2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Senin sonradan şiddetlendi ozaman bulantıların ben 6.haftadan 16.haftaya kadar kan kustum serumla beslendim zaten 17.de hafifledi 18 de ara ara be sabah bulantıları çoktu. 20 de kesildi çok şükür 21+1 deyim inşallah geri de gelmez. Sizinde belki 20/21 haftalarda düzelir canım

Kız sen beni nerde gördün de bi de rüyana girdim neyse en azından işe yarar bişeyler yaparken görmüşsün bizi. Biliyorsun benim rüyalarımı kimlere kimlere aşık oluyordum

Kız sen beni nerde gördün de bi de rüyana girdim neyse en azından işe yarar bişeyler yaparken görmüşsün bizi. Biliyorsun benim rüyalarımı kimlere kimlere aşık oluyordum
dün videoyu attın ya heralde ordan girdi bilinçaltıma rüyamda bile çalışmak hoşuma gitmedi ama

Bence kanı ve tetanoz açımı aynı zamana denk getir tekrar gidio gelme diye canım ben ikisini de hallettim bugün
Yarın için randevu aldım canım hem aşı hem de kanı halledicem dediğin gibi geçmiş olsun çok ağrın oldu mu?
Teşekkür ederim canım çok şükür
Çok sevindim canım sağlıcakla al inşallah kucağına darısı tüm test sonucu bekleyenlerin başına olsun
Teşekkür ederim canıımm inşallah

Oo bravooo Çok ilgi duyduğum konu değil ama :) açtım canım
konular değişik sürekli değişiyor genelde sağlık üzerine ama arkadaş çevrem hep sağlıkçı olduğundan onlarla idare ediyorum kadın doğumcu alayım programa karnım burnuma gelmeden diyorum. hedefim MFK yu almak o da Ankara’da artık instadan canlı yayın yaparım onunla da :))))

Çok sevindim canım :) maşallah

Hadi gözün aydın olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsin kuzucuk

çok geçmiş olsun canım çabucak geçsin inşallah, daha önce geçirdiysen sana geçmez büyük ihtimal

Dokunma çocuğu sen Yıkama yattığı çarşaflara yastığa veya kullandığı kıyafetlerine dokunma yeter vücuduna temas eden hiç nine şeyi çıplak elle elleme canım. Doktorlar öyle söylüyordu hastalara hep. Bizim kzın sınıfında da 3 kişi kuduz olmuş o yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum çok.

İyi yaptın canım ikisini hallet işte aynı zamanda :) vallahi şu saate kadar aşı olduğumu bile hissetmedim. Hala sa hiç ağrım sızım yok sonra dan olur mu gece falan bilmiyorum ama inşallah olmaz

Napıyorsunuz kızlar ? Bugün üzerimde bir huzursuzluk, rehavet var. Ağlayasım geliyor
Aynen canım bugün İstanbul kasvetli bende öyleydimmAma benim bugün dr randevumda vardı birazda onun huzursuzluğuydu. Çok şükür çıktım şimdi her şey yolundaa bebiş gayet iyiiymiş
Çok sevindim canım,ben bile burdan rahatladım seni düşünemiyorum
Selam canım,çok geçmiş olsun okullarda salgın hastalıklar var inşallah kısa zamanda geçer gider aşılı olman çok iyi olmuş çok önemli çünkü. İnşallah atlatırsınız bir an önce

Ne yaptın canım nasıl oldun?
Sagol canim sabah asm ye gittim dr biraz kizdi niye bu kadar gec geldin diye antibiyotik yazdi bi kac ilac daha. Evde dinleniyorum öksürük tikaniklik devam
Ben sabah oldum rutin kanlarımı verdim koşumda morarma ağrı olmadı şu saate kadar inşallah bu saatten sonra da olmaz
Cok şükür ilk adimi atlattin bundan sonra da agri olmaz insallah Bende sordum ebeye gripken yapmayalim haftaya gel rahat rahat olursun dedi. Bugun genel kan idrar testi de verdim.

çok şükür , gelmiş geçmiş olsun çok sevindim güzel haber almanıza

ben de cuma gidicem tetanoz için, kan tahlillerimi 2 hafta önce yaptırmıştım artık kasımda tekrarlarım. Kalp atışlarına nasıl bakıyorlar cihazla mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…