2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Geçmiş olsun canım bir sıkıntı yoktur inşallah dualarımız seninle

Korkma tansiyon ilacı başlar en kötü ihtimal.erken başlamış tansiyon takıp edilir.dualarim sizinle
Kızlar geldim şimdi idrarda protein negatif şükür alttan ultrasonla bebeğe bakıldı bebek iyi şükürler olsun. Hastaneden çıkarken tansiyon 13-7ydi. 16 olunca kritik dedi kadın doğumcu ben şimdi iyi bir makine alıp takip etmek istiyorum bildiğiniz iyi bir marka var mi? Bir de birkaç gündür ailemin yanındaydım çok ağır beslendim tatlı falan devamli bu da tansiyona neden olur mu? Bu arada işin tek iyi kismi kizimi gördüm özlemişim 16+2 ama ultrasonda 17+4 cıktı minik tontik.

Ya çekinmeyin dese ne olacak önemli olan sizin sağlığınız, ben doktoruma hatırlatmasam bana hiç bir şey vereceği yok, bağırsaklarım çalışmıyor diyorum ilaç yazıyor, probiyotik veya magnezyum alsam ilaç yerine diyorum aa evet daha iyi olur diyor, ben folik asiti keseyim mi artık diyorum aa evet haklısın vakti geldi diyor : ) iyi ki araştırıyorum da herşeyin zamanını sorun yaşamıyoruz, özelde de olsa doktorların çalışma koşulları ağır ve eskisi gibi ilgili olamıyorlar anladığım kadarıyla.

Omron marka arastirmanizi tavsiye ederim,benim doktor kardiyolog bu markayi onermisti

Geçmiş olsun. Ben araştırırken bulmustum, "wohler marka". Tansiyon problemim olsaydı alacaktım. şimdiye kadar bi sıkıntı yasamadigin için vazgeçtim. Bu marka hem uygun hemnde kullanıcı yorumları gayet iyi. Siz de araştırın isterseniz.

Çok teşekkür ederim arastırıcam mutlaka

Omron marka arastirmanizi tavsiye ederim,benim doktor kardiyolog bu markayi onermisti
Omron aldim bir arkadaşımın önerisiyle ama sonra iade ettim tansiyonumu oldukça düşük gösteriyordu, manuellerden şaşmamak gerek bence en iyi onlar ölçüyor

Bence de sorman lazım canim, aklına ne takılıyorsa sorabilecegin rahatlıkta olmalısın. Ben bilimsel olarak çok anlatamam ama eksikliği bazı sorunlara yol açabiliyor, bir yerde okudum dersin mesela.

Çok geçmiş olsun canım ben wohler aldım üst koldan ölçüm yapanindan yorumlara bakarak hastanede ölçülen ile aynı çıkıyor. Fiyat performans olarak memnun kaldım ben araştır istersen sen de

Çok geçmiş olsun canım ben wohler aldım üst koldan ölçüm yapanindan yorumlara bakarak hastanede ölçülen ile aynı çıkıyor. Fiyat performans olarak memnun kaldım ben araştır istersen sen de
Mutlaka arastırıcam canım sende dalgalanma oluyor mu peki böyle ?

Arkadaşlar kıyafet konusunu ne yaptınız? Bulabiliyor musunuz bir şeyler. Kot dışında pantolon bulan var mı güzel? Havalar da soğudu, işe giderken kat kat giyinme dönemleri geldi
Siz ogretmensiniz galiba, tayt tunik tarzı kıyafetler kurtarmaz mi :) tesettür giyimde de güzel kıyafetler oluyor trendyolda uygun fiyatlı oluyor bazen

Cok geçmiş olsun canim, minigin ve senin için herseyin yolunda olmasına sevindim. Yediklerinle alakalı olması yüksek ihtimal. Buarada en doğru tansiyon ölçümü her sabah ve her akşam aç karnına olmalıymış, stresli olduğunda da tansiyon farkli çıkabilir oyuzden sakin kalmaya calis olurmu, inşallah bundan sonra tansiyonla ilgili bir sorun yasamazsin

Her gün yapmazsam rahat edemiyorum ama bölmeye başladım sabah 11 de başlıyorum 4 de bitiyor dinlenerek yapıyorum ağrım olmuyor bişry kaldırıp indirmiyorum ama korkuyor insan
Valla Allah kolaylık versin canım sana ben yeri geliyor 1 hafta temizlik yapamıyorum. Tekde yapamam zaten eşim yardım ediyor. Yoksa belim ve kasıklarım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…