2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy çok kötü gerçekten dün istifra ettim hamileliğim boyunca ilk 3 ay yalnızca 3 defa istifra etmiştim dün 18 haftalıkken istifra etmemle 4 etti , sizinde bazen artıp bazen azaldıgı oluyor mu 😞😞😞 bugun yogun hissediyorum mesela
Senin sonradan şiddetlendi ozaman bulantıların ben 6.haftadan 16.haftaya kadar kan kustum serumla beslendim zaten 17.de hafifledi 18 de ara ara be sabah bulantıları çoktu. 20 de kesildi çok şükür 21+1 deyim inşallah geri de gelmez. Sizinde belki 20/21 haftalarda düzelir canım

kız ben dün rüyamda seni gördüm :KK70: sen veri toplama uzmanıymışsın o neyse ilk kez duydum böyle bi tittle :KK70: senle aynı yerde işe başlamışız ama bize özel bi ofis vermişler evimize çok yakın orda çalışacakmışız :KK70:
Kız sen beni nerde gördün de bi de rüyana girdim 😬😬😬 neyse en azından işe yarar bişeyler yaparken görmüşsün bizi. Biliyorsun benim rüyalarımı kimlere kimlere aşık oluyordum 🤣🤣🤣

Kız sen beni nerde gördün de bi de rüyana girdim 😬😬😬 neyse en azından işe yarar bişeyler yaparken görmüşsün bizi. Biliyorsun benim rüyalarımı kimlere kimlere aşık oluyordum 🤣🤣🤣
dün videoyu attın ya heralde ordan girdi bilinçaltıma :KK70: rüyamda bile çalışmak hoşuma gitmedi ama :KK70:

Bence kanı ve tetanoz açımı aynı zamana denk getir tekrar gidio gelme diye canım ben ikisini de hallettim bugün
Yarın için randevu aldım canım hem aşı hem de kanı halledicem dediğin gibi 😘geçmiş olsun çok ağrın oldu mu?
Canım nasıl sevindim gözünaydın hep iyi haberler alalım inşallah şimdi gönül ferahlığı ile yap alışverişini :KK36:

oyyy geçmiş olsun canım :KK43: aşısı varsa hafif anlatır inşallah korkmayın. ben de kızamık olmuştum ortaokulda aşılı olduğumuz için hafif geçirmiştik küçük kuzenim baya ağır geçirmişti daha aşısını olmadığı için. Kaşımasın tırnaklamasın bişey olmaz allahın izniyle :dua:
Teşekkür ederim canım çok şükür 🤲🏻🥰
Çok sevindim canım sağlıcakla al inşallah kucağına darısı tüm test sonucu bekleyenlerin başına olsun
Teşekkür ederim canıımm inşallah 🙏🏻 😇

Oo bravooo 👏👏👏 Çok ilgi duyduğum konu değil ama :) açtım canım 👌
konular değişik sürekli değişiyor genelde sağlık üzerine ama arkadaş çevrem hep sağlıkçı olduğundan onlarla idare ediyorum 🙈😀🤣 kadın doğumcu alayım programa karnım burnuma gelmeden diyorum. 😁hedefim MFK yu almak o da Ankara’da artık instadan canlı yayın yaparım onunla da :))))

Arkadaşlar çok şükür kesin sonucum NORMAL çıktı.Nasıl rahatladım,üstümden yük kalktı anlatamam.Bebeğim için hiçbişey bakamıyordum hep ağlama modundaydım.haftaya da detaylı ultrason um var ondan sonra başlıcam inşallah alışveriş e 😇 inşallah sonuç bekleyen arkadaşlarımı da böyle güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim 🤲🏻
Çok sevindim canım :) maşallah :KK200:

Arkadaşlar çok şükür kesin sonucum NORMAL çıktı.Nasıl rahatladım,üstümden yük kalktı anlatamam.Bebeğim için hiçbişey bakamıyordum hep ağlama modundaydım.haftaya da detaylı ultrason um var ondan sonra başlıcam inşallah alışveriş e 😇 inşallah sonuç bekleyen arkadaşlarımı da böyle güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim 🤲🏻
Hadi gözün aydın olsun canım çok sevindim sağlıkla gelsin kuzucuk 🌸😘🫶

Selam kızlar :KK25:
Oğlum su çiçeği oldu. Dün gece sarmış aniden her yerini. Sınıflarında geçen haftalarda olanlar vardı. Onları bilmesem su çiçeği demezdim. Ben de geçirmiştim, çevreden de biliyorum, pek benzemiyor. Aile hekimi bile net bir şey diyemedi. Böyle bütün vücudunda bacak kol göbek sırt popo dahil, minik minik çok yoğun isilik görüntüsü var. Aşılı oldukları için biraz farklı geçirebiliyorlarmış. Sınıfta böyle geçirip 5-6 kabarcık çıkarıp geçirenler varmış. İnşallah bizimki de böylece geçer. Bunların hepsinin kabardığını düşünemiyorum. Çok fazla ya :/ Öncesinde ateş, grip belirtileri falan olurmuş normalinde. Hiçbiri de olmadı şükür. Henüz hiçbiri de kabarmadı :nazar: Yapacak bir şey yok, bekliyoruz. Bir alerji ilacı verdi bir de kaşınırsa diye losyon. Yavrum gece nasıl korktu ağladı ya, bir şey olursa diye. Anne kabaracak mı kabarıyor sanki, ateşim mi çıkacak falan diye diye ağladı.. Bebişe bir şey olur mu, ya sana geçerse diye de bir posta ağladı.. Çok duygulandım 😢 Beraber yatacaktık. Korkuyor bu aralar. O zaman sen yatma benimle diyor ağlayarak. Yatmadım, dayandı.. Ah bu çocuklar yaa 💕
Doktoruma sordum, dokunmayın döküntülere dedi. Çocukluk aşım var diye ona iyi dedi. Bir de Allah'tan geçirmiştim. Yine de bir 10 gün sonra IgM bakarız dedi. Oradan o virüse bağışıklık ve geçirme durumum anlaşılacak sanırım. İnşallah bana da bir şey olmadan atlatırız 🙏
çok geçmiş olsun canım çabucak geçsin inşallah, daha önce geçirdiysen sana geçmez büyük ihtimal

Oğlum su çiçeği oldu. Dün gece sarmış aniden her yerini. Sınıflarında geçen haftalarda olanlar vardı. Onları bilmesem su çiçeği demezdim. Ben de geçirmiştim, çevreden de biliyorum, pek benzemiyor. Aile hekimi bile net bir şey diyemedi. Böyle bütün vücudunda bacak kol göbek sırt popo dahil, minik minik çok yoğun isilik görüntüsü var. Aşılı oldukları için biraz farklı geçirebiliyorlarmış. Sınıfta böyle geçirip 5-6 kabarcık çıkarıp geçirenler varmış. İnşallah bizimki de böylece geçer. Bunların hepsinin kabardığını düşünemiyorum. Çok fazla ya :/ Öncesinde ateş, grip belirtileri falan olurmuş normalinde. Hiçbiri de olmadı şükür. Henüz hiçbiri de kabarmadı :nazar: Yapacak bir şey yok, bekliyoruz. Bir alerji ilacı verdi bir de kaşınırsa diye losyon. Yavrum gece nasıl korktu ağladı ya, bir şey olursa diye. Anne kabaracak mı kabarıyor sanki, ateşim mi çıkacak falan diye diye ağladı.. Bebişe bir şey olur mu, ya sana geçerse diye de bir posta ağladı.. Çok duygulandım 😢 Beraber yatacaktık. Korkuyor bu aralar. O zaman sen yatma benimle diyor ağlayarak. Yatmadım, dayandı.. Ah bu çocuklar yaa 💕
Doktoruma sordum, dokunmayın döküntülere dedi. Çocukluk aşım var diye ona iyi dedi. Bir de Allah'tan geçirmiştim. Yine de bir 10 gün sonra IgM bakarız dedi. Oradan o virüse bağışıklık ve geçirme durumum anlaşılacak sanırım. İnşallah bana da bir şey olmadan atlatırız 🙏
Dokunma çocuğu sen Yıkama yattığı çarşaflara yastığa veya kullandığı kıyafetlerine dokunma yeter vücuduna temas eden hiç nine şeyi çıplak elle elleme canım. Doktorlar öyle söylüyordu hastalara hep. Bizim kzın sınıfında da 3 kişi kuduz olmuş o yüzden dikkatli olmaya çalışıyorum çok. 😔

Yarın için randevu aldım canım hem aşı hem de kanı halledicem dediğin gibi 😘geçmiş olsun çok ağrın oldu mu?

Teşekkür ederim canım çok şükür 🤲🏻🥰

Teşekkür ederim canıımm inşallah 🙏🏻 😇
İyi yaptın canım ikisini hallet işte aynı zamanda :) vallahi şu saate kadar aşı olduğumu bile hissetmedim. Hala sa hiç ağrım sızım yok sonra dan olur mu gece falan bilmiyorum ama inşallah olmaz

Napıyorsunuz kızlar ? Bugün üzerimde bir huzursuzluk, rehavet var. Ağlayasım geliyor :cry:
Aynen canım bugün İstanbul kasvetli bende öyleydimm😞Ama benim bugün dr randevumda vardı birazda onun huzursuzluğuydu. Çok şükür çıktım şimdi her şey yolundaa bebiş gayet iyiiymiş🌸🌸🌸
Çok sevindim canım,ben bile burdan rahatladım seni düşünemiyorum🥰🥰
Selam canım,çok geçmiş olsun okullarda salgın hastalıklar var inşallah kısa zamanda geçer gider aşılı olman çok iyi olmuş çok önemli çünkü. İnşallah atlatırsınız bir an önce 🌸

Ne yaptın canım nasıl oldun?
Sagol canim sabah asm ye gittim dr biraz kizdi niye bu kadar gec geldin diye antibiyotik yazdi bi kac ilac daha. Evde dinleniyorum öksürük tikaniklik devam😑
Ben sabah oldum rutin kanlarımı verdim koşumda morarma ağrı olmadı şu saate kadar inşallah bu saatten sonra da olmaz 🙅‍♀️
Cok şükür ilk adimi atlattin bundan sonra da agri olmaz insallah 🤲 Bende sordum ebeye gripken yapmayalim haftaya gel rahat rahat olursun dedi. Bugun genel kan idrar testi de verdim.

çok şükür , gelmiş geçmiş olsun çok sevindim güzel haber almanıza 🧿🌸

Bu arada Asm de bugün hem kan tahlillerimi verdim hem aşı oldum hemde bebeğin kalp atışlarına baktılar Kızlar gitmişken sizde 3ünü halledecek şekilde gidin bence. Yarım saat sürmedi bile işlemlerim :) 15/20 dkda hallettim hepsini.
ben de cuma gidicem tetanoz için, kan tahlillerimi 2 hafta önce yaptırmıştım artık kasımda tekrarlarım. Kalp atışlarına nasıl bakıyorlar cihazla mı ?

X