrarlattim negatif çıktı. Bir daha devlete gitmeyi düşünmüyorum. Kim bilir ne kadar etkilendi yavrucak karnımda.

Merhaba buda benim bebiş kuzenimin kese yuvarlak ama kız yinede tahmin yaparsanız mutlu olurum

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-09-23-28-15-129_com.miui.gallery.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar merhaba. Bugün kalp atışını duyduk doktorum herşey yolunda dedi tek dileğimiz bundan sonra da sağlıkla ilerlemesi lütfen dualarınızı esirgemeyin ben de hepinize teker teker duacıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…