2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaa kıyamam nasıl da annesini ve kardeşini düşünüyor çok geçmiş olsun canım bir an önce sağlıkla atlatın inşallah

Anladım canım 4 bitti 5 e başlıyoruz o zaman

Ben şu ara öyle bir yiyorum ki, Allah affetsin sabah işe gitmeden önce 8-8.30 arası kahvaltımı yapıyorum. 11 gibi çay ve yanında atıştırmalık. Öğlen de yemek yiyorum. Hele son 2 haftadır komşular çağırıyor, full dolu bir masaya oturup ne varsa yiyorum. Akşam yemeyeyim diyorum, haliyle eşime ve çocuklara eşlik etmek gerekiyor. Çok yemesem de atıştırıyorum. Dün yattığımda baya zorlandım rahat nefes almakla ilgili. 65 olmuşumdur diye tahmin ediyorum, inşallah kontrollü gidebilirim

Cok hossunuz ... Hazimsizlik o kadar kotu bir sey ki ac kallayim da hazimsizlik yasamayayim! Seker riskinden dolayi ve troid degerlerimden dolayi hem kadin dogum hem dahiliye diyet verdi. Ilac almamak adina dediklerini uyguluyorum. Evet iradeliyimdir. Gobekten hoslanmiyorum. Gorunuse deger veriyorum ama faydali seyleri de bolca yiyorum gercekten dediginiz gibi faydali seyler yesek kilo almayiz, belli seyler kg yapiyor

Bu arada aksam 58.6 geldim demekki sabah odemleri baslamis. Yasasin ananas! Vakti gelmis

Cok sukur gecmis olsun gitsin

Oo komsularin masasi iste sıkıntiZaten Ay ilerledikce insan cok yiyince nefes alamiyor

Ben de cuma günü yaptırmıştım. Hiç ağrımadi çok şükür. İlk yaptığında bastırırken ağridi okadar.

Yok hiç bir zaman cok asırı kusma vb yasamadım elhamdulillah cokzordur Allah yardımcınız olsun , bulantılarım hep vardı ilk 3 ayda 3 defa istifra etmıstım simdi gecen gün ilk defa yine istifra ettim , Benım bi ara düzeldi gibi oluyo sonra yeniden baslıyo , ilk üç aydaki kadar yogun değil sanki ama haftada 1 ilk üç aydaki gibi yogun oldugu oluyor umarım gecer , yemek yemeyi cok seven biriyim, zevkle yemek yemeyi cok özledim

Kızlar bebek arabası konusunda öneriniz var mı ? Baston tipi öneriyorlar yer kaplamaması açısından ama baktıklarım baya büyüktü. Bagi neo modelini beğendim ama büyük olduğunu çok yer kapladığını söylediler. Şöyle pratik çok yer kaplamayan bir öneriniz var mı ?

Çok sukur cok sevındım , Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

çok şükür , gelmiş geçmiş olsun çok sevindim güzel haber almanıza

Cok sukur gecmis olsun gitsin

Çok sukur cok sevındım , Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Hepinize de çok teşekkürler kızlar inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de paylaşırız burdan

Acemıyım bu konuda ama kız kardesımde görüp cok begendıgım benımde almayı düşündüğüm stokke xplory var cok kullanıslı kaliteli guzel kız kardesim 3 çocuğumdada kullanırım rahat diyor bende cok begenmiştim bir bakabılırsınız isterseniz

Aynen gripken yapmıyorlar haftaya yaptırırsın canın. Hasta olduğumuz zaman ben bakıyorum mesela ertesi gün kendimi iyi hissetmiyorsam mutlaka doktora danışıyorum. Doğal doğal diye diye ilerleyebiliyor hastalık. Ben bir şok örneğine şahit olduğum için hastanede. Hatta doktorlar kızıyordu yumurta dayanana kadar gelmiyorlar skıntı yaşıyoruz sonra diyorlardı… O yüzden bütün buradaki herkese tavsiyemdir hasta olduğunuzda bir gün sonra kendinizi yine kötğ hissediyorsanız mutlaka doktora gidin.
Çok geçmiş olsun tekrardan canım.
Aşı da benim hala ağrım sızım olmadı inşallah hepinizin de böyle ağrısız sızısız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…