2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaslar size bir sey sorucam. Beta yukselisini idrar testinden takip ediyordum cunku surekli kan testi vermek istemedim. 31 agustos ta idrar testimde hafif cizgi cikti ve kan testi vermistim bat 2 eylul’du. 28 cikti degerim. Dun bir idrar testi yaptim bayaa belirgin cikti. Sonra az once de yaptim bayaa siliklesmisti. Aranizda bunu yasayan oldu mu? Kimyasal mi yoksa diye cok korkuyorum.

Aynı marka test mi yaptınız acaba? Farklı marka testlerde sonuç farklı çıkabiliyor. Bir de hormonlar regle yakın yükselip yanıltıyor diye okumuştum önceki konularda. Bence hemen bir kan testi yaaptır, için rahat etsin. Bunu öğrenmenin en güvenilir yolu o.

Yok canim ayni marke ucu de artimed. Neyi yaniltiyor anlayamadim? Betada zaten cikti bunun yanilma imkani yok. Ama idrar testi bugun siliklesti. Bugun yarin bat tarihimdi zaten adet olmam lazimdi. Bugun silik cikmasnin adet tarihim oldugu icin oldugunu mu soyluyorsun anlayamadim?

Ben de erken kan vermek istemediğim için idrar testiyle takip edeyim dedim ilk başta ama aynısını yaşadım
Aynı marka test Farklı model test ve birikmiş (sabah ilk) idrar olmadığı için silik çıkmış. Ertesi gün kan testi yaptırdım iki gün sonra yinelettim yine beklemeye geçtim.
İdrar testiyle takip edecekseniz aynı markanın aynı ürünü ve sabah ilk idrar olmalı yine de tabi en garantisi kanla takip

Canim zaten ayni marka atimed ucu de. Sadece bugunkinde ilk idrarla yapmadim

Canim zaten ayni marka atimed ucu de. Sadece bugunkinde ilk idrarla yapmadim
İlk idrar olmadığı için işte canım
Bende aynı marka ile yapmıştım artı med idi benimkide ama son yaptığım idrar testinde eczacı artı med marka ama farklı bir model vermiş diğerinden değişikti onda çok silik çıktı sonra gittim kan verdim bir daha idrar testi yapmadım

İnsallah benim de ilk idrar olmadigi icindir canim. Ben de birazdan test vericem

Yaş 31, kayseri, 2. Cocuk 3. Hamilelik ilki dogumda vefat etti .son adet tarihi 1 agustos. 65 kilo.
Çok üzgünüm
Ben de doğumdan sonra ameliyatta kaybettim bebeğimi. Diyafragma hernisi sebebiyle. Benim de 3. Gebeliğim bu. Sabırlar diliyorum. Ekliyorum listeye şimdi

Dogumumuz ayni zaman gozukuyoor :) neler yasiyosun belirtilerin vs nasil canim var mi bi sikinti
Yaa bende iki uygulama var biri 3 mayısı digeri 8ini gösteriyor anlamadım bişey ilk zamanlar inanılmaz bas dönmelerim göz kararmalarım oluyordu gebeliği öğrenmeden önce kanım falan düşüyor sanıyordum meğerse bebiş varmışsabahları uyandıgımda midem biraz bulanır gibi oluyor ama kahvaltıdan sonra düzeliyor iki gündür aşırı uykum oluyor sürekli yatmak uyumak istiyorum ilk oglumdada sürekli uyumak isterdim sanırım buda oğlan sende belirti varmı cnm

Gözün Aydın canım
Salı günü ben de 6+3 olacağım sata göre ama geç döllenme bence..
5+5 çıkabiliriz. Hayırlısıyla bi görsek duysak bebeleri inşallah
İnşallah canım ya adet tarihinin ilk günü olmayacağına göre döllenme illa kese haftasıyla farklı oluyor haftalara takılmamak lazım. Sağlıklı olsunlarda inşallah

Bende yok hic belirtii garip bir sekilde gittin mi kontrole? Bende kese gorundu gecen persembe cumartesi bidaha gidicem insallah gorurum bebisi

Bende yok hic belirtii garip bir sekilde gittin mi kontrole? Bende kese gorundu gecen persembe cumartesi bidaha gidicem insallah gorurum bebisi
Benim vitamin değerlerimde cok düşük belki ondan dolayıda halsizlik uyku hali olabilir diyorum hayırlısı insallah sag saglim alalım kucagımıza gerisi sıkıntı değil carsamba günü gittim kese görüldü 9eylülde tekrar gidicem inş hayırlısıyla

Ben de senden 1 gun sonra hep persembe gittim 10 eylulde gidicem.. doktorun demir vs baksin bakar zaten de belki dusuktur ben 2 aydir demir ve d3 kullaniyorum sanirim o yuzden halsizligim yok.. umarim kalp atisi filan bi duyariz da rahatlariz

Ben de senden 1 gun sonra hep persembe gittim 10 eylulde gidicem.. doktorun demir vs baksin bakar zaten de belki dusuktur ben 2 aydir demir ve d3 kullaniyorum sanirim o yuzden halsizligim yok.. umarim kalp atisi filan bi duyariz da rahatlariz
Ayy evet ya hayırlısıyla bi duysak o güzel sesi insallah. Hep icimde bi korku var bişey olcak doğuramicam diye özeldeki doktor beni mahvetti hala sevinemiyorum cocuguma

Niye canim ne dedi bazi doktorlar cok kati olabiliyo
İlk gittigimde kistin oldugunu büyüdügünü kesenin gelişmesine engel olabilcegini o yüzden kürtaj olup ameliyatlada kisti alması gerektiğini söylemişti. Daha sonra devlete gittim kistin gebelik kisti oldgunu bi sıkıntı olmadıgını söyledi neye inanacagımı sasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…