2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ya tabi önemli de şundan dolayı dedim ilk haftalarda kese şu haftada görünüyor kalp atışı şu haftada duyuluyor gibi bilgiler veriyorlar ya herkesin bebeğin gelişimi farklı oluyor. Mesela bazısı 5. Haftada görüyor bazısı 6.haftada görüyor keseyi kalp atışını bazısı 7.haftada bazısı 8.haftada görüyor. İlk haftalarda tam kesin olmadığı için haftalık olarak pek can sıkmamak gerekiyor. Ben ilk düşük yaptığımda 7 haftalık hamileydim ama kese 5 haftalıktı. Böyle durumlarda doktor direk diyor zaten uyumlu ilerlemiyor düşükle sonuçlanabilir diyor. Allah kimsenin başına vermesin.

Hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?

Hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?
Doktorun uygun ve gerekli gördüyse bence kullanmalısın.

Evet beklemek çok zor gerçekten keşke içeride neler olduğunu görebilsek
Keşke ah
Günaydın yarın tam bu saatte miniğimi görücem inşAllah herşey yolundadır herkesin duasını bekliyorum
Hadi bakalım bekliyor olacağım oy
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kalp atışını da duyarsın bana da ümit olur

Günaydın yarın tam bu saatte miniğimi görücem inşAllah herşey yolundadır herkesin duasını bekliyorum
Ayy canim benimde yarin 9 da randevum var birbirimize dua edelim bol bol. İnsallah bende gorebilirim sin regl tarihime gore bugun 5+2 sen kacinci haftadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…