2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
aynen canım haklısın, erkenden düzenli hissedelim istiyoruz ama daha vakti var arada korkutuyo keretalar

Arkadaşlar çok şükür kesin sonucum NORMAL çıktı.Nasıl rahatladım,üstümden yük kalktı anlatamam.Bebeğim için hiçbişey bakamıyordum hep ağlama modundaydım.haftaya da detaylı ultrason um var ondan sonra başlıcam inşallah alışveriş e inşallah sonuç bekleyen arkadaşlarımı da böyle güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim

Selam kızlar
Oğlum su çiçeği oldu. Dün gece sarmış aniden her yerini. Sınıflarında geçen haftalarda olanlar vardı. Onları bilmesem su çiçeği demezdim. Ben de geçirmiştim, çevreden de biliyorum, pek benzemiyor. Aile hekimi bile net bir şey diyemedi. Böyle bütün vücudunda bacak kol göbek sırt popo dahil, minik minik çok yoğun isilik görüntüsü var. Aşılı oldukları için biraz farklı geçirebiliyorlarmış. Sınıfta böyle geçirip 5-6 kabarcık çıkarıp geçirenler varmış. İnşallah bizimki de böylece geçer. Bunların hepsinin kabardığını düşünemiyorum. Çok fazla ya :/ Öncesinde ateş, grip belirtileri falan olurmuş normalinde. Hiçbiri de olmadı şükür. Henüz hiçbiri de kabarmadı Yapacak bir şey yok, bekliyoruz. Bir alerji ilacı verdi bir de kaşınırsa diye losyon. Yavrum gece nasıl korktu ağladı ya, bir şey olursa diye. Anne kabaracak mı kabarıyor sanki, ateşim mi çıkacak falan diye diye ağladı.. Bebişe bir şey olur mu, ya sana geçerse diye de bir posta ağladı.. Çok duygulandım Beraber yatacaktık. Korkuyor bu aralar. O zaman sen yatma benimle diyor ağlayarak. Yatmadım, dayandı.. Ah bu çocuklar yaa
Doktoruma sordum, dokunmayın döküntülere dedi. Çocukluk aşım var diye ona iyi dedi. Bir de Allah'tan geçirmiştim. Yine de bir 10 gün sonra IgM bakarız dedi. Oradan o virüse bağışıklık ve geçirme durumum anlaşılacak sanırım. İnşallah bana da bir şey olmadan atlatırız

Çok sevindim canımmm Gözünüz aydınn Geçmiş olsun
Darısı tüm güzel haber bekleyenlere olsun

Çok geçmiş olsun canım.Bide ince düşüncesi naifliği kıyamam yaa inşallah çabucak atlatır kuzucuk Sana da bi sıkıntı olmaz inşallah

ben normal hayatımda da hiç düz karın görmedim :) hep ufak bir göbeğim vardır,

Geçmiş olsun canım cabucak geçer inşallah uzak kalmak insanin çocuğu olunca cok zordur eminim. Cok akilli oğlun varmış nasil anlayışlı maşallah

Ben henuz yaptirmadim 20. Haftada gel demişti. Bu hafta ici 20 ye giriyorum yarin asm ye gidersem bi soracagim günü cok mu onemli diye. Gripken bi de kol agrisi cekmek istemiyorum . Agrisiz sizisiz olursun insallah canim
Ben sabah oldum rutin kanlarımı verdim koşumda morarma ağrı olmadı şu saate kadar inşallah bu saatten sonra da olmaz

Beni de bu hafta çağırmışlardı aile hekimliğinden ama sonucum çıksın öyle olayım diye bekliyorum.sabah erken gel kan da alalım demişlerdi rutin testler için dediğin gibi canım.
Bence kanı ve tetanoz açımı aynı zamana denk getir tekrar gidio gelme diye canım ben ikisini de hallettim bugün

Benim ilk hamilelikte ağrılı olmuştu, aşıdan sonra buz koymak iyi geliyor. Bende tek doz olacağım, senin kaç hafta olacak tam olarak aşı günü
Oldum bugün canım 21+1 deyim hem kan verdim hem aşı oldum hiç ağrım sızım olması sabah 9:30 dan beri inşallah olmazda. 1 ay sonra 2.doz için çağırdılar onu da yaptırırm büyük ihtimalle canım.

Arkadaşlar benım gibi mide bulantısı devam eden var mı hala bazı gunler artıyor bazı gunler azalıyor ama hep var hala bitmedi
Benimkisi tamamen kesildi bazen sabahları oluyor yemek yemediğim için gece açlığı diyelim. Ama çok şükür arabadayken bulanıyor o kdar. Benimkiler geçtiyse herkesin geçer buradan

Canım nasıl sevindim gözünaydın hep iyi haberler alalım inşallah şimdi gönül ferahlığı ile yap alışverişini
oyyy geçmiş olsun canım aşısı varsa hafif anlatır inşallah korkmayın. ben de kızamık olmuştum ortaokulda aşılı olduğumuz için hafif geçirmiştik küçük kuzenim baya ağır geçirmişti daha aşısını olmadığı için. Kaşımasın tırnaklamasın bişey olmaz allahın izniyle

Çok sevindim canım sağlıcakla al inşallah kucağına darısı tüm test sonucu bekleyenlerin başına olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…