- 17 Mart 2022
- 102
- 36
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Çok teşekkür ederim ben de o zaman Mayıs annesi olucamBence hamilesin adetine daha çok olmasına rağmen 5 den yüksek çıkmış değerin hayırlısı olsun inşallah
Hacettepe ve ya ankara tipi da tercih edebilirsin yakinsa oralarda ii diolar ya da gata bi yakinim gatada dogum yapti memnun kaldi biride suan orda takip oluo oda gebelik takibinden memnunAnladım canım şehir hastanesi gayet güzel doğumum orda oldu ve ben çok memnun kaldım ama bana çok uzak olduğu için kararsızım biraz
Bende ankara tıp fakültesine gideyim diyorum bana baya yakın orasıHacettepe ve ya ankara tipi da tercih edebilirsin yakinsa oralarda ii diolar ya da gata bi yakinim gatada dogum yapti memnun kaldi biride suan orda takip oluo oda gebelik takibinden memnun
Git canim icine sinen bir yer olsunBende ankara tıp fakültesine gideyim diyorum bana baya yakın orası
İnşAllah canımGit canim icine sinen bir yer olsun
Testi özelde tekrarlattim 0.44 çıktı cok şükür. Cimere şikayet edeceğim devlet hastanesi laboratuvariniCanim cok sıkkın anti rubella igm 17 çıkmış. Vücutta kizamikcik virüsü olabilirmiş o da bebegi cok etkilenmiş
Merhaba buda benim bebiş kuzenimin kese yuvarlak ama kızDoktora giden arkadaşlar ultrason resimlerini atsın tahminde bulunalım. Ben kese uzun fasulye gibi ise kız, yuvarlak su damlası gibi ise erkek diye biliyordum kime yorumladıysam tuttu şuana kadar kendimede kız diyorum sizlerde atarsanız bakmış oluruz tutuyormu tutmuyor mu diyetabiki öncelik saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olmaları ama merak etmeden de duramıyoruz eglencesine bakalım
Sizinkini erkek hissettimMerhaba teyzoşlar kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyor var mı bilen tahminleri alayım
Sat tarihlerimiz aynıymışş2 Ağustos benim de. İnşallah görürüsünüz güzel haberleri bekliyorum sizden
Merhaba öncelikle Hayırlısıyla alın kucagınıza insallah. kız gibi hissettim hayırlısı olsun hakkınızda ögrenince haber edinMerhaba buda benim bebiş kuzenimin kese yuvarlak ama kızyinede tahmin yaparsanız mutlu olurum
Malesef ben kaybettimSizinkini erkek hissettim
Teşekkür ederim yorumunuz için öğrenince haber vereceğimMerhaba öncelikle Hayırlısıyla alın kucagınıza insallah. kız gibi hissettim hayırlısı olsun hakkınızda ögrenince haber edin
Aaa çok üzüldüm kusura bakmayınMalesef ben kaybettim
Rabbim hayırlısını saglıklısını nasip etsin inşallahTeşekkür ederim yorumunuz için öğrenince haber vereceğim
Ne kusuru olurmu öyle şey nasip değilmiş Rabbim böyle uygun görmüşAaa çok üzüldüm kusura bakmayınRabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin
Ne kadarlıktı duydun canımKızlar merhaba. Bugün kalp atışını duyduk doktorum herşey yolunda dedi tek dileğimiz bundan sonra da sağlıkla ilerlemesi lütfen dualarınızı esirgemeyin ben de hepinize teker teker duacıyım