- 15 Şubat 2022
- 97
- 179
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Ya tabi önemli de şundan dolayı dedim ilk haftalarda kese şu haftada görünüyor kalp atışı şu haftada duyuluyor gibi bilgiler veriyorlar ya herkesin bebeğin gelişimi farklı oluyor. Mesela bazısı 5. Haftada görüyor bazısı 6.haftada görüyor keseyi kalp atışını bazısı 7.haftada bazısı 8.haftada görüyor. İlk haftalarda tam kesin olmadığı için haftalık olarak pek can sıkmamak gerekiyor. Ben ilk düşük yaptığımda 7 haftalık hamileydim ama kese 5 haftalıktı. Böyle durumlarda doktor direk diyor zaten uyumlu ilerlemiyor düşükle sonuçlanabilir diyor. Allah kimsenin başına vermesin.adet tarihinin ilk gün alınması şunun için yumurtanın gelişme süreci de hamileliğe dahil ediliyor.
Yoksa elbet herkes hatta kişinin kendisi bile kimi zaman aynı tarihlerde sabit yumurtlamıyor.14. Gün kabul edilir fark varsa ilk usgde doktor tarih günceller zaten.
Ben ilişki tarihimden eminim oradan biliyorum onun için yazdım.
Haftası da önemli bence niye takılmamak lazım olsun ki 12. Haftaya kadar kesenin ve bebeğin beklenen sabit bir gelişim süreci var. Tabi ki haftası önemli. Bu gittiğimde 6+3 olarak hesapladım ama daha küçükse kalp atışı için tekrar gitmem gerekecek mesela. Net bilseydim ona göre giderdim
Ben de cok üzüldüm aynı duyguları yaşamışız cok iyi anlıyorum siziÇok üzgünüm
Ben de doğumdan sonra ameliyatta kaybettim bebeğimi. Diyafragma hernisi sebebiyle. Benim de 3. Gebeliğim bu. Sabırlar diliyorum. Ekliyorum listeye şimdi
Doktorun uygun ve gerekli gördüyse bence kullanmalısın.Hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?
Günaydın nasılsınız siz kese ve kalp atışını duydunuz muGünaydın kızlar
Salı günü ilk randevum henüz görmedim inşallah kalp atışını da görürüm o günGünaydın nasılsınız siz kese ve kalp atışını duydunuz mubeni de listeye ekler misiniz yaş 24,Manisa,5 ağustos, 62 kilo, 1.
İnşallah ben de 16 eylüle randevu aldım tam 6 haftalık oluyorSalı günü ilk randevum henüz görmedim inşallah kalp atışını da görürüm o gün
Ekliyorum
Tam zamanlarıİnşallah ben de 16 eylüle randevu aldım tam 6 haftalık oluyor
Evet beklemek çok zor gerçekten keşke içeride neler olduğunu görebilsekTam zamanları
Beklemek zor olsa da
Tamam canim basladim dun zaten sag olasinDoktorun uygun ve gerekli gördüyse bence kullanmalısın.
Günaydın yarın tam bu saatte miniğimi görücem inşAllah herşey yolundadır herkesin duasını bekliyorumGünaydın kızlar
Keşke ahEvet beklemek çok zor gerçekten keşke içeride neler olduğunu görebilsek
Hadi bakalım bekliyor olacağım oyGünaydın yarın tam bu saatte miniğimi görücem inşAllah herşey yolundadır herkesin duasını bekliyorum
İnşAllah öyle olurKeşke ah
Hadi bakalım bekliyor olacağım oy
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kalp atışını da duyarsın bana da ümit olur
Günaydın yarın tam bu saatte miniğimi görücem inşAllah herşey yolundadır herkesin duasını bekliyorum
Ayy canim benimde yarin 9 da randevum var birbirimize dua edelim bol bol. İnsallah bende gorebilirim sin regl tarihime gore bugun 5+2 sen kacinci haftadasinGünaydın yarın tam bu saatte miniğimi görücem inşAllah herşey yolundadır herkesin duasını bekliyorum
Bende 6+2 yim yarın 6+3 inşAllah görürüz minnaklarıAyy canim benimde yarin 9 da randevum var birbirimize dua edelim bol bol. İnsallah bende gorebilirim sin regl tarihime gore bugun 5+2 sen kacinci haftadasin
Ben daha goremem o zaman 1 hafta gerideyim ben sendenBende 6+2 yim yarın 6+3 inşAllah görürüz minnakları
Hiç belli olmaz ya belki senin minnak önde çıkar belki benim geç döllenmedir bakalım nasip onlar sağlıklı olsunda ben geç görmeye de razıyım yaBen daha goremem o zaman 1 hafta gerideyim ben sendenyarin 5+3 olcam
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda biz bekleriz onlari çok şükür bu günlerimizeHiç belli olmaz ya belki senin minnak önde çıkar belki benim geç döllenmedir bakalım nasip onlar sağlıklı olsunda ben geç görmeye de razıyım ya
Ben de cok üzüldüm aynı duyguları yaşamışız cok iyi anlıyorum sizicennette bekliyor meleklerimiz insallah