- 16 Kasım 2021
- 411
- 519
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok değilmiş canım. İdeal benceİnşallah :) Kızımda 15 kilo almıştım
Bende arada oluyor canım özellikle ayakta fazla kalınca yemek felan yapınca daha cok oluyorKızlar benim belimde kasıklarımda ağrı var bu normal midir acaba sizde de oldu mu ta da oluyor mu bazen
Bugün bende de olsu korktum birazBende arada oluyor canım özellikle ayakta fazla kalınca yemek felan yapınca daha cok oluyor
Benim her temizlik sonrası fixKızlar benim belimde kasıklarımda ağrı var bu normal midir acaba sizde de oldu mu ta da oluyor mu bazen
Ayakta kalınca ya da sırt üstü yatınca artıyor benim deKızlar benim belimde kasıklarımda ağrı var bu normal midir acaba sizde de oldu mu ta da oluyor mu bazen
Ay ben bugün bir şeyde yapmadım amaBenim her temizlik sonrası fix
Aynen benimde ama bugün ayakta durmadım aslında pekAyakta kalınca ya da sırt üstü yatınca artıyor benim de
Bende var ve 3 aylık hamileyken ev taşıdık tüm temizliği neredeyse kendim yaptım çünkü başkalarının yaptığına güvenemiyorum maalesef ağlaya ağlaya yapmıştım çünkü önceden altından girip üstünden çıkacağım evi yaparken yoruldum zorlandım ama yinede yapmıştımKızlar bende okb var temizlik takıntım iyice arttı kendimi durdurmaya çalışıyorum ama olmuyor benim gibi temizlik hastalığı olan var mı ne yapıyorsunuz
Bir ara bir baktorsanız durumu bilseniz ona göre bir doz belirlense iyi olur aslında bir doktorunuza sorun bu konuyu, kemik diş kasların gelişimi birçok şey için faydalı.Ahahah E iyiymiş. 38 sonra, 39'dan önceye yetiş Tabi ki fark etmez Mert Nisan.. Sağlıkla gelsin de.. Zaten burcu da değişmiyor
Nasil sevindim anlatamam Gözlerim doldu canım.. Şükürler olsun Sağlıkla bereketle gelsin Bu son uzulmeniz olsun.. Sonrası mutluluk.. ️
Geçmiş olsun canım. Bak bakalım bugün ağrıyacak mi..? Ertesi gün başlayan da oluyormuş. İnşallah böylece geçmiş olsun..
Ay ben de kaçırıyorum hep öyle A101, ŞOK vs ürünlerini. Haberim olsa bile iş çıkışı bitmiş oluyor. Akşam bakayım ama umudum yok..
Masallah Sağlıkla gelsinler Oo 3 erkek hee.. Bir de eş.. Prenses olmanız lazım artık o evde
Ben multivitamin harici D vitamini almıyorum. Almak mı gerekiyor ki..? Ölçüm de yapılmadı bana.
Gecmis olsun canım, bugün nasılsın? İnşallah böylece ağrısız bitmiş olsun.
Benim basen kismim cok ağrıyor da, öyle bir şey mi dedim. Hele fazla ayakta durmuşam dayanılmaz oluyor. Bursit diye bir hastalık var, muhtemelen o benimki. Kilo da alınca arttı. Soğuk kompres yapıyorum uzatıyorum ayaklarımı. Biraz daha iyi geliyor. Ayakta ise sen de ılık suya falan soksan akşamları..? Hala tuzlu su mu diyorlardı, araştırmak lazım.. Sebebini bilmek lazım ya böyle olmaz ki.. Çok geçmiş olsuunn
Öyle düşünme canım. Dikkat edince son aylarda da çok kilo alınmıyor. Bebek büyüyor sadece düşünsene. Yani 3 kilo olsa, suyu vs de artacak de ki 5 kilo.. E ödem falan da oluyor. Plasenta şu bu.. Önemli olan onlardan fazla almamak :) Dikkat edebilsek almayız.
Yürümek ve spor konusunda ben de aynıyım. Akşama hal sıfır ama biraz biraz enerjim geliyor gibi.. Az da olsa başlayacağım canım bir yerden. Sonra artar yavaş yavaş. Hadi sen de bir gayret
Her gün yapmazsam rahat edemiyorum ama bölmeye başladım sabah 11 de başlıyorum 4 de bitiyor dinlenerek yapıyorum ağrım olmuyor bişry kaldırıp indirmiyorum ama korkuyor insanBende var ve 3 aylık hamileyken ev taşıdık tüm temizliği neredeyse kendim yaptım çünkü başkalarının yaptığına güvenemiyorum maalesef ağlaya ağlaya yapmıştım çünkü önceden altından girip üstünden çıkacağım evi yaparken yoruldum zorlandım ama yinede yapmıştım
Bende temizlik hastalığı yokta hamile kaldıktan sonra şey oldu ev sürekli toplu olsun 2 güne bir sileyim süpüreyim sanki ipin ucu kaçarsa yetişemeyecekmişim hissi sanırım o yüzden biraz düştüm temizliğe. Hamile değilken böyle değildimKızlar bende okb var temizlik takıntım iyice arttı kendimi durdurmaya çalışıyorum ama olmuyor benim gibi temizlik hastalığı olan var mı ne yapıyorsunuz
Hergün onca saat napıyosun kızHer gün yapmazsam rahat edemiyorum ama bölmeye başladım sabah 11 de başlıyorum 4 de bitiyor dinlenerek yapıyorum ağrım olmuyor bişry kaldırıp indirmiyorum ama korkuyor insan
Benim burnum çok tıkanıyor ya geceleri özellikle Ben de bundan rahatsız olmaya başladım sürekli burnuma su falan çekiyorum nemlensin diye. Bi de alerji gibi sürekli burnum kaşınıyor burnumun içi yara oldu hepBende de çok fena bel ağrısı var kızlar. Yürümekte zorlanıyorum. Bir iş de yapmıyorum. 16. haftada böyleyse 30. haftaya kadar nasıl çalışacağım bilmiyorum. Nefes alma problemim de çok fazla. Gece nefes almakta zorlandığım için uyuyamıyorum. Siz de nefes almakta zorlanıyor musunuz kızlar?
Doktorumdan da çekiniyorum ben ya.. Bir şey duymuş gelmiş yine diyecek Neyse bir sormaya çalışacağım, saol Geçen hamileligimde de ekstra D vitamini almamıştım. Doktorum farklıydı da.. Her doktor da farklı işte..Bir ara bir baktorsanız durumu bilseniz ona göre bir doz belirlense iyi olur aslında bir doktorunuza sorun bu konuyu, kemik diş kasların gelişimi birçok şey için faydalı.
Sil süpür toz al tuvaleti temizle zaten 3 saat sürüyor eğer yemeğim yoksa çamaşır atılacaksa ütü varsa 5 i buluyor ama her işimin arasına 25 dk dinlenme koyuyorum durmadan yapsam 2 saate biter deHergün onca saat napıyosun kız
Bende öyle bölerek yapıyorum ağır kaldırmadan dikkat ederekHer gün yapmazsam rahat edemiyorum ama bölmeye başladım sabah 11 de başlıyorum 4 de bitiyor dinlenerek yapıyorum ağrım olmuyor bişry kaldırıp indirmiyorum ama korkuyor insan