- 28 Kasım 2023
- 43
- 19
- 44
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #20.101
Teşekküler inşallah dişdir meselemizBence distir o. Bizde boyle yasadik. Asla yatakta uyumuyordu sadece kucakta uyuyordu. Butun gece kucagimda uyuttum 2 hafta falan. Sonrasinda alttan dis cikardi. Dr osman gonulal in dis videosuna bakarsaniz orada soyluyor gece uyanmalarini falan. Ben osanit diye birsey kullaniyorum tamamen bitkisel. Kucuk top top homeopatik bir ilac. Dr osman gonulal da tavsiye etmisti. O biraz rahatlatti. Gece buzlukta dis kasiyici falan da bulundurabilirsiniz. O da gece cok agladiginda krizi anindw cozuyor.
Allah şifa versin inşallah çabucak bebisini kucağına alır. Kendini üzüp yıpratmamaya çalışsın. Kendisi dinleyip evde toparlansin.Kızlar Merhaba
Kardeşim perşembe günü Doğum yaptı bebeği yoğun bakımda enfeksiyon varmış ve ciğerlerinde bir sıkıntı varmış
33 haftalık doğdu yani 36 ama o ara gelişmedi
2400 doğdu
Sizin de başınıza gelmiş miydi böyle bişey
Az da olsa geliyor şükür sütüAllah şifa versin inşallah çabucak bebisini kucağına alır. Kendini üzüp yıpratmamaya çalışsın. Kendisi dinleyip evde toparlansin.
Eltimin kızı aynı şekilde oldu ama 38. Haftalikti ve enfeksiyon dan yoğun bakıma aldılar. 10 gün kaldı çok güzel toparladı maşallah şuan 8 yaşında:)
Eger geliyirsa Sütünü sagsin götürsün.
Gerçekten çok iyi bakılıyor
Ben 38 de normal doğurdum, suyum geldikten 30 saat sonra doğduğu için ciğerleri enfeksiyon kapmıştı, 15 gün yoğunbakımda kaldı 4 kilo doğmuştu ama, ben de çok acı çekiyordum görmeye gidemeyecek kadar meğer benim dikişlerim enfeksiyon kapmış öyle taburcu etmişler beni, 1 hafta sonra kontrole gittiğimde niye daha önce gelmedin demişti doktor, anestezi ile tekrar baktı serum antibiyotik verdiler, her 3 saatte sağdım ilk günler damla damla geliyordu gece sağamıyordum yorgunluktan mama da verdiler, 3. Günden sonra artmaya başlamıştı, ciğerindeki enfeksiyon antibiyotikle tedavi ediliyor eğer başka bi şeyi yoksa, ben de çok üzülmüştüm ama şu an iyi.Kızlar Merhaba
Kardeşim perşembe günü Doğum yaptı bebeği yoğun bakımda enfeksiyon varmış ve ciğerlerinde bir sıkıntı varmış
33 haftalık doğdu yani 36 ama o ara gelişmedi
2400 doğdu
Sizin de başınıza gelmiş miydi böyle bişey
Sırt agrisi da olmuş muydu? Safra kesesi de olabilir o an atak gibi geldi anlattıklarınız mide ağrısı zannediliyor ama değil genel cerraha giderse ultrasonda belli oluyor.Benim de ilk dogumumdan sonra olmustu doğum tetiklemis 42 günlükken ameliyat olmuştum safra kesesi alındı çok şükür rahatladımbir de kardeşim bugün taburcu oldu ama dün geceden beri midem ağrısı çekiyor çok şiddetli
Hastanede bir sürü ilaç yapmışlar işe yaramadı en son morfinle geçti
Eve gelince dayanamadı acile gittiler
Gazdır diyorum hayır çıkardım gazımı diyor
Tuvaletini yapmamış
Sizce neden olur
Onları kullanmayın derim. Ben kullandım çok bastırmadım ama huzursuzdu. Kımıldanıp durdu dişin çıkacağı damak azıcık kanadı. Dikkatle sürün derim. Ben bidaha da asla sürmem. Tetagil de ağzında eriyene kadar rahatlatıyor sonra bir etkisi yok.Osaniti hiç duymamıştım. Bize tetagili önerdiler. Dişe zararı yok diye. Diş sancısı olunca toz zaten ağzına döküyorum. 10 dakkaya ağrı kalmıyor. Bir de parmak silikon fırçalar var. Onlardan aldım. Sancı olunca hemen başlıyorum onunla kaşımaya. Çok çok rahatlatıyor.
Şimdilik rahatlatıyor ama diğer dişlerde daha çok ağrı olacak gibi hissediyorum. O zaman tetagil kesmez büyük ihtimalle. Osanit uzun süre rahatlatıyorsa direk ona geçerim. O parmak fırçayı sürmekten ziyade ağzına tutuyorum. O parmağımı alıp ısırmaya başlıyor. Kendi kendine yönlendiriyor. Birkaç kişi daha yazmıştı bebeğimin etini kanattı diye. Dikkat edeyim yaparken. Yumuşacık bir şey olmaz diye düşünüyordum ama yakın zamanda okudum kanama olayını. Şimdi siz de yazınca bi tedirgin oldum.Onları kullanmayın derim. Ben kullandım çok bastırmadım ama huzursuzdu. Kımıldanıp durdu dişin çıkacağı damak azıcık kanadı. Dikkatle sürün derim. Ben bidaha da asla sürmem. Tetagil de ağzında eriyene kadar rahatlatıyor sonra bir etkisi yok.
Bence kullanmayın. Diş kaşıyıcı varsa onun üstüne dökün ağzında ıslatıp hem kaşımış olurŞimdilik rahatlatıyor ama diğer dişlerde daha çok ağrı olacak gibi hissediyorum. O zaman tetagil kesmez büyük ihtimalle. Osanit uzun süre rahatlatıyorsa direk ona geçerim. O parmak fırçayı sürmekten ziyade ağzına tutuyorum. O parmağımı alıp ısırmaya başlıyor. Kendi kendine yönlendiriyor. Birkaç kişi daha yazmıştı bebeğimin etini kanattı diye. Dikkat edeyim yaparken. Yumuşacık bir şey olmaz diye düşünüyordum ama yakın zamanda okudum kanama olayını. Şimdi siz de yazınca bi tedirgin oldum.
Merhaba, gaz yapıyor olabilir mi acaba? Ben emzirirken kendim süt ürünü tükettiğimde kızımda gaz sancısı oluyodu. Çok bi bilgim yok ama böyle düşündüm benKızlar ekgıda da yoğurt çok dokundu katıla katıla ağladı. Yayla çorbası yapmıştım.
Daha önce tadımda vermiştim. 1 ay olmuştu. Yine aynı oldu. Alerji belirtisi yok ne kakada ne ciltte. Ama bu huzursuzluk oluyor. Hiçbir şekilde durmuyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Neden olur ya
Diş çıkınca eskii rutinine döndü mü?Aynı durumu yaşıyorum şu günlerde.Yatağında uyumak istemiyor,2 gün saat 4e kadar kucağımda,2 gün yanımda,dün gece de 4 buçuğa kadar kucağımda sonra yatağında yatırdım.Gündüzleri meme emmese uyumuyor,halbuki önceleri böyle değildi,memede uyumaya alıştırmamıştım.Bence distir o. Bizde boyle yasadik. Asla yatakta uyumuyordu sadece kucakta uyuyordu. Butun gece kucagimda uyuttum 2 hafta falan. Sonrasinda alttan dis cikardi. Dr osman gonulal in dis videosuna bakarsaniz orada soyluyor gece uyanmalarini falan. Ben osanit diye birsey kullaniyorum tamamen bitkisel. Kucuk top top homeopatik bir ilac. Dr osman gonulal da tavsiye etmisti. O biraz rahatlatti. Gece buzlukta dis kasiyici falan da bulundurabilirsiniz. O da gece cok agladiginda krizi anindw cozuyor.
Canım yeni girdim foruma anca gördüm çok geçmiş olsun bende Gemlik’te yaşıyorum ve en üst katta tek başımaydım oğlumda aşırı korktum depremden sonra benimde psikolojik travmalarım başladı tedaviye bile gittim o derece gönlünü ferah tut bu sıra Gemlik’te çok salgın var dikkat et kendine de bebeğine deKızlar ya iç dökme postu olsungeçenlerde Gemlik - Bursa da yaşanan bir deprem olmuştu ya. Ben o gün o kadar korktum ki, depremi çok şiddetli hissettim, çünkü gemlik te yaşıyorum. Ama öyle böyle korkmak değil. Kızımı aldım ve kucağımda kapının önüne çök kapan yaptım. 6 şubat depremi görüntüleri geldi gözümün önüne.. Neyse o günden sonra vücudumun sol tarafında bacağımda yanma, batma hissetmeye başladım. Ama sadece sol tarafta. Sonra bacakta kırmızı öbek halinde döküntüler oldu. Bel ve sırt bölgemde de yanma var ama henüz döküntü yok. Meğersem zona olmuşum... Gençlerde Ağır stres sonucu gözükürmüş. Deprem de yaşadığım korku zona olarak çıktı inanılmaz yanma ve ağrım var. Üstüne de kızım ateşlendi. 39 derece ile acile girdik. Boğaz enfeksiyonu, soğuk algınlığı dediler. Saat 04:06.. Acilden eve yeni geldik, ben kızımın başında bekliyorum ama bir taraftan aşiri canım yanıyor, sol tarafım da ağrı çok. Dua edin kızlar bize bol bol. Ben de kızımda bir an önce iyileşelim
28 Nisan doğumlu aynı durumkızlar merhaba
11 Mayısta doğdu kızım
Ek gıda yemiyo hiç kafayı yemiş durumdayım
Sizinkiler nasıl
Merhaba, 21 Mayıs doğumlu benim oğlumda tadımları 3 gün kuralına uygun olarak yapıyorum ama hiç bir şeyi öyle çok sevmedi şimdiye kadar, bir kere açsa ağzını ikinciye açmıyor, istemiyor nasıl alışacak bilmiyorumkızlar merhaba
11 Mayısta doğdu kızım
Sizinkiler nasıl
Merhaba, 21 Mayıs doğumlu benim oğlumda tadımları 3 gün kuralına uygun olarak yapıyorum ama hiç bir şeyi öyle çok sevmedi şimdiye kadar, bir kere açsa ağzını ikinciye açmıyor, istemiyor nasıl alışacak bilmiyorumyani kafayı yeme konusunda haklısınız
26 mayıs doğumlu tadımları da çogunlukla tamamladık sebzelerdrn nefret ediyo tadımlara sebze ile başlamama ragmen. Yumurta yemiyo. Emmek kolayına gidiyor. Sebze çorbası yoğurt çorbası şehriye çorbası tarhana yapıyorum yemiyor. Nasıl alışacak bilmiyorum. Her şeyi agzına götüren oğlum eline pankek verince mıncıklayıp atıyor.kızlar merhaba
11 Mayısta doğdu kızım
Sizinkiler nasıl