valla bende kararsız kaldım canım bakalım ayrıntılıdan sonra kararımı vereceğim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık versin inşallah
çok teşekkür ederim canım amin inşallah
evet canım benim normalde gittiğim doktorumda perinatolog o fark etti zaten 25 dk iyice baktı haftaya gel tekrar bakayım dedi ayrıntılıya gerek yok zaten ayrıntılı da da bunlara bakıyorum dedi. ayrıca devlete de gidiyorum ben pazartesi de devlette ayrıntılı ultrason randevum var. doktor aslında bebeğin gelişimsel olarak bir sıkıntısı olmadığını ense kalınlığı alın yapısı burun kemiğinin normal olduğunu down sendromlu çocuklarda dil dışarda oluyormuş bizde oda yok çok şükür ama mozaik down sendromu diye bir türün gözden kaçabildiğini söyledi sağlıklı bir çocukla down sendromlu bir çocuk arasında oluyor dedi riske atmayalım dedi. Aldırmak gibi bir düşüncem hiç yok o yüzden bu testleri yaptırıp yaptırmada kararsızım aslında
evet canım kalpteki parlaklık ve beyindeki kist için ikiside kaybolacak merak etme dedi sadece bunlar birer belirti bunu önermek zorundayım dedi çok sağol amin inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz
çok sağol canım benim amin inşallah iyi haberler alırız hepimiz
canım yazıyorlar ama ilacın günü bitince yazdır eczane de sıkıntı yaşama
valla kilo işi öyle oluyor canım bir anda artıyor bende anlamıyorum