2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay bulantidan iyidir. Bosverin. Afiyetle istediginiz yersiniz. Kontrol sizde. Bulanti neydi oyle ya.... Ben de hala sabahlari var ama ilk 3 ay gibi degil... Sukkurrr
Ben 19 a girdim hala çift prilam kullanıyorum detaylıdan sonra doktor kontrolünde bırakıcam çok iyi anlıyorum sizi

Yaa maşallah çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kızçeni

Ara ara bana da oluyor özellikle wc ihtiyacım artınca çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım bir sıkıntı yoktur inşallah dualarımız seninle

Bas agrisi tansiyondan mi oluyor ben hep ölçüyorum normal cikiyor
Cnm benim ilk gebeliğelimde tansiyon çıkmıştı hep baş agrim ondan olmustu korkuyorum diye takip ediyorum.sukur stabil.yoruluyorum benim kızla uykularda bölünüyor sıklıkla bu ara misafir trafiği bide ondan sanırım.

Korkma tansiyon ilacı başlar en kötü ihtimal.erken başlamış tansiyon takıp edilir.dualarim sizinle

Benim ayakta cok durunca ve çok yorulunca karnim sertlesiyor.

Bende aynı şekilde nefesimi yetiştiremiyorum. Özellikle ders anlatırken nefes nefese kaldığım oluyor.

Ben ilk evlendiğimde her şeyi ütülerdim, ama her şeyi.. hamileyken bir arkadaş bana dedi ki, şimdi ütülüyorsun ama bebek olunca hiçbir şey yapamayacaksın ben de doğumdan sonra işi gücü bıraktım ütüye verdim kendimi. Serde ütüme laf getirmemek var ya çılgın zamanlar..

Acaba hala aseren var mi? Ben hala aseriyorum. Esim de ilk basta olmuyor muydu o, hala niye aseriyosun dio

Tam aşerme sayılmaz sanırım ama acaip mandalina istiyor canım. Bildiğimiz aşerme olması için mevsimi dışında bir şey olmalıydı sanırım

Kızlar akıntı yaşayan varmı özellikle wc de çıktık dan sonra artıyor, doktorum vajinal kültür istedi temiz çıktı şükür. Ama sürekli devam ediyor, kızımda bu kadar yaşamamıştım.

Arkadaşlar kıyafet konusunu ne yaptınız? Bulabiliyor musunuz bir şeyler. Kot dışında pantolon bulan var mı güzel? Havalar da soğudu, işe giderken kat kat giyinme dönemleri geldi

Benim akıntım hamile olduğum günden beri var çyle çok yoğun değil ama kokusuz genelde beyazımsı gibi doktorum yanma veya koku olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.

Benim akıntım hamile olduğum günden beri var çyle çok yoğun değil ama kokusuz genelde beyazımsı gibi doktorum yanma veya koku olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
Benimde beyaz kremsi bazen çok açık sarımtırak geliyor, yanma koku yok demekki fizyolojik. Teşekkürler yorumunuz için

İnşallah canım her şey yolundadır. Hiç stres yapıp gerilme. Dualarımız seninle

Amin canım inşallah darısı sizin başınıza inşallah sizden de güzel haberler bekliyorum
Ben ayın 10unda girdim detaylıya canım yazdım gruba görmemişsin sanırım Her şey yolunda çok şükür Sadece hafif böbrek genişlemesi var ama doktor çoğu erkek bebekte görüyoruz bunu endişelenme dedi

Arkadaşlar kıyafet konusunu ne yaptınız? Bulabiliyor musunuz bir şeyler. Kot dışında pantolon bulan var mı güzel? Havalar da soğudu, işe giderken kat kat giyinme dönemleri geldi
Valla hiçbir çözüm bulamadım doğru düzgün kışlık pantolon yok ortalıkta. Olanların da beli lastikli değil. Birkaç triko pantolon buldum trendyolda ama tüylenme vs yaparlar mı diye düşünüyorum. Sanırım yazlıkların içine içlik giyip öyle geçireceğim kışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…