- 27 Haziran 2022
- 72
- 43
- 34
Kızlar selam 15+0 ım bugğn bende sabahları kalktığımda mide bulantısı var safra kusuyorum ve gün boyu süren bi baş dönmesi vae sizde de oluyo mu aynı durumu yaşayan var mi
Kızlar selam 15+0 ım bugğn bende sabahları kalktığımda mide bulantısı var safra kusuyorum ve gün boyu süren bi baş dönmesi vae sizde de oluyo mu aynı durumu yaşayan var mi
ua neyden olurki acaba baş dönmeside var bebeğe mi bişe oldu diye aklından geöirmiyorum değilBulanti 2 gundur gene basladi bende. Istifra etmekle etmemek arasindayim. Hatta gecen hafta ettim bir defa, aklima geldi simdi
ben de hamilelik öncesi hatta ayda bir ampul içiyordum çok dikkat ediyordum, yoksa bende de sürekli düşüyor. şu anda yine bir baktırırım bir süre sonra dediğin gibi, en önemlisi bence de d vitamini, hastalanmayı da bence kesinlikle engelliyor, en güncel yabancı makaleler de hep bunu destekler nitelikte...d vitamini seviyesi yeterli olanların bağışıklığı daha güçlü oluyormuş.çok haklısın vitaminler uçmuş durumda, venaturanın çocuk ürünlerini kullanmamıstım ama bakayım ben de.
ya şimdi gruptaki arkadasların kafasını karıştırmak istemem de D vitamini önemli, kışa girdik güneş ışığı da alamıyoruz pek. ben normalde de kullanıyorum, ilk tahlillerde 75 e yuksek bırakalım dedi hatta bana ama vucutta stoklanan bir vitamin değil oyuzden bir süre sonra tekrar kullanmaya basla dedi. istersen D vitaminine bir baktır ona göre doktorunla konusursun. sağlık ocağı bakmıyormus buarada D vit ve B12 ye, onları dısarıda yaptıracagım ben de.
Evet her zaman erkek bebekler daha fazladır kadın nüfusu ile eşit gibidir ama erkekler daha fazlaHer zaman her grupta erkekler bir tık önde oluyor :) dünyada bu şekilde, her 100 kıza 107 erkek doğuyormuş
Haksızlık ama buEvet her zaman erkek bebekler daha fazladır kadın nüfusu ile eşit gibidir ama erkekler daha fazla
Yeni bir sayım yapmak lazımBen gecen hafta saymistimKiz coktu
İnşallah sen de güzel haberler alacaksın canımCanımm çoook sevindim güzel haberler almana çok şükür.Maşallah yaa hem de kızın oluyorAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benim kesin sonuç çıkmadı hala yarın 3hafta oluyor ben de ön sonuç temiz çıksa da bi tedirginlikle bekliyorum
Gecmis olsun canımGünaydın kızlar bu ara salgın varmış mide ağrısı, yanması, ishal, kusma gibi şikayetleriniz olursa dikkatli olun. Bizim ufaklık kreşten getirdi galiba geçen hafta onda gördüğümüz semptomlar bu hafta ağır bir şekilde eşim yaşadı bende de ufak ufak yaşadım doktor salgın var bol probiyotik alın demiş kendinize dikkat edinzaten hamiş hamiş herşey çok zor oluyor.
Benden de ne test istedi ne de D vitamini verdi. Aslında benim de düşüktür D vitaminim her zaman ama sormadı bile. Geçen sefer de kullanmadım aslında, hadi bir sorayım doktora diyeceğim, yine bir şeyler duymuş gelmiş diyecekçok haklısın vitaminler uçmuş durumda, venaturanın çocuk ürünlerini kullanmamıstım ama bakayım ben de.
ya şimdi gruptaki arkadasların kafasını karıştırmak istemem de D vitamini önemli, kışa girdik güneş ışığı da alamıyoruz pek. ben normalde de kullanıyorum, ilk tahlillerde 75 e yuksek bırakalım dedi hatta bana ama vucutta stoklanan bir vitamin değil oyuzden bir süre sonra tekrar kullanmaya basla dedi. istersen D vitaminine bir baktır ona göre doktorunla konusursun. sağlık ocağı bakmıyormus buarada D vit ve B12 ye, onları dısarıda yaptıracagım ben de.
Benim ağrım sırt üstü yatınca artıyor canımBelim ve sag bacagımda agrı var sürekli sırt üstü yatmaktan olabilir mi acaba başka yaşayan var mı aranızda arkdaslar , yaygın bir seklınde sancı ya da kramp seklınde değil
Benim de doktor kontrolünde 26 Şubat gösterdi doğumu, ama ben de bu gruptan gidememBenim de tam tersi sata göre 3 mart ama 1 hafta önden gidiyorum hep. Sezaryen olacağım için de Şubat 20 den sonra doğumum olacak. Ama ben de Mart annelerine alıştım :))))
Salgın var sanırım.Geçmiş olsun canım benim de eşim geçen hafta oldu kusma+ishal allahtan bana bulaşmadı
Ben de leslie ya da hamile pilatesi var YouTube da birine başlayacağım inşallah.bende 80'i geçmek yok diyorum ama son aylarda daha çok kilo alınıyor :) işte hep oturuyorum eve gidince de dışarı çıkıp yürümek zor geliyor. evde Youtube'dan izleyip Leslie falan mı yapsam diyorum ama hep uykum var :)
Ne güzel az kilo almışın canım, dikkat mi ediyorsun.Hayırlı olsunnGulce Ada çok sevindim senin adına aklımdaydın kaç gündür canın sıkılmasın diye yazmak istemedim :) Allah'a Şükür İnşallah bu gruptan bir daha kimse ayrılmaz
Bende Çok sık idrara çıkıyorum kafayı yiyecem kpss ye giremedim bu yüzden
Bel ağrısı bende pik yapmış durumda çok ağırıyor dün 2 kavanoz zeytin yapayım dedim 1. kavanozun yarısında pes edip annemi aradım
Ve hala hareket hissetmiyorum ama kendimi tutup kontrol gününe kadar gitmeyeceğim doktora
Bu arada çok çok güzel şeyler aldım 1 yaş takımları bile aldım kızıma dün aldığım tulumlar geldi bütün gece bakıp bakıp kendi kendime sırıttım durdum. 3 yıl bekledim şimdi çok garip geliyor karnımda olduğunu düşününce
Birde kim kaç kilo aldı diye bi soru vardı grupta ben 2.600 gr aldım hamile kaldığımda 70 kiloydum şuan 72,60 ...
çok geçmiş olsun canım, zaten okullar açılınca salgınlar bitmiyor :)Salgın var sanırım.
Dün oğlum ishal ve kusmadan okula gidemedi, şükür şimdi düzeldi
Geçmiş olsun canımBenim ağrım sırt üstü yatınca artıyor canım
Benim de doktor kontrolünde 26 Şubat gösterdi doğumu, ama ben de bu gruptan gidemem
Salgın var sanırım.
Dün oğlum ishal ve kusmadan okula gidemedi, şükür şimdi düzeldi
Ben de leslie ya da hamile pilatesi var YouTube da birine başlayacağım inşallah.
Ne güzel az kilo almışın canım, dikkat mi ediyorsun.
Ben 6-7 kilo aldım şimdiden. Dikkat edelim dedi doktor
ALLAH razı olsun canim cok tesekkur ederimAhahahE iyiymiş. 38 sonra, 39'dan önceye yetiş Tabi ki fark etmez Mert Nisan.. Sağlıkla gelsin de.. Zaten burcu da değişmiyor
Nasil sevindim anlatamamGözlerim doldu canım.. Şükürler olsun Sağlıkla bereketle gelsin Bu son uzulmeniz olsun.. Sonrası mutluluk.. ️
Geçmiş olsun canım. Bak bakalım bugün ağrıyacak mi..? Ertesi gün başlayan da oluyormuş. İnşallah böylece geçmiş olsun..
Ay ben de kaçırıyorum hep öyle A101, ŞOK vs ürünlerini. Haberim olsa bile iş çıkışı bitmiş oluyor. Akşam bakayım ama umudum yok..
MasallahSağlıkla gelsinler Oo 3 erkek hee.. Bir de eş.. Prenses olmanız lazım artık o evde
Ben multivitamin harici D vitamini almıyorum. Almak mı gerekiyor ki..? Ölçüm de yapılmadı bana.
Gecmis olsun canım, bugün nasılsın? İnşallah böylece ağrısız bitmiş olsun.
Benim basen kismim cok ağrıyor da, öyle bir şey mi dedim. Hele fazla ayakta durmuşam dayanılmaz oluyor. Bursit diye bir hastalık var, muhtemelen o benimki. Kilo da alınca arttı. Soğuk kompres yapıyorum uzatıyorum ayaklarımı. Biraz daha iyi geliyor. Ayakta ise sen de ılık suya falan soksan akşamları..? Hala tuzlu su mu diyorlardı, araştırmak lazım.. Sebebini bilmek lazım ya böyle olmaz ki.. Çok geçmiş olsuunn
Öyle düşünme canım. Dikkat edince son aylarda da çok kilo alınmıyor. Bebek büyüyor sadece düşünsene. Yani 3 kilo olsa, suyu vs de artacak de ki 5 kilo.. E ödem falan da oluyor. Plasenta şu bu.. Önemli olan onlardan fazla almamak :) Dikkat edebilsek almayız.
Yürümek ve spor konusunda ben de aynıyım. Akşama hal sıfırama biraz biraz enerjim geliyor gibi.. Az da olsa başlayacağım canım bir yerden. Sonra artar yavaş yavaş. Hadi sen de bir gayret
Biz de Pierre Cardin legend travel sistem modelini aldık. Herkes ağır oluyo bagajda cok yer kapliyi vs dedi ama çok konforlu olduğu için bunu tercih ettik. Eşim yokken rahatça kullanabilmesi istedim, yağ gibi kayıp gidiyo hiç takılmadan. inşallah söylenenler gibi pişman olmayız
Benim de tam tersi sata göre 3 mart ama 1 hafta önden gidiyorum hep. Sezaryen olacağım için de Şubat 20 den sonra doğumum olacak. Ama ben de Mart annelerine alıştım :))))
Öyle düşünme canım. Dikkat edince son aylarda da çok kilo alınmıyor. Bebek büyüyor sadece düşünsene. Yani 3 kilo olsa, suyu vs de artacak de ki 5 kilo.. E ödem falan da oluyor. Plasenta şu bu.. Önemli olan onlardan fazla almamak :) Dikkat edebilsek almayız.
Yürümek ve spor konusunda ben de aynıyım. Akşama hal sıfırama biraz biraz enerjim geliyor gibi.. Az da olsa başlayacağım canım bir yerden. Sonra artar yavaş yavaş. Hadi sen de bir gayret
ben de73 ile hamile kaldım.şu an 75 kiloyum. ilk doğumumda 20 i geçmişti aldığım kilo.şimdi bari 90 ı geçmesem diyorum.leslie nin hamileliğe bi zararı olur mu acaba? ben yürüyüş yapmaya bile korkuyorum. tüp bebek ile hamile kaldım ben bi debende 80'i geçmek yok diyorum ama son aylarda daha çok kilo alınıyor :) işte hep oturuyorum eve gidince de dışarı çıkıp yürümek zor geliyor. evde Youtube'dan izleyip Leslie falan mı yapsam diyorum ama hep uykum var :)
Nerdeeeee cnm ayın 21 inde randevum ins. Gosterirse yazarim mutlakaTuqce_KP X xpamukprensesx pcfl A Aysemnisa Gizemavsar B birbaharaksami P Peluspelus L luckynine H HCA25 muhelif Akilvar G gebelikyolunda Deryass
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
L Limonmiski A altnkz @khilall214 B bebisligiller F ftmamstfa I Irmaxxx O oslem_ E EylulayhanKELEBEK_2021 K kizasigi Merbiktt G Gulere yelken_c H Happyhappybaby N nese03
Kızlar ilk sayfadaki listeyi doldurmak için bilgilerinizi paylaşırsanız misin? Yaş, şehir son adet tarihi başlangıcı, kaçıncı çocuk ve kilo bilgisi. Eğer belliyse cinsiyet ve bebegin ismini de ekleyelim