- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 28
Ben 19 a girdim hala çift prilam kullanıyorum detaylıdan sonra doktor kontrolünde bırakıcam çok iyi anlıyorum siziAy bulantidan iyidir. Bosverin. Afiyetle istediginiz yersiniz. Kontrol sizde. Bulanti neydi oyle ya.... Ben de hala sabahlari var ama ilk 3 ay gibi degil... Sukkurrr
Yaa maşallah çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kızçeniKızlar nasılsınız akşama kadar giremedim işlerimiz vardı. Bugün Detaylı usg çekildi çok şükür sıkıntı çıkmadı her şey normal sonuçlar harika dedi doktor. Birde renkli fotolarını verdi çirkin kızımın :))) yolluyorum size de teyzeleri. Bakın kuzuma tam 40 dakika sürdü başından hariç ayak serçe parmaklarına kadar iç organları da dahil kontrol etti.
Ara ara bana da oluyor özellikle wc ihtiyacım artınca çok geçmiş olsunHerkese selam kızlar, uzun zamandır yoktum, 1 aydır idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyordum, şimdi geçti şükür derken ara ara karında sertleşme, kasılma hissediyorum doktorum endol fitil verdi kasılma olunca kullanıyorum ama ilaçta bağırsaklarıma ağrı yapıyor. Açıkcası rahata eremedim daha, bu haftalarda arada kasılma sertleşme yaşayan varmı acaba? Korku hep ensemde bişey olacak diye.
Geçmiş olsun canım bir sıkıntı yoktur inşallah dualarımız seninleÇok da yorulmadım aslında ama birden kafamda bir uyuşukluk hissettim eczaneye gittim 14-8 cıktı şimdi acildeyim burda da 14-8 cıktı idrar alındı sonucu bekliyorum ama tam olarak bu tansiyon problemine ne yapıcam bilmiyorum iki hafta önce 12-8 cıkmıstı doktor skıntı yok demişti bakalım şimdi nasil bir yol izlicez dua edin arkadaşlar umarım her şey yolundadır
Cnm benim ilk gebeliğelimde tansiyon çıkmıştı hep baş agrim ondan olmustu korkuyorum diye takip ediyorum.sukur stabil.yoruluyorum benim kızla uykularda bölünüyor sıklıkla bu ara misafir trafiği bide ondan sanırım.Bas agrisi tansiyondan mi oluyor ben hep ölçüyorum normal cikiyor
Korkma tansiyon ilacı başlar en kötü ihtimal.erken başlamış tansiyon takıp edilir.dualarim sizinleÇok da yorulmadım aslında ama birden kafamda bir uyuşukluk hissettim eczaneye gittim 14-8 cıktı şimdi acildeyim burda da 14-8 cıktı idrar alındı sonucu bekliyorum ama tam olarak bu tansiyon problemine ne yapıcam bilmiyorum iki hafta önce 12-8 cıkmıstı doktor skıntı yok demişti bakalım şimdi nasil bir yol izlicez dua edin arkadaşlar umarım her şey yolundadır
Çok teşekkür ederim, kızımda son haftalarda böyle şeyler oluyordu ama bunda çok erken başladı çok korkuyorum açıkcasıAra ara bana da oluyor özellikle wc ihtiyacım artınca çok geçmiş olsun
Benim ayakta cok durunca ve çok yorulunca karnim sertlesiyor.Herkese selam kızlar, uzun zamandır yoktum, 1 aydır idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyordum, şimdi geçti şükür derken ara ara karında sertleşme, kasılma hissediyorum doktorum endol fitil verdi kasılma olunca kullanıyorum ama ilaçta bağırsaklarıma ağrı yapıyor. Açıkcası rahata eremedim daha, bu haftalarda arada kasılma sertleşme yaşayan varmı acaba? Korku hep ensemde bişey olacak diye.
Farkında olmadan bende çok ayakta duruyorum yoruluyorum muhtemelen, çok hareketli bi insanım ama artık kendimi dinlendirmem gerekiyor.Benim ayakta cok durunca ve çok yorulunca karnim sertlesiyor.
Bende de çok fena bel ağrısı var kızlar. Yürümekte zorlanıyorum. Bir iş de yapmıyorum. 16. haftada böyleyse 30. haftaya kadar nasıl çalışacağım bilmiyorum. Nefes alma problemim de çok fazla. Gece nefes almakta zorlandığım için uyuyamıyorum. Siz de nefes almakta zorlanıyor musunuz kızlar?
Bende temizlik hastalığı yokta hamile kaldıktan sonra şey oldu ev sürekli toplu olsun 2 güne bir sileyim süpüreyim sanki ipin ucu kaçarsa yetişemeyecekmişim hissi sanırım o yüzden biraz düştüm temizliğe. Hamile değilken böyle değildim
Acaba hala aseren var mi? Ben hala aseriyorum. Esim de ilk basta olmuyor muydu o, hala niye aseriyosun dio
Tek tek hatirladiklarim var sizin durumu da biliyorum ama listede cinsiyet hanesi boş olanları topluca yazdım kimseyi ayırmadancinsiyeti bir belli olsa diye bangir bangir bagirip duruyorum ben canim takip etmeniz zor sizi de anliyorum, kolay gelsin
Kizzzz@skt587 @Beril M T @incebellibardak @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @nivenn @mavi8888 @olmadibe @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur @kadinca1234 @anatomim @Merve1410 @Azelya21 @Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @burcubur @fatmameltem @Nason @Oznur caglar @bulraz @gogog @lavenderbrown @bezelyemm @alptkn1 @paaapatyamm @Zeyno2734 @Susamm34 @Paramedik16 @zeynep hatice @Caffeamericano W Wesre @Diyetmidedibiri @Manoly34 @sumeyye2309 @Nrglhsyn @ecemozn @eceyyae @Sitaremay @Cerkezpsase @reyreycan
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
Amin canım inşallah darısı sizin başınıza inşallah sizden de güzel haberler bekliyorumYaa maşallah çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kızçeni
Benim akıntım hamile olduğum günden beri var çyle çok yoğun değil ama kokusuz genelde beyazımsı gibi doktorum yanma veya koku olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.Kızlar akıntı yaşayan varmı özellikle wc de çıktık dan sonra artıyor, doktorum vajinal kültür istedi temiz çıktı şükür. Ama sürekli devam ediyor, kızımda bu kadar yaşamamıştım.
Benimde beyaz kremsi bazen çok açık sarımtırak geliyor, yanma koku yok demekki fizyolojik. Teşekkürler yorumunuz içinBenim akıntım hamile olduğum günden beri var çyle çok yoğun değil ama kokusuz genelde beyazımsı gibi doktorum yanma veya koku olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
İnşallah canım her şey yolundadır. Hiç stres yapıp gerilme. Dualarımız seninleÇok da yorulmadım aslında ama birden kafamda bir uyuşukluk hissettim eczaneye gittim 14-8 cıktı şimdi acildeyim burda da 14-8 cıktı idrar alındı sonucu bekliyorum ama tam olarak bu tansiyon problemine ne yapıcam bilmiyorum iki hafta önce 12-8 cıkmıstı doktor skıntı yok demişti bakalım şimdi nasil bir yol izlicez dua edin arkadaşlar umarım her şey yolundadır
Ben ayın 10unda girdim detaylıya canım yazdım gruba görmemişsin sanırımAmin canım inşallah darısı sizin başınıza inşallah sizden de güzel haberler bekliyorum
Valla hiçbir çözüm bulamadımArkadaşlar kıyafet konusunu ne yaptınız? Bulabiliyor musunuz bir şeyler. Kot dışında pantolon bulan var mı güzel? Havalar da soğudu, işe giderken kat kat giyinme dönemleri geldi