- 2 Eylül 2022
- 288
- 351
- 34
-
- Konu Sahibi NurseCelline
umuyorum güzel bir sonuç çıkacak canım. hemen yaz bize.Benim gecen 293.33 çıkmıştı. Bende baktirmadim bir daha hala sonuc bekliyorum dokuz dogurdum burda. Haberleselim mutlaka canim
Allah razı olsun canimÇıkmadı mı canım sonuç? Gerçekten en az senin kadar merak ediyorum ve güzel gelmesini istiyorum
YazdımOlabilir canım, sonucu beklemekten başka yapabilecek bir şey yok ama sonuca göre netleşir her şey
Hoş geldiniz hayırlı olsun
Tablodaki bilgileri yazın listeye ekleyelim
Göremedim tekrar yazmanız mümkün müYazdım
Gerçekten de karışık olmuş durumlar.Selam kızlar sanırım bu topiğin en karmaşık gebesi benimdir. Bu ay 23 ağustosta lekelenmelerle başlayan bir regl geçirdim, normalde 4 5 gün süren reglim leke leke 9. Güne ulaştığında şüphe duyup test yaptım. Pozitif çıktı. Kesin dedim kimyasal geçiriyorum beta vermeye başladım . Öğrendiğim ilk değer 88,5 iki gün sonra 127.44 çıktı. Ben ne zaman hamile kaldım bilmiyorum dumur bi vaziyetteyim. Doktor artışı olması gerekenden az buldu. En az %60 olmalıyken benim %40 artmış. Moraller bozuk anlayacağınız. Ufacık bir umuda tutundum bekliyorum..
Beta 390 cikti cok az artmis nolcak şimdi ?
Gözünüz aydın çok sevindim sizin adınızaVajinal baktırmak sizce tehlikeli mi baktıranınız oldu mu hiç bişey olursa diye endişeliyim
Üzgünüm canımBeta 390 cikti cok az artmis nolcak şimdi ?
Oy minikKızlar ben kontrolden geldim karından baktılar hem bebeği hem kalp atışını gördüler ama doktor çok emin olamadı kalp atışından bide vajinal bakmak istedi vajinal bakınca daha net bir şekilde kalp atışı var dedi çok şükür cihazları zayıf olduğundan sanırım biraz görüntü kalitesi de zatıf ama paylaşayım
6+3 ile uyumlu dedi canım bidaha 12. Haftaya çağırdı ama ben başka hastaneye gidicem 10. HaftadaOy minik
Kaç haftaya uyumlu çıktı canım?
Ben de böyle mi göreceğim kii yarın inş tabi her şey yolundaysa
Alttan usg bi sakıncası yok canım olsa zaten doktor bakmaz riske atmaz
Bir daha ne zaman çağırdı?
Beta 390 cikti cok az artmis nolcak şimdi ?
Doktor ne dedi canım, sonucu göstermedin mi?Beta 390 cikti cok az artmis nolcak şimdi ?
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Son adet tarihine göre 5+6 haftalığız mide bulantısı ve uyuma isteği başladı son 1 haftadır, sık sık acıkma duygusu, bel ağrısı ile karın altı ağrıları dışında şimdilik normal başka birşey kalmadı zatenMerhabaa, ben de geldim. Geçen hafta keseleri gördük 14ünde kalp atışı için gideceğiz. Hep birlikte çok güzel anılarla dolu keyifli bir süreç geçirelimbebekli hayata başlayana kadar bol bol uyu dinlen dedi doktor, zaten severim uykuyu artık iyice sık geliyor:) siz nasıl hissediyorsunuz?
Doktorun seni yönlendirecektir canım bazı şeylerin erken fark edilmesi çok önemli sakın korkma.Beta 390 cikti cok az artmis nolcak şimdi ?