2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Beta değerimiz yaklaşık olarak aynı sayılır benim de ayın 1inde 4000 çıktı sen keseyi gördün mü bekliyor musun

Merhaba bugün doktora gittim beta değerim 3 günde 69dan 472 ye çıkmış. Salı günü doktor kontrole gel dedi ama internetten randevu 16sında alabildim geç mi olur ?

Kızlar merhaba bugün keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için çağırdı kan da verdim sonuçlara göre hareket edeceğiz umarım sağlıkla ilerler. Bu da minnakım.

Sanırsam psikolojik olarak etkilenmemem için söyledi ama ben ilk kez anneliğin heyecanıyla durur muyum, hiiiç sanmıyorum minicikte olsa kese görmek için can atıyorum

Sanırsam psikolojik olarak etkilenmemem için söyledi ama ben ilk kez anneliğin heyecanıyla durur muyum, hiiiç sanmıyorum minicikte olsa kese görmek için can atıyorum
o kadar iyi anlıyorum ki:) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum:)

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah aynı gün görünüyor doğum bizde böyleyizdir belki minik bir kesecik

Arkadaşlar merhaba. :) Ben de aranıza yeni katıldım. Çok meşakkatli bir süreçten geçiyorum herkes gibi. Geçen ay kimyasal bir gebelik yaşadım. Bu ay da gebeliğimi 26 ağutosta reglime 3 gün kala erken testle öğrendim. Aynı gün hemen özel bir hastanede kan verdim. Ve dakika bir gol bir. İlk test sonucum 0-4 arası yani negatif geldi. :) 2 saat sonra hastaneden aldığımız bir telefonla test sonucunun karıştığını ve sonucumun 118 olduğunu öğrenip sevindim. Derkkeeeennn... İki gün sonra bir kan daha verdik ve bu kez sonuç 20 dk içinde çıktı ve sadece 136'ya yükselmişti. Yaşadığımız hezimeti siz düşünün. Yine kimyasal gebelik yaşadığımı düşündüm ve hemen pes ettim. Bir iki gün sonra daha, yani salı günü eşimin ısrarıyla bir kez daha test verdim ve ne olsa beğenirsiniz. Sonuç 420 çıktı! Yani verdiğim ikinci testin de ölçümü yanlışmış. Hayattaki şansım... :) Bir daha gidip kan vermedim. Şu anda kullandığım hamilelik programına göre hamileyim. Umuyorum hayırlısı ile devam eder. Biraz uzun yazdım, heyecanımı mazur görün. Benimle aynı durumu yaşayanlar vardır belki. :)

Randevu almadım daha aslında 7. Haftayı falan beklemek istiyorum dayanabilirsem sen tekrar ne zaman gideceksin
Haftaya cuma-cumartesi gideceğim aksilik olmazsa. Açıkçası ben de sorun olmadığı sürece bu erken evrelerde sık sık gitmek istemiyorum çünkü bazen 6.haftada duyulmayan kalp atışı 8.haftada duyulabilir anne için çok stresli olur böyle durumlar birde covid olayı beni çok korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…