- 21 Ağustos 2019
- 65
- 53
-
- Konu Sahibi NurseCelline
canım ben de 5+4 deyim benim de henüz bulantı vs yok akşam uyku bastırıyor sadece erkendenKızlar bende dün 5+4 iken beta verdim 4000 çıktı.. Bugün 5+5 oldum yarın için ilk defa randevu aldım. İnşallah bende yarın keseyi görürümAma beni düşündüren bir şey var. Bende hiç belirti yok. Sadece arada kasık ağrım oluyor. Hiç mide bulantısı falan başlamadı. Sizce normal mi? Sizler ne durumdasınız?
Bende aynen böyle halsizlik uyku hali bide arada bir olan kasık ağrısı dışında bi belirtim yok iştahım da gayet iyiKızlar bende dün 5+4 iken beta verdim 4000 çıktı.. Bugün 5+5 oldum yarın için ilk defa randevu aldım. İnşallah bende yarın keseyi görürümAma beni düşündüren bir şey var. Bende hiç belirti yok. Sadece arada kasık ağrım oluyor. Hiç mide bulantısı falan başlamadı. Sizce normal mi? Sizler ne durumdasınız?
Bencede doğru söylemiş ben betamı öğreneli 2 hafta oluyor daha hiç gitmedim doktora pazartesi ilk randevum o zamanda 7. Haftamda olucam şimdi gidersin keseyi görürsün içinde bebek yok ya yoksa diye kafana takarsın biraz daha geç gidersin bebek var ama kalbini duyamazsın acaba niye duyamadık ki dersin onu kafana takarsın en iyisi biraz geç gitmek hepsini birden görmek kanamam lekelenmen ağrın yoksa biraz bekle benceSelam hamiiişleeerbenim biraz modum düşük, burdaki hamişlere sorayım dedim. Ben 27sinde öğrendim 76hcg, 29unda 169 çıkmıştı, bende diyorum ki pazartesi doktora gideyim diye.
Bugün sağlık ocağına gittim doktor diyo ki napcan erkenden gidip minicik kese görüp napacaksın 7 haftalık olana kadar bekle bu süreçte gel hcgni kontrol edelim zaten o çok küçük falan dediyani aslında haklı da insan nası merak ediyor heves ediyor ilk hamileliğim. Bana dedi ki 1500 hcg olmadan gitmenin anlamı yok, 1500 ne zaman olur ki bugünde kan verdim bi daha bakalım. Tek söylediği mutlu edecek şey şu, 2 günde 2 katından fazla artmış bu iyi haber dedi. Ben nası dayanayım 2.5 hafta daha ya
inşallah canım. bende 5 eylulde gideceğim. benım 29 agustosta 293,33 çıkmıştı. ıyımı sizce ?
Benimde ilk gebeligim biraz tecrubesizim bu konuda doktor pazartesi gel diyince oyle aldim randevumu insallah bir sorun olmazMaşallah canım sağ salim gelsin miniğin. Ben betayı 2 gün arayla verdim daha önceki gebeliklerde tek seferde verip keseyi bekliyordum ama Mart ayındaki düşükten sonra paronayak oldum eşim durdurmasa muhtemelen iki kere daha kan verirdim. Değerin haftasına göre gayet iyi canım sağlıkla ilerlesin inşallah. Haber veririm tabi çevremden görmediğim desteği burda gördüm
Ay hadi insallah çok heyecanliyimcanım benim 22sinde 41 çıkmıştı 30unda kese göründü 31 de beta 3400 çıktı. senin de 5inde kese görünür muhtemelen:)
Bencede doğru söylemiş ben betamı öğreneli 2 hafta oluyor daha hiç gitmedim doktora pazartesi ilk randevum o zamanda 7. Haftamda olucam şimdi gidersin keseyi görürsün içinde bebek yok ya yoksa diye kafana takarsın biraz daha geç gidersin bebek var ama kalbini duyamazsın acaba niye duyamadık ki dersin onu kafana takarsın en iyisi biraz geç gitmek hepsini birden görmek kanamam lekelenmen ağrın yoksa biraz bekle bence
Anlıyorum canım inşAllah sağlıkla görürüz bebişlerimiziKesinlikle haklısınn canımay ben bilmiyorum görmek istiyorum hani boş gebelik konusuna kafamı çok taktım ondan mı bilmiyorum. Pazartesi yine de gidicem galiba Allahıma şükür kanamam yok, sadece geçen gün vitaminlerim aşırı düşmüş hastanelik oldum şu aralar iyiym kasık ağrısı oluyor geceleri o kadar
İnsallah guzel artışlar görürüz canimBende pazartesi gideceğim kontrole. Seninle aynı gün kan verdim 29 unda 392 çıktı. Değerin katlandıysa sayının kaç olduğu çokta önemli değil. Önemli olan artışların iyi olması
İnşallahhhAnlıyorum canım inşAllah sağlıkla görürüz bebişlerimizi
Al benden de o kadar çok aşırı bir iştah var 2 saatte bir acıkıyorum. Uyku dersen gece 3 4 oluyor uyuyana kadar sabah öğlene kadar uyuyorumBende aynen böyle halsizlik uyku hali bide arada bir olan kasık ağrısı dışında bi belirtim yok iştahım da gayet iyi
İnsallah guzel artışlar görürüz canimcok heyecanliyim pazartesi gelmek bilmedi
O zaman demekki bu haftalarda normal teşekkür ederim. Sen beta baktırdın mıcanım ben de 5+4 deyim benim de henüz bulantı vs yok akşam uyku bastırıyor sadece erkenden
canım ben de 4.5 haftalıkken gittim doktoruma ikinci gebeliğim ama yaş ilerleyince insan panik oluyor. Doktorum da kese göremem belki ama en azından kist vs başka bişey varsa kontrol etmiş olurum iyi olmuş erken geldiğin dedi kafama takılanları vs sordum. Hayır erken gitmenin nasıl bir sakıncası olabilir ki hayret bişeySelam hamiiişleeerbenim biraz modum düşük, burdaki hamişlere sorayım dedim. Ben 27sinde öğrendim 76hcg, 29unda 169 çıkmıştı, bende diyorum ki pazartesi doktora gideyim diye.
Bugün sağlık ocağına gittim doktor diyo ki napcan erkenden gidip minicik kese görüp napacaksın 7 haftalık olana kadar bekle bu süreçte gel hcgni kontrol edelim zaten o çok küçük falan dediyani aslında haklı da insan nası merak ediyor heves ediyor ilk hamileliğim. Bana dedi ki 1500 hcg olmadan gitmenin anlamı yok, 1500 ne zaman olur ki bugünde kan verdim bi daha bakalım. Tek söylediği mutlu edecek şey şu, 2 günde 2 katından fazla artmış bu iyi haber dedi. Ben nası dayanayım 2.5 hafta daha ya
ya iki kere gebelik testii yaptım silik çıktı böyle olmucak dedik gittim kan verdim 22sinde 41 çıkmıştı. 31inde de genel tahlil yaptırmak için sağlık ocağına gittim doktor bidaha bakalım betaya dedi o zaman 3456 çıktıO zaman demekki bu haftalarda normal teşekkür ederim. Sen beta baktırdın mı
Benim adet bekledigim gun oldu bitti. Bir bucuk gün sürdü o zaman suphelenmeye basladim zaten gebelik olabilir mi diye bir daha gelmedi cok sukurAh bi de bana sorsalı günü biraz kanamam oldu sonra kahverengine döndü tam geçiyor derken dün akşam tekrar biraz kanamam oldu yine kahveye döndü. O yüzden içerde durumlar ne çok merak ediyorum. Ağrımın olmadığından içim rahat biraz. İnşallah güzel haberler veririz her birimiz