Benim ideal kg 53, zaten 4kg fazla iken gebe kaldim. 6.aya girene kadar 60i gecmek istemiyorum. Bugun 5.ayimin ilk gunu (17+1). Yani bir ay sonra 60 olayimAma artik kilo alma zamanlari ki mesela ayda 2 kilo almak gayet normal ki. Zaten bebek artik baya hizli buyuyor suyu artiyor her turlu vucudumuza yansiyacak.
Ben hap kullanmıyorum basından beri , ama dün doktora gittiğimde ultrasonda 19 haftalık gözüktüm ona ragmen hala devam edıyor yaşam kalitemi cok dusuruyorBen 19. Haftadayım hala prilam kullanıyorum bıraksam midem kötü oluyor malesef
Evet oluyor bazı günler iyiyim bazen basımı kaldıramıyorum bulantıdanAyy çok kötü gerçekten dün istifra ettim hamileliğim boyunca ilk 3 ay yalnızca 3 defa istifra etmiştim dün 18 haftalıkken istifra etmemle 4 etti , sizinde bazen artıp bazen azaldıgı oluyor mubugun yogun hissediyorum mesela
Ben bir kere kullanmayı denedim prilamı hiç bir faydasını göremediğim için kullanmadım , meptamidte denedim bir kere oda bir işe yaramadı bu nedenle hapta kullanmıyorum cok zorlanıyorum yogurt yıyorum sabah aksam fayda etsin iyi gelir belki diye ama gelmiyor , bebeginizin cinsiyeti neydi acaba halbuki erkek bebekte bulantı cok cekmezsin derler erkek olmasına rağmen cinsiyetin böyle olmasıda her hamileliğin kendine özgü oldugunun kanıtı sanırımEvet oluyor bazı günler iyiyim bazen basımı kaldıramıyorum bulantıdanprilam içiyorum mecbur.
Sağol canım burun spreyi antibiyotik falan verdi iyilesicez insallahBende kabızlık demir ilacindan sonra başladı , ağrılar onunla ilgili olabilir haklısınız
Bnde çok hızlı kilo alıyorum, ama mümkün değil karnım doymuyor
Serum fizyolojik ile burun yıkama iyi geliyor ben de bayağı kötüydüm
Benim ilk hamilelikte ağrılı olmuştu, aşıdan sonra buz koymak iyi geliyor. Bende tek doz olacağım, senin kaç hafta olacak tam olarak aşı günü
Evet geçmiyorBen 6. Haftamdan beri prilam kullanıyorum. Geçen gün geçmiştir belki diyerek bıraktım. Pişman oldum. Geçmemiş :) ilaca rağmen akşam 21:00 gibi midem çok kötü oluyorum. Kusma yok ama bulantılar beni mahvediyor. Herkes 4. Ayda geçer demişti. Geçmedi.
Bende de demir ilacı kabızlık yaptıBende kabızlık demir ilacindan sonra başladı , ağrılar onunla ilgili olabilir haklısınız
Bnde çok hızlı kilo alıyorum, ama mümkün değil karnım doymuyor
Serum fizyolojik ile burun yıkama iyi geliyor ben de bayağı kötüydüm
Benim ilk hamilelikte ağrılı olmuştu, aşıdan sonra buz koymak iyi geliyor. Bende tek doz olacağım, senin kaç hafta olacak tam olarak aşı günü
Bende 17+0Benim ideal kg 53, zaten 4kg fazla iken gebe kaldim. 6.aya girene kadar 60i gecmek istemiyorum. Bugun 5.ayimin ilk gunu (17+1). Yani bir ay sonra 60 olayim
Dün aynısını banada yazdı doktorum ama bana tahlil yapmadan yazdı o yüzden kullanmamayı tercih ettim benBu antibiyotigi kullanan var mi . Dr uma sordum kullanayim mi diye cevap bekliyorum. Bide bu antibiyotik 12 saat arayla gunde 2 kez kullanilmaz mi gunde 3 demis bi hata yapti sanirim.Daydream_ sen bunu mu kullandin acaba
canım bana augmentin vermişti günde 2 kez. prospektüsüne baktınmı belki bunun kullanımı farklıdır, istersen eczacıya da sorabilirsinBu antibiyotigi kullanan var mi . Dr uma sordum kullanayim mi diye cevap bekliyorum. Bide bu antibiyotik 12 saat arayla gunde 2 kez kullanilmaz mi gunde 3 demis bi hata yapti sanirim.Daydream_ sen bunu mu kullandin acaba
Brnim bogazim kötü olmuş ondan yazdi bunu. Tahlil olarak ne yapmasi gerekir kiDün aynısını banada yazdı doktorum ama bana tahlil yapmadan yazdı o yüzden kullanmamayı tercih ettim ben
Snnki agir olan ilac bi de. eczaci antibiyotik 12 saat arayla sabah aksam dedi ama kutuya bunu yazmis arayip sorarim. Dr umda hala yazmadicanım bana augmentin vermişti günde 2 kez. prospektüsüne baktınmı belki bunun kullanımı farklıdır, istersen eczacıya da sorabilirsin
Canim aslinda 5 aylik olmuyor henüz 17 de :)Bende 17+0Ne ara 5 aylık olduk biz
Daha olmadik kiBende 17+0Ne ara 5 aylık olduk biz
benim hastalıgım 2 haftadan fazla sürdü, antibiyotik kullanmama ragmen. kullanmasam daha da ilerleyecekti muhtemelen. bogaz yanması öksürükle başladı, önce bitkisel şurup burun spreyi filan verdi pek işe yaramadı öksürürken kasıklarım agrıyordu artık. sonra burnum tıkandı baş agrısı da başlayınca tekrar doktora gittim, burnuma kulaklarıma baktı kameralı cihazla, bana da gösterdi sinüzit olmusum, mecbur kullanmak zorunda kaldım. kadın dogum doktorum da gebelerde kullanıyoruz endişelenme bebege bir zararı yok dedi. yapacak bişey yok yani cok ilerlediyse.Snnki agir olan ilac bi de. eczaci antibiyotik 12 saat arayla sabah aksam dedi ama kutuya bunu yazmis arayip sorarim. Dr umda hala yazmadi
Canim aslinda 5 aylik olmuyor henüz 17 de :)
• 4-5 haftalık gebeliklerde, 1 aylık denir.
• 8-9 hafta bittiğinde, 2 ay bitmiştir.
• 12-13 hafta bittiğinde, 3 ay bitmiştir.
• 16-17 haftalar bittiğinde, 4 ay bitmiştir.
• 20-21 haftalar bittiğinde, 5 ay bitmiştir.
• 24-25 haftalar bittiğinde, 6 ay bitmiştir.
• 28-29 haftalar bittiğinde, 7 ay bitmiştir.
• 32-33 haftalar bittiğinde, 8 ay bitmiştir.
• 36 hafta bittiğinde, 9 ay bitmiş, son haftaya girilmiştir.
• 40 hafta bittiğinde, 9 ay 10 günlük süreç tamamlanmıştır.
ben normal hayatımda da hiç düz karın görmedim :) hep ufak bir göbeğim vardır, ordan kilo vermekte zorlanırım. hamileliklerimde de 8-9 haftadan itibaren karnım cıkmaya basladı, hatta 10 haftalık hamileyken komşum anladı.Ay benim ilkinde 24e kadar karnim dumduzmus. 25.hafta birden gobek pirtlamis
Dr yazmadi henüz ama icicem galiba hastalik ilerlese daha kötü diye düşünüyorumbenim hastalıgım 2 haftadan fazla sürdü, antibiyotik kullanmama ragmen. kullanmasam daha da ilerleyecekti muhtemelen. bogaz yanması öksürükle başladı, önce bitkisel şurup burun spreyi filan verdi pek işe yaramadı öksürürken kasıklarım agrıyordu artık. sonra burnum tıkandı baş agrısı da başlayınca tekrar doktora gittim, burnuma kulaklarıma baktı kameralı cihazla, bana da gösterdi sinüzit olmusum, mecbur kullanmak zorunda kaldım. kadın dogum doktorum da gebelerde kullanıyoruz endişelenme bebege bir zararı yok dedi. yapacak bişey yok yani cok ilerlediyse.
için rahat etmediyse tekrar doktorla konus canım