- 15 Şubat 2022
- 97
- 179
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Beta değerimiz yaklaşık olarak aynı sayılırya iki kere gebelik testii yaptım silik çıktı böyle olmucak dedik gittim kan verdim 22sinde 41 çıkmıştı. 31inde de genel tahlil yaptırmak için sağlık ocağına gittim doktor bidaha bakalım betaya dedi o zaman 3456 çıktı
30unda gördük canım. pazartesi tekrar bakacak ama:)Beta değerimiz yaklaşık olarak aynı sayılırbenim de ayın 1inde 4000 çıktı sen keseyi gördün mü bekliyor musun
Benim 2 düşük var bi tane oğlum bide şimdi işte inşAllah sağlıkla gelsinİnşallahhhseninde mi ilk
Vajinal mı karından ultrasonla mı gördün. Bende yarın ilk kontrole gidicem heyecanlıyım30unda gördük canım. pazartesi tekrar bakacak ama:)
karından canım hadi hayırlı haberlerle gel :))Vajinal mı karından ultrasonla mı gördün. Bende yarın ilk kontrole gidicem heyecanlıyım
Sağlıkla gelsin canım benimmmmBenim 2 düşük var bi tane oğlum bide şimdi işte inşAllah sağlıkla gelsin
Ahhh minişşş sağlıkla gelsinnKızlar merhaba bugün keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için çağırdı kan da verdim sonuçlara göre hareket edeceğiz umarım sağlıkla ilerler. Bu da minnakım. Eki Görüntüle 3123739
Sanırsam psikolojik olarak etkilenmemem için söyledi ama ben ilk kez anneliğin heyecanıyla durur muyum, hiiiç sanmıyorum minicikte olsa kese görmek için can atıyorumcanım ben de 4.5 haftalıkken gittim doktoruma ikinci gebeliğim ama yaş ilerleyince insan panik oluyor. Doktorum da kese göremem belki ama en azından kist vs başka bişey varsa kontrol etmiş olurum iyi olmuş erken geldiğin dedi kafama takılanları vs sordum. Hayır erken gitmenin nasıl bir sakıncası olabilir ki hayret bişey
o kadar iyi anlıyorum ki:) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum:)Sanırsam psikolojik olarak etkilenmemem için söyledi ama ben ilk kez anneliğin heyecanıyla durur muyum, hiiiç sanmıyorum minicikte olsa kese görmek için can atıyorum
hadii gözün aydın canım:))Kızlar merhaba bugün keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için çağırdı kan da verdim sonuçlara göre hareket edeceğiz umarım sağlıkla ilerler. Bu da minnakım. Eki Görüntüle 3123739
Amiiin hepimizinkini sağlıkla hayırla gelsinAhhh minişşş sağlıkla gelsinn
Çok sağol canım hepsi sağlıkla gelsinhadii gözün aydın canım:))
Kızlar merhaba bugün keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için çağırdı kan da verdim sonuçlara göre hareket edeceğiz umarım sağlıkla ilerler. Bu da minnakım. Eki Görüntüle 3123739
Şuanda pirinç tanesinden hallice hepsi canımHayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah aynı gün görünüyor doğum bizde böyleyizdir belki minik bir kesecik
Randevu almadım daha aslında 7. Haftayı falan beklemek istiyorum dayanabilirsemŞuanda pirinç tanesinden hallice hepsi canımKontrolünüz ne zaman?
Haftaya cuma-cumartesi gideceğim aksilik olmazsa. Açıkçası ben de sorun olmadığı sürece bu erken evrelerde sık sık gitmek istemiyorum çünkü bazen 6.haftada duyulmayan kalp atışı 8.haftada duyulabilir anne için çok stresli olur böyle durumlar birde covid olayı beni çok korkutuyor.Randevu almadım daha aslında 7. Haftayı falan beklemek istiyorum dayanabilirsemsen tekrar ne zaman gideceksin