2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar hangi folik asiti yazdi doktorunuz ve bunun disinda ilac yazdi mi? Kan ilaci vs gibi
İlk 3 ay sadece folik asit kullanılıyor.
12. Haftada folik asiti bırakıyoruz doktor gerek görürse multivatin, demir gibi takviyelere başlanıyor.
Bana da doktorum diofol önerdi folik asit olarak ama şu an ocean mummy kullanıyorum.
Ocean mummy kullanma sebebim de oğlumu memeden yeni kestim, zaten halihazırda emzirme dönemi devam ettiği için kullanıyordum, o sebeple.

Üç gün önce kontrole gittiğimde kese gözüktü doktor kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi
Genelde keseden on gün sonra çağırıyorlar sıkıntı yok canım.
Hem ne kadar geç gidersek o kadar iyi zira kalp atışından bir dahaki kontrolümüz 11-12. Haftada olacak her şey yolunda giderse 🙏
Ama özele gidiyorsan 2 hafta sonra gitme, on gün kontrol süresi var ne gerek var bir daha para vermeye. 9-10. Günü hesapla öyle git 😅

Genelde keseden on gün sonra çağırıyorlar sıkıntı yok canım.
Hem ne kadar geç gidersek o kadar iyi zira kalp atışından bir dahaki kontrolümüz 11-12. Haftada olacak her şey yolunda giderse 🙏
Ama özele gidiyorsan 2 hafta sonra gitme, on gün kontrol süresi var ne gerek var bir daha para vermeye. 9-10. Günü hesapla öyle git 😅
Özele gidiyorum evet o zaman öyle yapayım ben 😄 çok sağol. Kalp atışının duyulmaması normal mi acaba şuan 6+1 im doktora gittiğimde 5+4 tu

Devlete gidiorum simdilikde bi yanim ozelde devam etmekden yana doktor arastiriorum siz ozel mi devlet mi tavsiye etceniz doktor var mi
Ben devlete gidiyorum ya tıp fakültesi yani bi üniversite hastanesi olacak yada şehir hastanesini istiyorum ilk doğumum ordaydı çok da memnundum siz hangi hastaneye gittiniz devlete

Ben devlete gidiyorum ya tıp fakültesi yani bi üniversite hastanesi olacak yada şehir hastanesini istiyorum ilk doğumum ordaydı çok da memnundum siz hangi hastaneye gittiniz devlete
Bilkent sehir hastanesine gidiorum bir düşüğüm var iki sene önce genetikde rahatsizligim olduğu için riskli gebelikte takip olcam

Adetime 11 gün var sizce hamile miyim

Eklentiler

• 80633876-847C-4A3A-A913-5925D3F1A658.jpeg
    80633876-847C-4A3A-A913-5925D3F1A658.jpeg
    15,6 KB · Görüntüleme: 70
Bilkent sehir hastanesine gidiorum bir düşüğüm var iki sene önce genetikde rahatsizligim olduğu için riskli gebelikte takip olcam
Anladım canım şehir hastanesi gayet güzel doğumum orda oldu ve ben çok memnun kaldım ama bana çok uzak olduğu için kararsızım biraz

X