- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
Evet öyle olmuyor mu hahah bende tam bilmiyorum ki düz hesapBen 21+1 oldum 6.aya girdim mi yani şimdi kafam karıştır
Yaa kıyamam nasıl da annesini ve kardeşini düşünüyorSelam kızlar
Oğlum su çiçeği oldu. Dün gece sarmış aniden her yerini. Sınıflarında geçen haftalarda olanlar vardı. Onları bilmesem su çiçeği demezdim. Ben de geçirmiştim, çevreden de biliyorum, pek benzemiyor. Aile hekimi bile net bir şey diyemedi. Böyle bütün vücudunda bacak kol göbek sırt popo dahil, minik minik çok yoğun isilik görüntüsü var. Aşılı oldukları için biraz farklı geçirebiliyorlarmış. Sınıfta böyle geçirip 5-6 kabarcık çıkarıp geçirenler varmış. İnşallah bizimki de böylece geçer. Bunların hepsinin kabardığını düşünemiyorum. Çok fazla ya :/ Öncesinde ateş, grip belirtileri falan olurmuş normalinde. Hiçbiri de olmadı şükür. Henüz hiçbiri de kabarmadıYapacak bir şey yok, bekliyoruz. Bir alerji ilacı verdi bir de kaşınırsa diye losyon. Yavrum gece nasıl korktu ağladı ya, bir şey olursa diye. Anne kabaracak mı kabarıyor sanki, ateşim mi çıkacak falan diye diye ağladı.. Bebişe bir şey olur mu, ya sana geçerse diye de bir posta ağladı.. Çok duygulandım Beraber yatacaktık. Korkuyor bu aralar. O zaman sen yatma benimle diyor ağlayarak. Yatmadım, dayandı.. Ah bu çocuklar yaa
Doktoruma sordum, dokunmayın döküntülere dedi. Çocukluk aşım var diye ona iyi dedi. Bir de Allah'tan geçirmiştim. Yine de bir 10 gün sonra IgM bakarız dedi. Oradan o virüse bağışıklık ve geçirme durumum anlaşılacak sanırım. İnşallah bana da bir şey olmadan atlatırız
Anladım canım 4 bitti 5 e başlıyoruz o zamanCanim aslinda 5 aylik olmuyor henüz 17 de :)
• 4-5 haftalık gebeliklerde, 1 aylık denir.
• 8-9 hafta bittiğinde, 2 ay bitmiştir.
• 12-13 hafta bittiğinde, 3 ay bitmiştir.
• 16-17 haftalar bittiğinde, 4 ay bitmiştir.
• 20-21 haftalar bittiğinde, 5 ay bitmiştir.
• 24-25 haftalar bittiğinde, 6 ay bitmiştir.
• 28-29 haftalar bittiğinde, 7 ay bitmiştir.
• 32-33 haftalar bittiğinde, 8 ay bitmiştir.
• 36-37 hafta bittiğinde, 9 ay bitmiş, son haftaya girilmiştir.
• 40 hafta bittiğinde, 9 ay 10 günlük süreç tamamlanmıştır.
Ayva bn aldim once kendime elma ihlamurla kaynatip ictim cekirdekleri göğüs ucu icin sakladimAyva ve nar çıkmış kızlar canı çekenler saldırsın
Oh misss çekirdekler benim de aklımda ayırcamAyva bn aldim once kendime elma ihlamurla kaynatip ictim cekirdekleri göğüs ucu icin sakladimkalani da tatli yaparim dedim hastalik izin vermedi neyse aklimdayken bu aksam sekere yatirayim
Bence 57 falandi isen kilo kontrolu yapabilen birisin. Simdi hamile iken kilo alsan da sonra illa ki verirsin hazir hamile iken ye gitsinValla hic.kendimi.kisitlamiyorum. Sabah kahvaltisi, sonra öglen yemegi, ara da cerez atistiriyorum. Aksam da yemek meyve. Gec saatler de amab aman canim bir sey istememisse yemem ama ara da kocaman bir tabak salata canim ister aksam kac olursa olsun yapar yerim soyle hamur isine ekmege dikkat ettikten.sonra yemeklerle cok kilo alinmaz. Herkes hamilelikte 6 7 kilo almaz ki genelde 12 13 kilo en.az alinir bu da gayet normal
Bence 57 falandi isen kilo kontrolu yapabilen birisin. Simdi hamile iken kilo alsan da sonra illa ki verirsin hazir hamile iken ye gitsinValla hic.kendimi.kisitlamiyorum. Sabah kahvaltisi, sonra öglen yemegi, ara da cerez atistiriyorum. Aksam da yemek meyve. Gec saatler de amab aman canim bir sey istememisse yemem ama ara da kocaman bir tabak salata canim ister aksam kac olursa olsun yapar yerim soyle hamur isine ekmege dikkat ettikten.sonra yemeklerle cok kilo alinmaz. Herkes hamilelikte 6 7 kilo almaz ki genelde 12 13 kilo en.az alinir bu da gayet normal
Arkadaşlar çok şükür kesin sonucum NORMAL çıktı.Nasıl rahatladım,üstümden yük kalktı anlatamam.Bebeğim için hiçbişey bakamıyordum hep ağlama modundaydım.haftaya da detaylı ultrason um var ondan sonra başlıcam inşallah alışveriş einşallah sonuç bekleyen arkadaşlarımı da böyle güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim
Oo komsularin masasi iste sıkıntiBen şu ara öyle bir yiyorum ki, Allah affetsinsabah işe gitmeden önce 8-8.30 arası kahvaltımı yapıyorum. 11 gibi çay ve yanında atıştırmalık. Öğlen de yemek yiyorum. Hele son 2 haftadır komşular çağırıyor, full dolu bir masaya oturup ne varsa yiyorum. Akşam yemeyeyim diyorum, haliyle eşime ve çocuklara eşlik etmek gerekiyor. Çok yemesem de atıştırıyorum. Dün yattığımda baya zorlandım rahat nefes almakla ilgili. 65 olmuşumdur diye tahmin ediyorum, inşallah kontrollü gidebilirim
Bu arada yerleş tetanoz aşılarını yaptırdımı kızlar ben yarın yaptıracağım. Çağırdılar sağlık aile hekimliğinden. Birde gebelik rutin testlerini tekrar yaptıracağım yarın. Aşı içinde inşallah ağrılı olmaz zaten oksapar yüzünden kollarım delik deşik. Bir kaç arkadaşın ağrılı olmuştu aşısı. Hakkimızda hayırlısı neyse o olsun artık
Yarın milyonlar tek yürek senden haber bekliyo olucazVe ben yarin cinsiyeti insallah ogrenirim artik
Yok hiç bir zaman cok asırı kusma vb yasamadım elhamdulillah cokzordur Allah yardımcınız olsun , bulantılarım hep vardı ilk 3 ayda 3 defa istifra etmıstım simdi gecen gün ilk defa yine istifra ettim , Benım bi ara düzeldi gibi oluyo sonra yeniden baslıyo , ilk üç aydaki kadar yogun değil sanki ama haftada 1 ilk üç aydaki gibi yogun oldugu oluyor umarım gecer , yemek yemeyi cok seven biriyim, zevkle yemek yemeyi cok özledimSenin sonradan şiddetlendi ozaman bulantıların ben 6.haftadan 16.haftaya kadar kan kustum serumla beslendim zaten 17.de hafifledi 18 de ara ara be sabah bulantıları çoktu. 20 de kesildi çok şükür 21+1 deyim inşallah geri de gelmez. Sizinde belki 20/21 haftalarda düzelir canım
Çok sukur cok sevındım , Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar çok şükür kesin sonucum NORMAL çıktı.Nasıl rahatladım,üstümden yük kalktı anlatamam.Bebeğim için hiçbişey bakamıyordum hep ağlama modundaydım.haftaya da detaylı ultrason um var ondan sonra başlıcam inşallah alışveriş einşallah sonuç bekleyen arkadaşlarımı da böyle güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim
Aynen canım bugün İstanbul kasvetli bende öyleydimmAma benim bugün dr randevumda vardı birazda onun huzursuzluğuydu. Çok şükür çıktım şimdi her şey yolundaa bebiş gayet iyiiymiş
Çok sevindim canım,ben bile burdan rahatladım seni düşünemiyorum
Selam canım,çok geçmiş olsun okullarda salgın hastalıklar var inşallah kısa zamanda geçer gider aşılı olman çok iyi olmuş çok önemli çünkü. İnşallah atlatırsınız bir an önce
çok şükür , gelmiş geçmiş olsun çok sevindim güzel haber almanıza
Cok sukurgecmis olsun gitsin
Hepinize de çok teşekkürler kızlarÇok sukur cok sevındım , Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Acemıyım bu konuda ama kız kardesımde görüp cok begendıgım benımde almayı düşündüğüm stokke xplory var cok kullanıslı kaliteli guzel kız kardesim 3 çocuğumdada kullanırım rahat diyor bende cok begenmiştim bir bakabılırsınız istersenizKızlar bebek arabası konusunda öneriniz var mı ? Baston tipi öneriyorlar yer kaplamaması açısından ama baktıklarım baya büyüktü. Bagi neo modelini beğendim ama büyük olduğunu çok yer kapladığını söylediler. Şöyle pratik çok yer kaplamayan bir öneriniz var mı ?
Aynen gripken yapmıyorlar haftaya yaptırırsın canın. Hasta olduğumuz zaman ben bakıyorum mesela ertesi gün kendimi iyi hissetmiyorsam mutlaka doktora danışıyorum. Doğal doğal diye diye ilerleyebiliyor hastalık. Ben bir şok örneğine şahit olduğum için hastanede. Hatta doktorlar kızıyordu yumurta dayanana kadar gelmiyorlar skıntı yaşıyoruz sonra diyorlardı… O yüzden bütün buradaki herkese tavsiyemdir hasta olduğunuzda bir gün sonra kendinizi yine kötğ hissediyorsanız mutlaka doktora gidin.Sagol canim sabah asm ye gittim dr biraz kizdi niye bu kadar gec geldin diye antibiyotik yazdi bi kac ilac daha. Evde dinleniyorum öksürük tikaniklik devam
Cok şükür ilk adimi atlattin bundan sonra da agri olmaz insallahBende sordum ebeye gripken yapmayalim haftaya gel rahat rahat olursun dedi. Bugun genel kan idrar testi de verdim.