2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Cok tatlisiniz :) tavsiyem o sekilde yapmayin. Birazcik bu işleri calisan biriyim de, cocuga zarar verir o yasa kadar ayirmazsaniz ... Ki zaten sonra zor ayrilir
Aynı odada yatsanız bile farklı yataklarda uyuyun diyor uzmanlar ama bazen çoğu şey kılıfına uymuyor İnşallah başarılı olabiliriz bu konuda
Bende de oluyo gece uykumdan uyandırdı cuma randevum var ozaman soyliycem ben de. Çok kötü oluyo
Söyle söyle canım takviye verir sana da bana 2 gecedir üst üste oldu çığlık atarak uyandım ayağınızı havaya kaldırın cimcirin falan diyolar ama naparsan yap geçmiyor
Ay allah korusun en korktuğum şey şu şeker işi valla. Ben de aşırı stresli olduğum bi dönem insülin direnci çıkmıştı yürüyüş düşük glisemik indeksli gıdalar tüketerek baya düşürdüm sonra şükür bi daha yükselmedi ama hala korkuyorum. Şeker yüklemesi zamanı gelsin hemen yaptırıcam

Maşallah bu bebiste boylu olur o zaman ama 6 aylik cok minik degilmi oda ayirmak icin ya ilk bebekler tecrübe kazandiriyo tabi
Bende ikinci bebeğimde 1 yasini geçmeden odasını ayırmayı düşünüyorum. İlk bebegimde kıyamadım ayirmadim bana çok alıştığı için geceleri kalkıp sürekli emmeye başladı aç olmasa bile. Hatta eliyle yokluyor hissederse yanında olduğumu, uyumaya devam ediyor yoksa ağlıyor direkt. Gece uykumuz kalmadı bu yüzden

Bu da çok zor anne için memeyi emzik gibi kullanmaya başlıyo bebek gece beslenmesini sağılan sütle biberonla vermek nasıl olur acaba yine uyanırlar mı çok

Bu da çok zor anne için memeyi emzik gibi kullanmaya başlıyo bebek gece beslenmesini sağılan sütle biberonla vermek nasıl olur acaba yine uyanırlar mı çok
Bu sorunu yaşamamak için en iyisi 11 12 aylıkken gece beslenmesini kesmek. O aralar daha kolay uyum sağlıyorlar. Hemde gece uyanmaz.

Çok teşekkür ederimmm dikkat edicem canım inşallah olmaz

Ben bu sefer yükleme yaptırmayacağım zaten çıkacağını biliyorum

Aslında bebek anneyi emzik olarak görmüyor biliyor musun, ben hiç emzik kullanmadim biberon da... Ek gıdaya geçtikten bir süre sonra doktorumuz emzirme aralarını açtı ve beslenmeye gece maması ekledi. Yedirip uyutuyordum sabaha kadar hiç kalmıyordu. Hala oyle sen nasil duzenini kurarsan oyle gidiyor.Bazı zamanlar özellikle atak haftalari, aşı zamanları ve dış ağrısı olduğu zamanlar sürekli meme istiyor ama emzik olarak gördüğü için değil kendini güvende hissettiği için emerken ağrısı kaygısı endişesi korkusu azaldığı için... bebek sadece memeden süt etmiyor aynı zamanda duygu da emiyor bunu hiç unutmamak gerekiyor bence. Ben kızımı her istediğinde emzirdim. Hiç emzik kullanmadım bazen inan ki günün 24 saati sadece memede durdu özellikle bazı atak haftalarında ama sonra meme aramadı. Dışı ağrıdı meme istedi, düştü meme istedi sadece memede sakinledi... bende doğumdan önce senin gibi düşünüyordum aman surekli meme verip emzik olamam ben diye ama işler hiç öyle olmuyormuş canım

Başlarda düşünüp kafaya takicak o kadar şeyimiz vardi ki Stres yapmaktan bisey cekemedik zaman da hizla geciyo bi bakmışız 4 ay bitmiş ortada foto yok

Baştan düzeni kurmak lazım işte çünkü bebek neye alışırsa öyle gidiyor sonradan değiştirmek çok daha zor oluyor. Ben zaten çalışacağım için gün içinde yanında olamayacağım mecbur biberonla alacak anne sütünü. Belki evde olsam daha farklı olurdu ama çalışacağım içim düzeni ona göre kurmam lazım,biberona da alışması lazım emziğe de yoksa ben işteyken çok zorlanırız

cocuktan once sn alışmışsın. Rahatsiz edecek durum yoksa yatilabilir ya herkes kendi tercihine göre iste. Bende diyorum ya simdi 2 yas derim bakarsin daha erken yada daha gec odaya grcer belli olmaz. Ana kuzusu onlar koyun koyuna yatmak gibisi de yoktur

Bunlarin hicbiri stokta yok yaa kacdir elbise adiyla yada fotografiyla google dan aratiyorum aliexpreste var hem gereksiz pahali hem ordan siparis vermem tesekkur ederim canim benim.

Kiyamamm insan daha rahat olmak ister ama zihin izin vermiyo iste. sevgi bağı yaptiriyo bunu yoksa aklımıza gelmez ki.

Ay evettt yaaa en cok ben alistim, mesela kziim 25 aylık oldu şimdiye kadar 1 kere bile kızım uyanıkken ben uyumamisimdir o uyumadan uyuyamıyorum resmen. Bir şey olur da duymazsam endişesi kaygısı çok fazla bende
Şimdi düşününce kendime çok gülüyorum, hamileyken veya hamilelik öncesinde dediğin çoğu şeyin hep tersini yaptım. Aman 5-6 aylıkken odasını ayırırım dedim 25 aylık el ele sarmas dolaş uyuyoruz, memeyi kademeli keserim kendimi emzik yapmam dedim bazen 7/24 memede durdu tuvalette, yemek yerken, uyurken hep memedeydi o derece günlerim geçti, surekli memede olduğu zamanlar bir an önce memeden keseyim rahat ederim dedim , bu hamileligimde bir anda sütüm kesildi resmen depresyona girdim kendimi çok kötü hissettim meğer ben emzirmeye kziimdan daha fazla bağlanmışım farkında olmadan... gerçekten kuzu onlar yaaa

2 kademe sayilir en alt yere cok yakin bölüm var bide ust taraf var yataksiz 30 cm mesafe var baktim da snnkinin ayni modeli sayilir
Evet araştırırken yoykoyu da beğenmiştim ben de. Zaten arkadaşlar da demiş, bu anne yani park yataklar birbirine benziyor hep. Kumaş kalitesi fark ediyor sanrm .

Ben de madre almayı düşünüyorum memnun musunuz? Kumaşı, katlanması vs kalitesi nasıl? Bir de kendi sitesinde yatağı hediyeymiş ama yatak kalitesiz diyorlar alanlar siz de siteden mi aldınız?
Açıkçası kargo geldiğinde kurup sonra geri topladıkkurması kolay aslında ama ilk başta neyin ne olduğunu bilmediğiniz için biraz ugrasiyosunuz. YouTube da alan birisi kendisi kurarken çekmiş videoya. Hatta kadın karnı kocaman hamile idi. Tek başına kurdu yatağı için evet kalitesiz diyorlar ben Hepsiburada dan aldım sitesinden değil, yatak yoktu içinde. Yatağını zaten kullanmam diye sitesinden almadım fiyat aynıydı. Biz beğendik, kumaşı güzel, katlanması zaten çok kolay. kurması da cok kolay öğrenince. Kaliteli bulduk biz, inşallah kullaninca da memnun kalırız kullanmadığımız için haliyle kesin alın öneriyorum diyemem ama genel izlenimimiz gayet olumlu.

Cok geçmiş olsun, tansiyonun da düşüyor olabilir.. Şeker bende halsizlik yapıyordu sadece baygınlık derecesi hiç olmadı ama ihmal etme Dr unla görüş mutlaka..

Biz de madre ve kanz arasında kalmıştık ama sanırım bunu alacağız. Yataklı almayalım hiç boşuna bari, içine daha kaliteli bir yatak alırız artık. Teşekkür ederim değerlendirmeniz için

Aynen oyle oluyor annelik cok farkli bi duygu. Ben simdiden şöyle böyle yaparim diye düşünmüyorum çünkü uymayacak yani herkes ayni degil ki bebislerimiz de robot degil onlara gore sekilleniriz tabi hayat sartlarina gore sınırlarımız da olmaz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…