- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
-
- Konu Sahibi NurseCelline
İlk 3 ay sadece folik asit kullanılıyor.Kızlar hangi folik asiti yazdi doktorunuz ve bunun disinda ilac yazdi mi? Kan ilaci vs gibi
Üç gün önce kontrole gittiğimde kese gözüktü doktor kalp atışı için iki hafta sonra gel dediSelam canım ben Salı günü duydum. 5 + 6 haftalıktı bir iki kişi Daha vardı duyan yanılmıyorsam.
Diafol Folbiola gore daha mi etkili diye verdi acaba?Diafol verdi baska bi ilac kullanmiorum
Ben folic iod kulaniyorum,solgarin demir ilaci ve oceanin d3 spreyi bir de hergunKızlar hangi folik asiti yazdi doktorunuz ve bunun disinda ilac yazdi mi? Kan ilaci vs gibi
Genelde keseden on gün sonra çağırıyorlar sıkıntı yok canım.Üç gün önce kontrole gittiğimde kese gözüktü doktor kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi
Özele gidiyorum evet o zaman öyle yapayım benGenelde keseden on gün sonra çağırıyorlar sıkıntı yok canım.
Hem ne kadar geç gidersek o kadar iyi zira kalp atışından bir dahaki kontrolümüz 11-12. Haftada olacak her şey yolunda giderse
Ama özele gidiyorsan 2 hafta sonra gitme, on gün kontrol süresi var ne gerek var bir daha para vermeye. 9-10. Günü hesapla öyle git
Merhaba 6+1 de bende duymustum Kalp atısını ama malesef kaybettim. Hayırlı olsun Rabbim sag saglım kucagınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba yeni katıldım . Bende Mayıs annesi gozukuyorum. Bebeğinin kalp atışını duyan varmı
Folbiol 5mg mis ve günlük dozu fazlaymis bizim gunluk 400 mg folik asit almamiz lazimmis diafoldede tam 400 mg arti olarak b12 d3 ve iyot var içerisinde eczanecime sordugumda folbiola gore daha kaliteli demistiDiafol Folbiola gore daha mi etkili diye verdi acaba?
Çok üzüldüm . İns tekrar nasip olur benim de üç düşüğüm var biri 10 hafta biri 7 biri de daha 5. Haftalıkken düşmüştü.Merhaba 6+1 de bende duymustum Kalp atısını ama malesef kaybettim. Hayırlı olsun Rabbim sag saglım kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah teşekkür ederim sizedd geçmiş olsun insallah saglıklı sıhhatli alırsınız kucagınızaÇok üzüldüm . İns tekrar nasip olur benim de üç düşüğüm var biri 10 hafta biri 7 biri de daha 5. Haftalıkken düşmüştü.
Devlete gidiorum simdilikde bi yanim ozelde devam etmekden yana doktor arastiriorum siz ozel mi devlet mi tavsiye etceniz doktor var miAnkara da ki kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz özel mi devlet mi
Daha kadın doğum dr ye gitmedim. Özel düşünüyorum.Ankara da ki kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz özel mi devlet mi
Ben devlete gidiyorum ya tıp fakültesi yani bi üniversite hastanesi olacak yada şehir hastanesini istiyorum ilk doğumum ordaydı çok da memnundum siz hangi hastaneye gittiniz devleteDevlete gidiorum simdilikde bi yanim ozelde devam etmekden yana doktor arastiriorum siz ozel mi devlet mi tavsiye etceniz doktor var mi
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahDaha kadın doğum dr ye gitmedim. Özel düşünüyorum.
Bilkent sehir hastanesine gidiorum bir düşüğüm var iki sene önce genetikde rahatsizligim olduğu için riskli gebelikte takip olcamBen devlete gidiyorum ya tıp fakültesi yani bi üniversite hastanesi olacak yada şehir hastanesini istiyorum ilk doğumum ordaydı çok da memnundum siz hangi hastaneye gittiniz devlete
Anladım canım şehir hastanesi gayet güzel doğumum orda oldu ve ben çok memnun kaldım ama bana çok uzak olduğu için kararsızım birazBilkent sehir hastanesine gidiorum bir düşüğüm var iki sene önce genetikde rahatsizligim olduğu için riskli gebelikte takip olcam
Bence hamilesin adetine daha çok olmasına rağmen 5 den yüksek çıkmış değerin hayırlısı olsun inşallahAdetime 11 gün var sizce hamile miyim