2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bende okb var temizlik takıntım iyice arttı kendimi durdurmaya çalışıyorum ama olmuyor benim gibi temizlik hastalığı olan var mı ne yapıyorsunuz
Bende var ve 3 aylık hamileyken ev taşıdık tüm temizliği neredeyse kendim yaptım çünkü başkalarının yaptığına güvenemiyorum maalesef ağlaya ağlaya yapmıştım çünkü önceden altından girip üstünden çıkacağım evi yaparken yoruldum zorlandım ama yinede yapmıştım

Bir ara bir baktorsanız durumu bilseniz ona göre bir doz belirlense iyi olur aslında bir doktorunuza sorun bu konuyu, kemik diş kasların gelişimi birçok şey için faydalı.

Her gün yapmazsam rahat edemiyorum ama bölmeye başladım sabah 11 de başlıyorum 4 de bitiyor dinlenerek yapıyorum ağrım olmuyor bişry kaldırıp indirmiyorum ama korkuyor insan

Bende de çok fena bel ağrısı var kızlar. Yürümekte zorlanıyorum. Bir iş de yapmıyorum. 16. haftada böyleyse 30. haftaya kadar nasıl çalışacağım bilmiyorum. Nefes alma problemim de çok fazla. Gece nefes almakta zorlandığım için uyuyamıyorum. Siz de nefes almakta zorlanıyor musunuz kızlar?

Kızlar bende okb var temizlik takıntım iyice arttı kendimi durdurmaya çalışıyorum ama olmuyor benim gibi temizlik hastalığı olan var mı ne yapıyorsunuz
Bende temizlik hastalığı yokta hamile kaldıktan sonra şey oldu ev sürekli toplu olsun 2 güne bir sileyim süpüreyim sanki ipin ucu kaçarsa yetişemeyecekmişim hissi sanırım o yüzden biraz düştüm temizliğe. Hamile değilken böyle değildim

Benim burnum çok tıkanıyor ya geceleri özellikle Ben de bundan rahatsız olmaya başladım sürekli burnuma su falan çekiyorum nemlensin diye. Bi de alerji gibi sürekli burnum kaşınıyor burnumun içi yara oldu hep

Bir ara bir baktorsanız durumu bilseniz ona göre bir doz belirlense iyi olur aslında bir doktorunuza sorun bu konuyu, kemik diş kasların gelişimi birçok şey için faydalı.
Doktorumdan da çekiniyorum ben ya.. Bir şey duymuş gelmiş yine diyecek Neyse bir sormaya çalışacağım, saol Geçen hamileligimde de ekstra D vitamini almamıştım. Doktorum farklıydı da.. Her doktor da farklı işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…