- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Aynı marka test mi yaptınız acaba? Farklı marka testlerde sonuç farklı çıkabiliyor. Bir de hormonlar regle yakın yükselip yanıltıyor diye okumuştum önceki konularda. Bence hemen bir kan testi yaaptır, için rahat etsin. Bunu öğrenmenin en güvenilir yolu o.Arkadaslar size bir sey sorucam. Beta yukselisini idrar testinden takip ediyordum cunku surekli kan testi vermek istemedim. 31 agustos ta idrar testimde hafif cizgi cikti ve kan testi vermistim bat 2 eylul’du. 28 cikti degerim. Dun bir idrar testi yaptim bayaa belirgin cikti. Sonra az once de yaptim bayaa siliklesmisti. Aranizda bunu yasayan oldu mu? Kimyasal mi yoksa diye cok korkuyorum.
Yok canim ayni marke ucu de artimed. Neyi yaniltiyor anlayamadim? Betada zaten cikti bunun yanilma imkani yok. Ama idrar testi bugun siliklesti. Bugun yarin bat tarihimdi zaten adet olmam lazimdi. Bugun silik cikmasnin adet tarihim oldugu icin oldugunu mu soyluyorsun anlayamadim?Aynı marka test mi yaptınız acaba? Farklı marka testlerde sonuç farklı çıkabiliyor. Bir de hormonlar regle yakın yükselip yanıltıyor diye okumuştum önceki konularda. Bence hemen bir kan testi yaaptır, için rahat etsin. Bunu öğrenmenin en güvenilir yolu o.
Ben de erken kan vermek istemediğim için idrar testiyle takip edeyim dedim ilk başta ama aynısını yaşadımArkadaslar size bir sey sorucam. Beta yukselisini idrar testinden takip ediyordum cunku surekli kan testi vermek istemedim. 31 agustos ta idrar testimde hafif cizgi cikti ve kan testi vermistim bat 2 eylul’du. 28 cikti degerim. Dun bir idrar testi yaptim bayaa belirgin cikti. Sonra az once de yaptim bayaa siliklesmisti. Aranizda bunu yasayan oldu mu? Kimyasal mi yoksa diye cok korkuyorum.
Canim zaten ayni marka atimed ucu de. Sadece bugunkinde ilk idrarla yapmadimBen de erken kan vermek istemediğim için idrar testiyle takip edeyim dedim ilk başta ama aynısını yaşadım
Aynı marka test Farklı model test ve birikmiş (sabah ilk) idrar olmadığı için silik çıkmış. Ertesi gün kan testi yaptırdım iki gün sonra yinelettim yine beklemeye geçtim.
İdrar testiyle takip edecekseniz aynı markanın aynı ürünü ve sabah ilk idrar olmalı yine de tabi en garantisi kanla takip
İlk idrar olmadığı için işte canımCanim zaten ayni marka atimed ucu de. Sadece bugunkinde ilk idrarla yapmadim
İnsallah benim de ilk idrar olmadigi icindir canim. Ben de birazdan test vericemİlk idrar olmadığı için işte canım
Bende aynı marka ile yapmıştım artı med idi benimkide ama son yaptığım idrar testinde eczacı artı med marka ama farklı bir model vermiş diğerinden değişikti onda çok silik çıktı sonra gittim kan verdim bir daha idrar testi yapmadım
Yaş 31, kayseri, 2. Cocuk 3. Hamilelik ilki dogumda vefat etti .son adet tarihi 1 agustos. 65 kilo.Kızlar hoşgeldiniz
Bilgileri listeye göre yazarsanız ekleyeyim yaş, şehir, kilo, son adet tarihi, kaçıncı çocuk vs.
En iyisini yaparsın canım. Umuyorum hayırlı haberlerle gelirsin.İnsallah benim de ilk idrar olmadigi icindir canim. Ben de birazdan test vericem
Dogumumuz ayni zaman gozukuyoor :) neler yasiyosun belirtilerin vs nasil canim var mi bi sikintiHahahahaay hayırlısı olsun ya inşallah tabi bi oğlan bi kızda fena olmazdı hani
Çok üzgünümYaş 31, kayseri, 2. Cocuk 3. Hamilelik ilki dogumda vefat etti .son adet tarihi 1 agustos. 65 kilo.
Aynen benimde yeni dahaTesekkur ederim hos buldum. Daha cok yeniyim aslinda insallah saglikli bir gebelikse burada kalici olurum insallahh
Yaa bende iki uygulama var biri 3 mayısı digeri 8ini gösteriyor anlamadım bişeyDogumumuz ayni zaman gozukuyoor :) neler yasiyosun belirtilerin vs nasil canim var mi bi sikinti
İnşallah canımGözün Aydın canım
Salı günü ben de 6+3 olacağım sata göre ama geç döllenme bence..
5+5 çıkabiliriz. Hayırlısıyla bi görsek duysak bebeleri inşallah
Bende yok hic belirtii garip bir sekildeYaa bende iki uygulama var biri 3 mayısı digeri 8ini gösteriyor anlamadım bişeyilk zamanlar inanılmaz bas dönmelerim göz kararmalarım oluyordu gebeliği öğrenmeden önce kanım falan düşüyor sanıyordum meğerse bebiş varmış sabahları uyandıgımda midem biraz bulanır gibi oluyor ama kahvaltıdan sonra düzeliyor iki gündür aşırı uykum oluyor sürekli yatmak uyumak istiyorum ilk oglumdada sürekli uyumak isterdim sanırım buda oğlan sende belirti varmı cnm
Benim vitamin değerlerimde cok düşük belki ondan dolayıda halsizlik uyku hali olabilir diyorum hayırlısı insallah sag saglim alalım kucagımıza gerisi sıkıntı değilBende yok hic belirtii garip bir sekildegittin mi kontrole? Bende kese gorundu gecen persembe cumartesi bidaha gidicem insallah gorurum bebisi
Ben de senden 1 gun sonra hepBenim vitamin değerlerimde cok düşük belki ondan dolayıda halsizlik uyku hali olabilir diyorum hayırlısı insallah sag saglim alalım kucagımıza gerisi sıkıntı değilcarsamba günü gittim kese görüldü 9eylülde tekrar gidicem inş hayırlısıyla
Ayy evet ya hayırlısıyla bi duysak o güzel sesi insallah. Hep icimde bi korku var bişey olcak doğuramicam diye özeldeki doktor beni mahvetti hala sevinemiyorum cocugumaBen de senden 1 gun sonra heppersembe gittim 10 eylulde gidicem.. doktorun demir vs baksin bakar zaten de belki dusuktur ben 2 aydir demir ve d3 kullaniyorum sanirim o yuzden halsizligim yok.. umarim kalp atisi filan bi duyariz da rahatlariz
Niye canim ne dedi bazi doktorlar cok kati olabiliyoAyy evet ya hayırlısıyla bi duysak o güzel sesi insallah. Hep icimde bi korku var bişey olcak doğuramicam diye özeldeki doktor beni mahvetti hala sevinemiyorum cocuguma
İlk gittigimde kistin oldugunu büyüdügünü kesenin gelişmesine engel olabilcegini o yüzden kürtaj olup ameliyatlada kisti alması gerektiğini söylemişti. Daha sonra devlete gittim kistin gebelik kisti oldgunu bi sıkıntı olmadıgını söyledi neye inanacagımı sasırdımNiye canim ne dedi bazi doktorlar cok kati olabiliyo