Selam kızlar
Oğlum su çiçeği oldu. Dün gece sarmış aniden her yerini. Sınıflarında geçen haftalarda olanlar vardı. Onları bilmesem su çiçeği demezdim. Ben de geçirmiştim, çevreden de biliyorum, pek benzemiyor. Aile hekimi bile net bir şey diyemedi. Böyle bütün vücudunda bacak kol göbek sırt popo dahil, minik minik çok yoğun isilik görüntüsü var. Aşılı oldukları için biraz farklı geçirebiliyorlarmış. Sınıfta böyle geçirip 5-6 kabarcık çıkarıp geçirenler varmış. İnşallah bizimki de böylece geçer. Bunların hepsinin kabardığını düşünemiyorum. Çok fazla ya :/ Öncesinde ateş, grip belirtileri falan olurmuş normalinde. Hiçbiri de olmadı şükür. Henüz hiçbiri de kabarmadı
Yapacak bir şey yok, bekliyoruz. Bir alerji ilacı verdi bir de kaşınırsa diye losyon. Yavrum gece nasıl korktu ağladı ya, bir şey olursa diye. Anne kabaracak mı kabarıyor sanki, ateşim mi çıkacak falan diye diye ağladı.. Bebişe bir şey olur mu, ya sana geçerse diye de bir posta ağladı.. Çok duygulandım
Beraber yatacaktık. Korkuyor bu aralar. O zaman sen yatma benimle diyor ağlayarak. Yatmadım, dayandı.. Ah bu çocuklar yaa
Doktoruma sordum, dokunmayın döküntülere dedi. Çocukluk aşım var diye ona iyi dedi. Bir de Allah'tan geçirmiştim. Yine de bir 10 gün sonra IgM bakarız dedi. Oradan o virüse bağışıklık ve geçirme durumum anlaşılacak sanırım. İnşallah bana da bir şey olmadan atlatırız