Canım her gün mü yapıyorsun böyle sil süpür toz al..? ve de hatta tuvalet vs.? Her gün pislenmez ki, demek sana pis gibi geliyor.. Allah kolaylık versin vallaSil süpür toz al tuvaleti temizle zaten 3 saat sürüyor eğer yemeğim yoksa çamaşır atılacaksa ütü varsa 5 i buluyor ama her işimin arasına 25 dk dinlenme koyuyorum durmadan yapsam 2 saate biter de
Geçmis olsun canım. Panik yapma yoksa daha da çıkar. 8 o kadar çok değil, 14 biraz fazla ama korkma. Sakince git doktora bakalım. Çaresine bakılır canım, üzülme. EndişelenmeKızlar benim tansiyonum 14-8 cıktı şimdi çok panik yaptım acile gidicem neden böyle oluyor
Çamaşır hariç diğerlerini her gün yapıyorum ama azaltmaya calısıyorumCanım her gün mü yapıyorsun böyle sil süpür toz al..? ve de hatta tuvalet vs.? Her gün pislenmez ki, demek sana pis gibi geliyor.. Allah kolaylık versin vallaÇamaşır da her gün çıkıyor mu o kadar? Doğum sonrası çok zorlanirsin canım ya.. Daha da takılabilirsin temizliğe bebekten sonra çünkü.. Hem ilerleyen zamanda cok daha yorulacaksin. Bebek olunca hele daha da yorulacaksin.. İnşallah azalır biraz ya ne diyeyim Kolay gelsin..
@Tuqce_KP @xpamukprensesxpcfl @Aysemnisa @Gizemavsar @birbaharaksami @Peluspelus @luckynine @HCA25 @muhelif @Akilvar @gebelikyolunda @Deryass
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
@Limonmiski @altnkz @khilall214 @bebisligiller @ftmamstfa @Irmaxxx @oslem_ @Eylulayhan @KELEBEK_2021 @kizasigi @Merbiktt @Gulere @yelken_c @Happyhappybaby @nese03
Kızlar ilk sayfadaki listeyi doldurmak için bilgilerinizi paylaşırsanız misin? Yaş, şehir son adet tarihi başlangıcı, kaçıncı çocuk ve kilo bilgisi. Eğer belliyse cinsiyet ve bebegin ismini de ekleyelim
Sakin olun acillik bir durum degil,siz panik yaptikca yukselir.Doktorunuza danisin,olmadi bir kardiyologa gidersiniz.Kızlar benim tansiyonum 14-8 cıktı şimdi çok panik yaptım acile gidicem neden böyle oluyor
yeniden merhabagünaydın herkeslere
bizim henüz belli olmadıbugün kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim Rheaa
ben de bu sefer çok gerginim dualarınızı eksik etmeyinhastane koşturmasından beri ilk kez gideceğim .
Canım teşekkür ederim öncelikle merakın için.sen bebis iyisiniz inslalahGulce Ada sonuçların hala çıkmadı mı canım?
oblomov21 nerelerde bilen var mı uzun süredir onu da göremedim buralarda
@marshmallow da görünmüyor
Benımde kanama alanım var keseden Uzak 10*3 günlük gebeyım . Doktor bır kaç gün keselim dedi . Bakalım bende de paı homozıgot bırde mthfr a1298c homo var 4 dusugum var . Bakalım kalçadan progestan yaptırdığımda asırı derecede kanamam oluyor kanım cok cıvıklaşmış görüyorum. Bakalım keselım dedi cok korkuyorum bırsey olur dıyeBenımde kanama alanım var kanama alanım ne zaman bi gececek gibi oluyır doktor iğneye devam edelim diyor oluyorum iğneyi hop aynı sekılde vajinamda dolgunluk hissiyle doktora gidiyorum aynı sekılde eski haline gelmıs buluyorum kanama alanımı doktora anlattım durumu keselim dedi oksaparı kanama alanı gecene kadar dedi 20 gundur ne coraspin ne de oksapar oluyorum hiç bir sorun yasamadım faktor 5 heterezigot pai 4g/5g olmasına ragmen , ya yasım 24 sigara alkol vb herhangi bir sorunum yok , ilk gebelik kaybım kürtajdı hiç gelişmemişti bu nedenle yaptırmıstım testi ozamanlar doktorlar ilk gebelik kaybında yaptırmamamı soylemıslerdi gebelde kromozom bozuklugu nedenıyle erken gebelik kaybı yasanır demişlerdi keske dinleseydım onları
Takip edin ve panik yapmayin panik yaptıkça yukselir ilk gebeligimden biliyorum.duzenli ölçüm yapin doktorunuza bildirin . baş ağrılarım oluyo benmde demin baktım 13/7 idi korkuyorum bende açıkçası.Kızlar benim tansiyonum 14-8 cıktı şimdi çok panik yaptım acile gidicem neden böyle oluyor
ALLAH razı olsun canim benim de cok bas ağrılarım var tek taraflı hep bole geliyor 2 gun gitmiyor bi de midemi bulandırıyor bas agrisi normal demekkiCanım teşekkür ederim öncelikle merakın için.sen bebis iyisiniz inslalah18 aylık cadı bir bebe ile hamilelik çok zormuş arada girip okumaya çalışsamda yetişemiyorum.herkes iyi inşallah bitek Gulce Ada sonuç beklediğini biliodum dualarım onunlaydi simdi onun icin girip bakim dedim oyle bildirim geldi.sonuc temiz çıkmış çok sevindim baş ağrılarım da olmaya başladı zaman zaman korkutmuyor değil.
Bas agrisi tansiyondan mi oluyor ben hep ölçüyorum normal cikiyorTakip edin ve panik yapmayin panik yaptıkça yukselir ilk gebeligimden biliyorum.duzenli ölçüm yapin doktorunuza bildirin . baş ağrılarım oluyo benmde demin baktım 13/7 idi korkuyorum bende açıkçası.
Bugün çok mu yoruldun canım. İnşallah bir sıkıntı yokturKızlar benim tansiyonum 14-8 cıktı şimdi çok panik yaptım acile gidicem neden böyle oluyor
Aşerme hiç olmadı ama iştahım açıldıAcaba hala aseren var mi? Ben hala aseriyorum. Esim de ilk basta olmuyor muydu o, hala niye aseriyosun dio
Geçmis olsun canım. Panik yapma yoksa daha da çıkar. 8 o kadar çok değil, 14 biraz fazla ama korkma. Sakince git doktora bakalım. Çaresine bakılır canım, üzülme. Endişelenme
Sakin olun acillik bir durum degil,siz panik yaptikca yukselir.Doktorunuza danisin,olmadi bir kardiyologa gidersiniz.
Takip edin ve panik yapmayin panik yaptıkça yukselir ilk gebeligimden biliyorum.duzenli ölçüm yapin doktorunuza bildirin . baş ağrılarım oluyo benmde demin baktım 13/7 idi korkuyorum bende açıkçası.
Çok da yorulmadım aslında ama birden kafamda bir uyuşukluk hissettim eczaneye gittim 14-8 cıktı şimdi acildeyim burda da 14-8 cıktı idrar alındı sonucu bekliyorum ama tam olarak bu tansiyon problemine ne yapıcam bilmiyorum iki hafta önce 12-8 cıkmıstı doktor skıntı yok demişti bakalım şimdi nasil bir yol izlicez dua edin arkadaşlar umarım her şey yolundadırBugün çok mu yoruldun canım. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Ay bulantidan iyidir. Bosverin. Afiyetle istediginiz yersiniz. Kontrol sizde. Bulanti neydi oyle ya.... Ben de hala sabahlari var ama ilk 3 ay gibi degil... SukkurrrAşerme hiç olmadı ama iştahım açıldı
Korkmayın ben faktor 5 heterezigot, pai 4g4g , mthrlerın ikiside homogot oldugu halde 20 gundur kestirdi doktor bir sorun yaşamadım benımde bir düşügüm var gecmıste, dualarım sizinleBenımde kanama alanım var keseden Uzak 10*3 günlük gebeyım . Doktor bır kaç gün keselim dedi . Bakalım bende de paı homozıgot bırde mthfr a1298c homo var 4 dusugum var . Bakalım kalçadan progestan yaptırdığımda asırı derecede kanamam oluyor kanım cok cıvıklaşmış görüyorum. Bakalım keselım dedi cok korkuyorum bırsey olur dıye
Sagolun Allah razı olsun. Su an nasılsınız dınlenıyor musunuz kanama alanınız geçti miKorkmayın ben faktor 5 heterezigot, pai 4g4g , mthrlerın ikiside homogot oldugu halde 20 gundur kestirdi doktor bir sorun yaşamadım benımde bir düşügüm var gecmıste, dualarım sizinle