2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Haklısın canım dikkatte etmek lazım. Bende önümüzdeki hafta cumartesi gibi giderm diye düşünüyorum oğlumda 7+0da kalp atışını duymuşum.12. Haftaları hayırlısıyla bi görsek

Haklısın canım dikkatte etmek lazım. Bende önümüzdeki hafta cumartesi gibi giderm diye düşünüyorum oğlumda 7+0da kalp atışını duymuşum.12. Haftaları hayırlısıyla bi görsek
Amiiiin canım o haftalara da geliriz sağ salim inşallah. Şu 12.haftadan sonra gerçekten rahatlama geliyor ben kızlarımda çok rahatlardım bakalım bu 3.numarada nasıl olacak. Allah hepsine sağlık versin.

Amiiiin canım o haftalara da geliriz sağ salim inşallah. Şu 12.haftadan sonra gerçekten rahatlama geliyor ben kızlarımda çok rahatlardım bakalım bu 3.numarada nasıl olacak. Allah hepsine sağlık versin.
3. Mü maşallahhh evet bende oğlumda çok rahatlamıştım o haftaya kadarda kimseye söylememiştik. Şimdide söylemeyi düşünmüyorum

3. Mü maşallahhh evet bende oğlumda çok rahatlamıştım o haftaya kadarda kimseye söylememiştik. Şimdide söylemeyi düşünmüyorum
Allah kısmet ederse 3.çocuğum olacak canım kardeşim olmadığı için kardeşleri olan insanlara çok özenirdim tek çocuk olarak bazen zorlanıyorum. Ben de bu sefer kesinlikle 12. Haftaya kadar kimseye söylemeyceğim bence çok doğru bir karar.

Çok güzel düşünmüşsün tek çocukta aile ile ilgili tüm konularda sorumluluk tek kişidenoluyor yıpratıcı gerçekten tek çocuk olan arkadaşlarım çok. Ama sen kendini çocuklarına adamışsın çok güzel. Keşke o cesaret bendede olsa 3. Yapabilirmiyim sanmıyorum

Evet kesinlikle çok yıpratıcı ve yalnızlık hissi hiç geçmiyor tabi her insan farklıdır kimisi tam tersi tek çocuk olmaktan gayet memnun ama maalesef ben asla değilim. Bana her konuda yardımcı olan eşim olmasaydı asla 3.çocuğu düşünmezdim birde maddi manevi kendine güven çok önemli tabi hele ki şu zamanda. Allah hakkımızda en hayırlısını versin

Ayyy girip okudum konuşmalarınızı hayırlı olsun kızlar şimdiden. Zaman çabuk geçiyor inanın yeni öğrenmiştim şimdi de diyorum 20 lere gelsem bulantılar bitse diye. Her haftanın heyecanı ayrı kese kalp atışı 7 8 e kadar bekleyin no panik

Vajinal ultrasona hiç girmeyen var mı? Beta hcg 472 çıktı 2 hafta sonra üstten baktırsam kese ve kalp atışını duyabilir miyim yoksa haftaya mı gitmeliyim?

Vajinal ultrasona hiç girmeyen var mı? Beta hcg 472 çıktı 2 hafta sonra üstten baktırsam kese ve kalp atışını duyabilir miyim yoksa haftaya mı gitmeliyim?
Ben hiç vajinal ultrason girmedim . Bence haftaya gidin doktor en azından kesenin durumuna baksın sonrasına yönlendirir zaten.

Beni de ekleyebilir misin canim. Tahmini dogum tarihi 11 mayis

Kızlar ben bugün gittim kontrole son adet tarihim 24 temmuzdu 5+6 haftalık diye hesaplanmıştım. Bugün karından ultrasonla göründü kesemiz. Ama daha çok küçükmüş ultrasona göre 5 haftalık dedi. 19 Eylül için randevu oluşturduk. Tahmini olarak o zaman kalp atışını ve bebeği görürüz dedi Doktor tavsiyelerimizi de paylaşalım belki size de iyi olur Benim doktorum haftada iki defa kırmızı et tüketmemi söyledi. Raf ömrü uzatılmış tavuklardan ve gıdalardan uzak dur dedi. Taze balık tüket dedi. Kutu süt tavsiye etmiyorum sanada bebeğe de bir yararı yok onun yerine ev yapımı yoğurt ye dedi. İğne batması ve arada kramp gibi ağrılar girebilir korkma, kanama olursa ve ağrı uzun sürer dinlenince geçmezse mutlaka kontrole gel dedi. Şuan için güzel haberler aldım. İnşallah her doktora gittiğimizde mutlu ayrılırız kızlar

Gözün Aydın canım
Salı günü ben de 6+3 olacağım sata göre ama geç döllenme bence..
5+5 çıkabiliriz. Hayırlısıyla bi görsek duysak bebeleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…