2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hanimlar size bir sorum olacak. Doktorum
Aspirin 100 mg kullanabilirsin
Rahime bebegin tutunmasini kolaylastirir dedi. Ama ben yaklasik 6 aydir falan agzima ilac sokmuyordum kendi sagligim acisindan. Simdi cok kararsiz kaldim. Sizce kullanayim mi?
Merhaba hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah. Benim bebeğimin kalbi durduğu için bir kürtajım var doktorum tedbir amaçlı coraspin 100 mg günde 1 tablet kullanmamı tavsiye etti anneye veya bebeğe her hangi bir zararı yokmuş yani bana bu şekilde açıklama yaptı.

Merhaba hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah. Benim bebeğimin kalbi durduğu için bir kürtajım var doktorum tedbir amaçlı coraspin 100 mg günde 1 tablet kullanmamı tavsiye etti anneye veya bebeğe her hangi bir zararı yokmuş yani bana bu şekilde açıklama yaptı.
Tamam canim dun ve bugun kullanmaya basladim. Gunde bir defa tok olarak. İnsallah allah bu bebegini sana bagislasin Allah uzun saglikli omurler nasip etsin ona🥰❤️

Ben de cuma günü yani 5+5'te gideceğim. Doktorum öyle çağırdı. Normal ultrasonda duyamazsa alttan ultrasonla dinletiyor kalbini . Diğer bebegimde de öyle olmuştu.

Arkadaslar az once lavaboda bordomsu bir kan gibi bir sey gordum camasirda. 50 kurus boyutundaydi. Bu normal mi? Korkmaya basladim😔

İyi aksamlar benide eklermisin Sat 31 ağustos yaş=23 ilk gebelik il İstanbul
Hoş geldiniz hayırlı olsun 🤍
Arkadaslar az once lavaboda bordomsu bir kan gibi bir sey gordum camasirda. 50 kurus boyutundaydi. Bu normal mi? Korkmaya basladim😔
bir de kan sulandırıcı kullanmaya başlamıştın sanırım değil mi
Doktoruna danış canım progestan verebilir
6. haftadan bildiriyorum bulantılar başladı stopp:KK43:
Uzun sürmez inşallah 🙏
Ben aç kalırsam (ki hemen acıkıyorum 😂) bulanmaya başlıyor.
Canım hiç tatlı istemiyor meyve bile zoraki yiyorum.
Tuzlu çubuğa sığındım yine 3 gündür. Atıştırınca yatıştırıyor

Belki geç döllenmedir canım, geç döllenmede oluyor bildiğim kadarıyla.
Hoş geldiniz hayırlı olsun 🤍

bir de kan sulandırıcı kullanmaya başlamıştın sanırım değil mi
Doktoruna danış canım progestan verebilir

Uzun sürmez inşallah 🙏
Ben aç kalırsam (ki hemen acıkıyorum 😂) bulanmaya başlıyor.
Canım hiç tatlı istemiyor meyve bile zoraki yiyorum.
Tuzlu çubuğa sığındım yine 3 gündür. Atıştırınca yatıştırıyor
Aspirine basladim dr onerisiyle kuzum. Soyledim ona bu durumu normal dedi. Progestan dan falan bahsetmedi

ucge ucge gittin mii gordun mu bebisinii
Kizlar moralim cok bozuk. Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak aglamamak icin zor tutuyorum kendimi 😭 29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu degil mi ?

Kizlar moralim cok bozuk. Doktor hem karnimdan hem alttan bakti ama keseyi goremedi. Kimyasal yada dis gebelik olabilir dedi tekrar kan verdim sonucum 2 gibi cikicak aglamamak icin zor tutuyorum kendimi 😭 29 temmuz son adet tarihim 5+3 bugun gorunmesi gerekiyordu degil mi ?
Yaa bozma hemen moralini dur bakalim hele.Ultrasonun markasindan modelinden bile farkedebilir gorus kalitesi.2yi bekle sen guzel haberler ver bize🙏🏻

Belki geç döllenme olmuştur canım sıkma bakalım canını.
En son beta ne zaman kaç çıkmıştı?

X