Yazık valla o kadar yıl nasıl dayanmış çok geçmiş olsun. Benim 3 buçuk yaşında kızım var 1 buçuk yaşından sonra üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiğinde ya da alerjik dönemlerde geniz eti iltihaplanmaya başladı hasta olduğu dönemlerde burun açık ama uykuya geçince sanki bir kapak var orda kapanıyor ve nefes alamıyor burnundan. Ağzından nefes almak istemiyor sanırım ağzı açık uyuyamıyor sabaha kadar yarım yamalak nefes alıp sürekli ağlayarak uyanıp geceyi geçiriyor sonra hop antibiyotik antibiyotikle düzeliyor burnundan nefes almaya başlıyor bu iyilik hali 15-20 gün en fazla sonra birdaha başa tekrar antibiyotiklik oluyor. En ufak enfeksiyon virüs alerjen hemen şişiriyor. Yazı daha rahat geçiriyoruz ama 8 ay hep böyle. İyi olduğu zamanlarda ağız açık uyuma horlama yok diye ameliyat önermiyorlar. Ama ayda 2 kez antibiyotik kullanmaya başladı artık valla içim gidiyor yavruma verdiğim ilaçlara mı üzüleyim nefes almaya çalıştığı geceler zaten uykum yok yarın başka kulak burun boğaz uzmanına götürücem artık hep aynı doktora gidicem bakalım süreç nolacak inşallah kurtulur. Bir de 15 aylıkken konuşmaya başladı ama hala çıkaramadığı sesler var belki ondan. Eşine de şifalar diliyorum
Kızımda alt solunum yoluna inmiyor bademcik boğaz sorunu yaşamadık hiç. Geniz iltihaplanıyor ateş sonra orta kulak iltihabı oluyor. Ben de istiyorum ameliyat olsun ama doktorlar antibiyotikle düzeliyorsa ameliyata gerek yok diyorlar anlamadım gitti niye almıyorlar antibiyotik daha mı az zararlı her ay kullanıyor.