2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar selam 15+0 ım bugğn bende sabahları kalktığımda mide bulantısı var safra kusuyorum ve gün boyu süren bi baş dönmesi vae sizde de oluyo mu aynı durumu yaşayan var mı

Bulanti 2 gundur gene basladi bende. Istifra etmekle etmemek arasindayim. Hatta gecen hafta ettim bir defa, aklima geldi simdi
Kızlar selam 15+0 ım bugğn bende sabahları kalktığımda mide bulantısı var safra kusuyorum ve gün boyu süren bi baş dönmesi vae sizde de oluyo mu aynı durumu yaşayan var mi

Bulanti 2 gundur gene basladi bende. Istifra etmekle etmemek arasindayim. Hatta gecen hafta ettim bir defa, aklima geldi simdi
Kızlar selam 15+0 ım bugğn bende sabahları kalktığımda mide bulantısı var safra kusuyorum ve gün boyu süren bi baş dönmesi vae sizde de oluyo mu aynı durumu yaşayan var mi

ben de hamilelik öncesi hatta ayda bir ampul içiyordum çok dikkat ediyordum, yoksa bende de sürekli düşüyor. şu anda yine bir baktırırım bir süre sonra dediğin gibi, en önemlisi bence de d vitamini, hastalanmayı da bence kesinlikle engelliyor, en güncel yabancı makaleler de hep bunu destekler nitelikte...d vitamini seviyesi yeterli olanların bağışıklığı daha güçlü oluyormuş.

Tuqce_KP X xpamukprensesx pcfl A Aysemnisa Gizemavsar B birbaharaksami P Peluspelus L luckynine H HCA25 muhelif Akilvar G gebelikyolunda Deryass

Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?

L Limonmiski A altnkz @khilall214 B bebisligiller F ftmamstfa I Irmaxxx O oslem_ E Eylulayhan KELEBEK_2021 K kizasigi Merbiktt G Gulere yelken_c H Happyhappybaby N nese03
Kızlar ilk sayfadaki listeyi doldurmak için bilgilerinizi paylaşırsanız misin? Yaş, şehir son adet tarihi başlangıcı, kaçıncı çocuk ve kilo bilgisi. Eğer belliyse cinsiyet ve bebegin ismini de ekleyelim

İnşallah sen de güzel haberler alacaksın canım
Gecmis olsun canım
Benden de ne test istedi ne de D vitamini verdi. Aslında benim de düşüktür D vitaminim her zaman ama sormadı bile. Geçen sefer de kullanmadım aslında, hadi bir sorayım doktora diyeceğim, yine bir şeyler duymuş gelmiş diyecek

Belim ve sag bacagımda agrı var sürekli sırt üstü yatmaktan olabilir mi acaba başka yaşayan var mı aranızda arkdaslar , yaygın bir seklınde sancı ya da kramp seklınde değil
Benim ağrım sırt üstü yatınca artıyor canım
Benim de tam tersi sata göre 3 mart ama 1 hafta önden gidiyorum hep. Sezaryen olacağım için de Şubat 20 den sonra doğumum olacak. Ama ben de Mart annelerine alıştım :))))
Benim de doktor kontrolünde 26 Şubat gösterdi doğumu, ama ben de bu gruptan gidemem
Geçmiş olsun canım benim de eşim geçen hafta oldu kusma+ishal allahtan bana bulaşmadı
Salgın var sanırım.
Dün oğlum ishal ve kusmadan okula gidemedi, şükür şimdi düzeldi
Ben de leslie ya da hamile pilatesi var YouTube da birine başlayacağım inşallah.
Ne güzel az kilo almışın canım, dikkat mi ediyorsun.
Ben 6-7 kilo aldım şimdiden. Dikkat edelim dedi doktor

Geçmiş olsun canım Yok aslında çok fazla yiyorum aşırı yani sabah öğle akşam öğün atlamıyorum . ara öğünde kuruyemiş meyve falanda tüketiyorum göbeğimi görseniz uygun bir zamanda atacağım resmini şok yanibende şaşırdım son kontrolde sanki 100 kilo olduğumu hissediyorum dedim doktoruma...
..

ALLAH razı olsun canim cok tesekkur ederim

canım bizim ilk arabamız Nuna İvvi'ydi kullanımı çok rahattı ama gel gör ki çok ağırdı. ben tek başıma kaldırıp arabanın bagajına koymakta zorlanıyordum. bagajda da çok yer kaplıyordu kızım 3 yaşına gelene kadar kullandık ve sonra sattık. şimdi kabin boy olan daha hafif arabalara bakıyoruz. ben kreşte çalışıyorum bir velide görmüştüm pierre cardin vovo çok memnunum dedi. onun gibi arabalara bakıcam.
Benim de tam tersi sata göre 3 mart ama 1 hafta önden gidiyorum hep. Sezaryen olacağım için de Şubat 20 den sonra doğumum olacak. Ama ben de Mart annelerine alıştım :))))

Benim de 5 martta ama sezaryen olacak ve sata göre biraz önce olduğu için 20 şubat sonrası doğum olacak sanırım.

İnşallah :) Kızımda 15 kilo almıştım

ben de73 ile hamile kaldım.şu an 75 kiloyum. ilk doğumumda 20 i geçmişti aldığım kilo.şimdi bari 90 ı geçmesem diyorum.leslie nin hamileliğe bi zararı olur mu acaba? ben yürüyüş yapmaya bile korkuyorum. tüp bebek ile hamile kaldım ben bi de

Selam kızlar trendyolda gezinirken gördüm haber vermek istedim size Koton kids butik açmış Ben kız bebek yazıp filtreledim 20/25 tl ye baya güzel tişört ve şortlar cıktı yaz için ama tabi kalitesini bilemiyorum fiyatlar baya uygun belki işinize yarayan birşeyler olur

Eklentiler

• 7A9738F8-36C9-479A-B179-0422A349B0E7.png
    219,4 KB · Görüntüleme: 53
Selam kızlar trendyolda gezinirken gördüm haber vermek istedim size Koton kids butik açmış Ben kız bebek yazıp filtreledim 20/25 tl ye baya güzel tişört ve şortlar cıktı yaz için ama tabi kalitesini bilemiyorumfiyatlar baya uygun belki işinize yarayan birşeyler olur

Nerdeeeee cnm ayın 21 inde randevum ins. Gosterirse yazarim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…