aynen canım haklısın, erkenden düzenli hissedelim istiyoruz ama daha vakti var arada korkutuyo keretalarEvet doğru belki de biz uyurken hareket ediyolar gündüz de uyuyolar bilmiyorum ki. Ama endişe etme lütfen. Geçen hafta 2 gün hiç ama hiç hissetmedim o kadar korktum ki burda bahsetmemiştim kimse etkilenmesin diye. O 2 günü zehir ettim kendime resmen. Sonra detaylı usg günü kıpır kıpır görünce rahat ettim boşuna stres yapmışım o kadar. O yüzden artık çok kafama takmamaya çalışıyorum. Zaten 28 haftadan sonra anca düzene giriyormuş hareketler. Normaldir inşallah yani sen de içini ferah tut
Benim de hala devam ediyor.prilam kullanıyorum yoksa kusuyorum.Doğuma kadar sürecek sanırımArkadaşlar benım gibi mide bulantısı devam eden var mı hala bazı gunler artıyor bazı gunler azalıyor ama hep var hala bitmedi
Ilk gebeligim kuşum boy 1.70 kilo 85 galiba yaglardan hissedemiyorumİlk gebeliginiz mi? Kilo durumunuz nasil? İlk gebelikte gec hissedilmesi cok normal
Sorma analık ne zormuş yahuaynen canım haklısın, erkenden düzenli hissedelim istiyoruz ama daha vakti var arada korkutuyo keretalar
Çok sevindim canımmmArkadaşlar çok şükür kesin sonucum NORMAL çıktı.Nasıl rahatladım,üstümden yük kalktı anlatamam.Bebeğim için hiçbişey bakamıyordum hep ağlama modundaydım.haftaya da detaylı ultrason um var ondan sonra başlıcam inşallah alışveriş einşallah sonuç bekleyen arkadaşlarımı da böyle güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim
Çok geçmiş olsun canım.Bide ince düşüncesi naifliği kıyamam yaa inşallah çabucak atlatır kuzucukSelam kızlar
Oğlum su çiçeği oldu. Dün gece sarmış aniden her yerini. Sınıflarında geçen haftalarda olanlar vardı. Onları bilmesem su çiçeği demezdim. Ben de geçirmiştim, çevreden de biliyorum, pek benzemiyor. Aile hekimi bile net bir şey diyemedi. Böyle bütün vücudunda bacak kol göbek sırt popo dahil, minik minik çok yoğun isilik görüntüsü var. Aşılı oldukları için biraz farklı geçirebiliyorlarmış. Sınıfta böyle geçirip 5-6 kabarcık çıkarıp geçirenler varmış. İnşallah bizimki de böylece geçer. Bunların hepsinin kabardığını düşünemiyorum. Çok fazla ya :/ Öncesinde ateş, grip belirtileri falan olurmuş normalinde. Hiçbiri de olmadı şükür. Henüz hiçbiri de kabarmadıYapacak bir şey yok, bekliyoruz. Bir alerji ilacı verdi bir de kaşınırsa diye losyon. Yavrum gece nasıl korktu ağladı ya, bir şey olursa diye. Anne kabaracak mı kabarıyor sanki, ateşim mi çıkacak falan diye diye ağladı.. Bebişe bir şey olur mu, ya sana geçerse diye de bir posta ağladı.. Çok duygulandım Beraber yatacaktık. Korkuyor bu aralar. O zaman sen yatma benimle diyor ağlayarak. Yatmadım, dayandı.. Ah bu çocuklar yaa
Doktoruma sordum, dokunmayın döküntülere dedi. Çocukluk aşım var diye ona iyi dedi. Bir de Allah'tan geçirmiştim. Yine de bir 10 gün sonra IgM bakarız dedi. Oradan o virüse bağışıklık ve geçirme durumum anlaşılacak sanırım. İnşallah bana da bir şey olmadan atlatırız
Teşekkür ederim canımÇok sevindim canımmmGözünüz aydınn Geçmiş olsun
Darısı tüm güzel haber bekleyenlere olsun
ben normal hayatımda da hiç düz karın görmedim :) hep ufak bir göbeğim vardır,
Geçmiş olsun canım cabucak geçer inşallahSelam kızlar
Oğlum su çiçeği oldu. Dün gece sarmış aniden her yerini. Sınıflarında geçen haftalarda olanlar vardı. Onları bilmesem su çiçeği demezdim. Ben de geçirmiştim, çevreden de biliyorum, pek benzemiyor. Aile hekimi bile net bir şey diyemedi. Böyle bütün vücudunda bacak kol göbek sırt popo dahil, minik minik çok yoğun isilik görüntüsü var. Aşılı oldukları için biraz farklı geçirebiliyorlarmış. Sınıfta böyle geçirip 5-6 kabarcık çıkarıp geçirenler varmış. İnşallah bizimki de böylece geçer. Bunların hepsinin kabardığını düşünemiyorum. Çok fazla ya :/ Öncesinde ateş, grip belirtileri falan olurmuş normalinde. Hiçbiri de olmadı şükür. Henüz hiçbiri de kabarmadıYapacak bir şey yok, bekliyoruz. Bir alerji ilacı verdi bir de kaşınırsa diye losyon. Yavrum gece nasıl korktu ağladı ya, bir şey olursa diye. Anne kabaracak mı kabarıyor sanki, ateşim mi çıkacak falan diye diye ağladı.. Bebişe bir şey olur mu, ya sana geçerse diye de bir posta ağladı.. Çok duygulandım Beraber yatacaktık. Korkuyor bu aralar. O zaman sen yatma benimle diyor ağlayarak. Yatmadım, dayandı.. Ah bu çocuklar yaa
Doktoruma sordum, dokunmayın döküntülere dedi. Çocukluk aşım var diye ona iyi dedi. Bir de Allah'tan geçirmiştim. Yine de bir 10 gün sonra IgM bakarız dedi. Oradan o virüse bağışıklık ve geçirme durumum anlaşılacak sanırım. İnşallah bana da bir şey olmadan atlatırız
Ne yaptın canım nasıl oldun?Dogru diyosun bnde ondan korkuyorum ha gecti ha gececek derken uzuyo. Sagol canim yarin asm ye gideyim dedim. Bakalim sabaha nasil olucam
Ben sabah oldum rutin kanlarımı verdim koşumda morarma ağrı olmadı şu saate kadar inşallah bu saatten sonra da olmazBen henuz yaptirmadim 20. Haftada gel demişti. Bu hafta ici 20 ye giriyorum yarin asm ye gidersem bi soracagim günü cok mu onemli diye. Gripken bi de kol agrisi cekmek istemiyorum . Agrisiz sizisiz olursun insallah canim
Hiç görmedim düzenle yazısını şimdi sana yazdığımı yolladıktan sonra bakacağım canım.10-15 dk süre içinde düzeltebiliyorsun canım yazdığın metnin altında düzenle seçeneği oluyor ordan yapabilirsin
Gerçekten de varmış10-15 dk süre içinde düzeltebiliyorsun canım yazdığın metnin altında düzenle seçeneği oluyor ordan yapabilirsin
Bence kanı ve tetanoz açımı aynı zamana denk getir tekrar gidio gelme diye canım ben ikisini de hallettim bugünBeni de bu hafta çağırmışlardı aile hekimliğinden ama sonucum çıksın öyle olayım diye bekliyorum.sabah erken gel kan da alalım demişlerdi rutin testler için dediğin gibi canım.
Oldum bugün canım 21+1 deyim hem kan verdim hem aşı oldum hiç ağrım sızım olması sabah 9:30 dan beri inşallah olmazda. 1 ay sonra 2.doz için çağırdılar onu da yaptırırm büyük ihtimalle canım.Benim ilk hamilelikte ağrılı olmuştu, aşıdan sonra buz koymak iyi geliyor. Bende tek doz olacağım, senin kaç hafta olacak tam olarak aşı günü
Benimkisi tamamen kesildi bazen sabahları oluyor yemek yemediğim için gece açlığı diyelim. Ama çok şükür arabadayken bulanıyor o kdar. Benimkiler geçtiyse herkesin geçer buradanArkadaşlar benım gibi mide bulantısı devam eden var mı hala bazı gunler artıyor bazı gunler azalıyor ama hep var hala bitmedi
Canım nasıl sevindim gözünaydın hep iyi haberler alalım inşallah şimdi gönül ferahlığı ile yap alışverişiniArkadaşlar çok şükür kesin sonucum NORMAL çıktı.Nasıl rahatladım,üstümden yük kalktı anlatamam.Bebeğim için hiçbişey bakamıyordum hep ağlama modundaydım.haftaya da detaylı ultrason um var ondan sonra başlıcam inşallah alışveriş einşallah sonuç bekleyen arkadaşlarımı da böyle güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim
oyyy geçmiş olsun canımSelam kızlar
Çok sevindim canım sağlıcakla al inşallah kucağına darısı tüm test sonucu bekleyenlerin başına olsunArkadaşlar çok şükür kesin sonucum NORMAL çıktı.Nasıl rahatladım,üstümden yük kalktı anlatamam.Bebeğim için hiçbişey bakamıyordum hep ağlama modundaydım.haftaya da detaylı ultrason um var ondan sonra başlıcam inşallah alışveriş einşallah sonuç bekleyen arkadaşlarımı da böyle güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim
kız ben dün rüyamda seni gördümGerçekten de varmış3 noktaya saklamışlar resmen