2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay bulantidan iyidir. Bosverin. Afiyetle istediginiz yersiniz. Kontrol sizde. Bulanti neydi oyle ya.... Ben de hala sabahlari var ama ilk 3 ay gibi degil... Sukkurrr 🤲🌾
Ben 19 a girdim hala çift prilam kullanıyorum detaylıdan sonra doktor kontrolünde bırakıcam çok iyi anlıyorum sizi

Kızlar nasılsınız akşama kadar giremedim işlerimiz vardı. Bugün Detaylı usg çekildi çok şükür sıkıntı çıkmadı her şey normal sonuçlar harika dedi doktor. Birde renkli fotolarını verdi çirkin kızımın :))) yolluyorum size de teyzeleri. Bakın kuzuma tam 40 dakika sürdü başından hariç ayak serçe parmaklarına kadar iç organları da dahil kontrol etti.
Yaa maşallah çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kızçeni 🙏❤️

Herkese selam kızlar, uzun zamandır yoktum, 1 aydır idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyordum, şimdi geçti şükür derken ara ara karında sertleşme, kasılma hissediyorum doktorum endol fitil verdi kasılma olunca kullanıyorum ama ilaçta bağırsaklarıma ağrı yapıyor. Açıkcası rahata eremedim daha, bu haftalarda arada kasılma sertleşme yaşayan varmı acaba? Korku hep ensemde bişey olacak diye.😔😔😔
Ara ara bana da oluyor özellikle wc ihtiyacım artınca çok geçmiş olsun

Çok da yorulmadım aslında ama birden kafamda bir uyuşukluk hissettim eczaneye gittim 14-8 cıktı şimdi acildeyim burda da 14-8 cıktı idrar alındı sonucu bekliyorum ama tam olarak bu tansiyon problemine ne yapıcam bilmiyorum iki hafta önce 12-8 cıkmıstı doktor skıntı yok demişti bakalım şimdi nasil bir yol izlicez dua edin arkadaşlar umarım her şey yolundadır🙏🏻
Geçmiş olsun canım bir sıkıntı yoktur inşallah dualarımız seninle 🙏

Bas agrisi tansiyondan mi oluyor ben hep ölçüyorum normal cikiyor
Cnm benim ilk gebeliğelimde tansiyon çıkmıştı hep baş agrim ondan olmustu korkuyorum diye takip ediyorum.sukur stabil.yoruluyorum benim kızla uykularda bölünüyor sıklıkla bu ara misafir trafiği bide ondan sanırım.

Çok da yorulmadım aslında ama birden kafamda bir uyuşukluk hissettim eczaneye gittim 14-8 cıktı şimdi acildeyim burda da 14-8 cıktı idrar alındı sonucu bekliyorum ama tam olarak bu tansiyon problemine ne yapıcam bilmiyorum iki hafta önce 12-8 cıkmıstı doktor skıntı yok demişti bakalım şimdi nasil bir yol izlicez dua edin arkadaşlar umarım her şey yolundadır🙏🏻
Korkma tansiyon ilacı başlar en kötü ihtimal.erken başlamış tansiyon takıp edilir.dualarim sizinle

Herkese selam kızlar, uzun zamandır yoktum, 1 aydır idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyordum, şimdi geçti şükür derken ara ara karında sertleşme, kasılma hissediyorum doktorum endol fitil verdi kasılma olunca kullanıyorum ama ilaçta bağırsaklarıma ağrı yapıyor. Açıkcası rahata eremedim daha, bu haftalarda arada kasılma sertleşme yaşayan varmı acaba? Korku hep ensemde bişey olacak diye.😔😔😔
Benim ayakta cok durunca ve çok yorulunca karnim sertlesiyor.

Bende de çok fena bel ağrısı var kızlar. Yürümekte zorlanıyorum. Bir iş de yapmıyorum. 16. haftada böyleyse 30. haftaya kadar nasıl çalışacağım bilmiyorum. Nefes alma problemim de çok fazla. Gece nefes almakta zorlandığım için uyuyamıyorum. Siz de nefes almakta zorlanıyor musunuz kızlar?

Bende aynı şekilde nefesimi yetiştiremiyorum. Özellikle ders anlatırken nefes nefese kaldığım oluyor.🤷🏻‍♀️

Bende temizlik hastalığı yokta hamile kaldıktan sonra şey oldu ev sürekli toplu olsun 2 güne bir sileyim süpüreyim sanki ipin ucu kaçarsa yetişemeyecekmişim hissi sanırım o yüzden biraz düştüm temizliğe. Hamile değilken böyle değildim 🙄

Ben ilk evlendiğimde her şeyi ütülerdim, ama her şeyi.. hamileyken bir arkadaş bana dedi ki, şimdi ütülüyorsun ama bebek olunca hiçbir şey yapamayacaksın 😳 ben de doğumdan sonra işi gücü bıraktım ütüye verdim kendimi. Serde ütüme laf getirmemek var ya 😅 çılgın zamanlar..

Acaba hala aseren var mi? Ben hala aseriyorum. Esim de ilk basta olmuyor muydu o, hala niye aseriyosun dio :KK70:

Tam aşerme sayılmaz sanırım ama acaip mandalina istiyor canım. Bildiğimiz aşerme olması için mevsimi dışında bir şey olmalıydı sanırım 😂

Kızlar akıntı yaşayan varmı özellikle wc de çıktık dan sonra artıyor, doktorum vajinal kültür istedi temiz çıktı şükür. Ama sürekli devam ediyor, kızımda bu kadar yaşamamıştım.

Arkadaşlar kıyafet konusunu ne yaptınız? Bulabiliyor musunuz bir şeyler. Kot dışında pantolon bulan var mı güzel? Havalar da soğudu, işe giderken kat kat giyinme dönemleri geldi 😬

Kızlar akıntı yaşayan varmı özellikle wc de çıktık dan sonra artıyor, doktorum vajinal kültür istedi temiz çıktı şükür. Ama sürekli devam ediyor, kızımda bu kadar yaşamamıştım.
Benim akıntım hamile olduğum günden beri var çyle çok yoğun değil ama kokusuz genelde beyazımsı gibi doktorum yanma veya koku olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.

Benim akıntım hamile olduğum günden beri var çyle çok yoğun değil ama kokusuz genelde beyazımsı gibi doktorum yanma veya koku olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
Benimde beyaz kremsi bazen çok açık sarımtırak geliyor, yanma koku yok demekki fizyolojik. Teşekkürler yorumunuz için🥰

İnşallah canım her şey yolundadır. Hiç stres yapıp gerilme. Dualarımız seninle

Amin canım inşallah darısı sizin başınıza inşallah sizden de güzel haberler bekliyorum 😍🌸
Ben ayın 10unda girdim detaylıya canım yazdım gruba görmemişsin sanırım🌸 Her şey yolunda çok şükür🙏 Sadece hafif böbrek genişlemesi var ama doktor çoğu erkek bebekte görüyoruz bunu endişelenme dedi🙏🥰

Arkadaşlar kıyafet konusunu ne yaptınız? Bulabiliyor musunuz bir şeyler. Kot dışında pantolon bulan var mı güzel? Havalar da soğudu, işe giderken kat kat giyinme dönemleri geldi 😬
Valla hiçbir çözüm bulamadım😬 doğru düzgün kışlık pantolon yok ortalıkta. Olanların da beli lastikli değil. Birkaç triko pantolon buldum trendyolda ama tüylenme vs yaparlar mı diye düşünüyorum. Sanırım yazlıkların içine içlik giyip öyle geçireceğim kışı😅😅

X