2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İnşallah canım ya adet tarihinin ilk günü olmayacağına göre döllenme illa kese haftasıyla farklı oluyor haftalara takılmamak lazım. Sağlıklı olsunlarda inşallah
adet tarihinin ilk gün alınması şunun için yumurtanın gelişme süreci de hamileliğe dahil ediliyor.
Yoksa elbet herkes hatta kişinin kendisi bile kimi zaman aynı tarihlerde sabit yumurtlamıyor. 14. Gün kabul edilir fark varsa ilk usgde doktor tarih günceller zaten.
Ben ilişki tarihimden eminim oradan biliyorum onun için yazdım.
Haftası da önemli bence niye takılmamak lazım olsun ki 12. Haftaya kadar kesenin ve bebeğin beklenen sabit bir gelişim süreci var. Tabi ki haftası önemli. Bu gittiğimde 6+3 olarak hesapladım ama daha küçükse kalp atışı için tekrar gitmem gerekecek mesela. Net bilseydim ona göre giderdim

Bende de kist var canim ama doktorum dogumdan sonra takip edicez onu dedi bana olumsuz bir sey soylemedi.. sende negatif dusunme bir sikinti cikacagini dusunmuyorum

Henüz doktora gitmediğimiz için çoğumuz ihtimaller üzerinden konuşuyoruz napalım

Bende yok hic belirtii garip bir sekilde gittin mi kontrole? Bende kese gorundu gecen persembe cumartesi bidaha gidicem insallah gorurum bebisi
Kese ortalam 20mm olduğunda bebek gözüküyor genelde.
Kesenin her gün ortalama 1mm büyümesi beklenir. Kese boyundan bi ihtimal hesaplayabilirsiniz diye yazayım dedim

Doktor cumartesi gel dedigine gore kendi hesapladi diye dusunuyorum

Doktor cumartesi gel dedigine gore kendi hesapladi diye dusunuyorum
inşallah görürüm diyince doktoru düşünmedim tabi. Çünkü diğer tarafta da görür müyüm diye sormuşsunuz
Doktor hesaplamıştır ona göre çağırmıştır bi sorun yoksa görürsünüz inş

12 mm demisti 8 gun sonra ortalama 20 mm olur zaten 10 gun demisti garantiye aldi demekki :) gorsem bi emin olsam rahatliycam canim kalp atisiini duyim bebisi goriyim yetcek sonra uzun sure gitmesem de olur :)))

12 mm demisti 8 gun sonra ortalama 20 mm olur zaten 10 gun demisti garantiye aldi demekki :) gorsem bi emin olsam rahatliycam canim kalp atisiini duyim bebisi goriyim yetcek sonra uzun sure gitmesem de olur :)))
Ben de öyle düşünüyorum
Aslında kalp atışı için ne kadar geç gidilirse o kadar iyi (7-8. Hafta gibi)
bir sorun yoksa çünkü bir daha 2li test zamanı 11-13 hafta arası çağırıyor doktor.
O arada da insan çatlıyor bazen meraktan

Yaa bide cumartesi kontrolumden sonra tatile giidcem her seyi duyup gorup gitmek istiyorum bakalim 6+3 7. Hafta sayiliyo dimi ben cok cahilim bu konularda

Yaa bide cumartesi kontrolumden sonra tatile giidcem her seyi duyup gorup gitmek istiyorum bakalim 6+3 7. Hafta sayiliyo dimi ben cok cahilim bu konularda
başkalarını bilmiyorum hangi haftadaysam onu diyorum ben.
5+5 > 5. Hafta
7+2 > 7. Hafta gibi.
Mesela ikili test 11-14 hafta arası yapılır derken 10+ haftadayken ikili test yapılmaz orada kasıt 11+w hafta.
Ya da doğum iznine ayrılırken 32 haftada çalışabilir/çalışamaz alıyoruz ya.
Bunu 31+ iken alamıyoruz. 32+0 olmamız gerekiyor tam.
Bu gibi hesaplardan yola çıkarak içinde olduğum değil doldurduğum haftayı söylüyorum ben

Yaaa dinledigim doktorlarda 5+0 oldugu an 6. Hafta diyor ama senin ki daha mantikli onden onden kosturmaya gerek yok bence

Yaaa dinledigim doktorlarda 5+0 oldugu an 6. Hafta diyor ama senin ki daha mantikli onden onden kosturmaya gerek yok bence
Evet buradaki takvim de öyle mesela 6 diyor bana halbuki 5 haftalık yani
Ben kendi bildiğim yoldan devam diğer türlü aklım karışır kfkf

Evet buradaki takvim de öyle mesela 6 diyor bana halbuki 5 haftalık yani
Ben kendi bildiğim yoldan devam diğer türlü aklım karışır kfkf
5+ olunca 6. Haftan oluyor canım yani 5 bitti 6.haftadan 1 er 1 er gün alıyorsun gibi oluyor o yüzden 6. Hafta oluyor

Ayyy ben gerçekten günlerimi geçiremiyorum hanımlaaarrrr var mı benim gibi şu bebemin bi görüntüsünü görsem bi kalbini duysam nası rahatlıcamm. Dün kan vermiştim bir çok sonuç yok, diğerlerinden banane ben hcgyi bekliyorum tabi ki kan tüpünü mü kaybettiler acaba diye strese girdim, asm de vermiştim taa pazartesi gidip sorabilirim en azından hcg bilgisi gelse onun hakkında küçükte olsa bilgi almak gibi olucaktı

5+ olunca 6. Haftan oluyor canım yani 5 bitti 6.haftadan 1 er 1 er gün alıyorsun gibi oluyor o yüzden 6. Hafta oluyor
Evet canım işte ama ben bitirdiğim haftayı söylemekten yanayım Yaş hesabı gibi, gün aldığımız yaşı değil doldurduğumuzu söylüyoruz örneğin.

Kizlar 31 agustos ta beta hcg 28’di. Bugun tekrar kan verdim 231,3 cikmis. Sizce nasil? Bugun normalde adetin 2.gunu olmaliydi

Asm sayfasında laboratuvar sonuç bölümü olabilir bizim ASm sayfasında var ben hep oradan bakıyorum, enabıza geç düşüyor. Oradan kontrol et istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…