Bendede bir sey yoktu gece mini fırın kaldırdım buzdolabının üstünden tek yasıyorum eşim yurtdısında bu nedenle , işte 4 saat sonra kırmızı yogun kanama yasadım 14. Haftada sonra 2gun hastanede kaldım 2 gun sonunda sarıya dondu bi anda tam tamam dedim gecti 1 hafta sonra lekelenmeye basladım doktora gittim rahim agzımı kaplayan 3,5 cmlık bir knama alanı goruldu yatıyorum kalkmıyorum 3 gune bir pruloton iğne ve gunde 3 progestan alıyorum lekelenmeye devam edıyorum dediğim sekılde uzun suruyor sanırım bu lekelenme ya persembe doktora gidecegım ben umarım kanama alanım kuculmusturProgestan aliyorum. Hafta da bir de iğne vuruyorlar.Hic bir.sikintim yoktu ev tasima vs isi vardi asiri yoruldum o aksam aniden kanamam oldu. Rabbim her seyin hayirlisini versin. Hakkimizda hayirlisi.
Bol bol dinlenmişsin küçülmüştür canım endişe etme inşallah. Benim 4-5 tane kanama alanım vardı. Kese sürekli büyüyor ve büyüdükçe bu kanama alanları küçülerek kaybolur demişti doktorum. Gerçekten de bi sonraki kontrolümde kaybolmuştu. Üstelik ben ne iğne kullandım ne de pek dinlenebildim. Kahverengi leke de bu süreçte çok normal. Dışarı atılması içerde durmasından daha iyi. Kırmızı olmadıkça korkmayın dışarı atılsın ki içeride bir şey kalmasın. Geçmiş olsun tekrardanBendede bir sey yoktu gece mini fırın kaldırdım buzdolabının üstünden tek yasıyorum eşim yurtdısında bu nedenle , işte 4 saat sonra kırmızı yogun kanama yasadım 14. Haftada sonra 2gun hastanede kaldım 2 gun sonunda sarıya dondu bi anda tam tamam dedim gecti 1 hafta sonra lekelenmeye basladım doktora gittim rahim agzımı kaplayan 3,5 cmlık bir knama alanı goruldu yatıyorum kalkmıyorum 3 gune bir pruloton iğne ve gunde 3 progestan alıyorum lekelenmeye devam edıyorum dediğim sekılde uzun suruyor sanırım bu lekelenme ya persembe doktora gidecegım ben umarım kanama alanım kuculmustur
Benim için öncelik konforlu olması az yer kaplaması ve uzun süreli kullanımdı. Ahşap beşikler görüntü olarak güzel fakat uzun süreli kullanım için bence kullanışsız kurduğun yerden kıpırdatma şansın da pek olmuyor çocuk ayaklanınca da ayrı sıkıntıları oluyor. Ben de hemen oda yapmayacağım, yeni yapılacak evime taşınma durumum var çünkü. 1-2 yıl boş duracak oda taşınırken zarar görecek falan mantıksız geldi bana o yüzden. ardiye alanıma dolap yaptırdım şimdilik orayı kullanacağım bebeğin eşyaları için park yatak beni baya idare eder gibi, bende durumlar böyleKızlar merhabaHepimiz mi part yatak kullanacaksınız? e bebekteki ahşap beşiklerde hoşuma gitt ama hangisi kullanılkı olur anne yanı için
Ayy inşallah kacıncı haftada vardı sizin , kaç haftada kayboldu , çok bunaldım yatmaktan , işede gidemıyorum alışkın değilim hüç bu kadar yatmamıstım , raporluyum 9 ekımde bitiyor raporum işim masa bası psikologum ama baslayabilecek miyim emin değilim doktora soracagım kontrolumdeBol bol dinlenmişsin küçülmüştür canım endişe etme inşallah. Benim 4-5 tane kanama alanım vardı. Kese sürekli büyüyor ve büyüdükçe bu kanama alanları küçülerek kaybolur demişti doktorum. Gerçekten de bi sonraki kontrolümde kaybolmuştu. Üstelik ben ne iğne kullandım ne de pek dinlenebildim. Kahverengi leke de bu süreçte çok normal. Dışarı atılması içerde durmasından daha iyi. Kırmızı olmadıkça korkmayın dışarı atılsın ki içeride bir şey kalmasın. Geçmiş olsun tekrardan
Sağol canım odası var ama daha mobilya almadık. Ben bir süre yanımda yatırmak için taşınabilr bir beşik istiyorum arkadaşlarımda hep park yatak kullanıyor gördüm kullanışlı bayaBen uzun bir süre yani en azından 2 yıl oda yapmayacağım için park yatak alıyorum. Odası varsa ve kısa süreli kullanılacaksa bence beşik de alınabilir. Ama çocuk artık büyüdükçe ahşap beşik biraz tehlikeli olacaktır o yüzden anne yanı da olabilen park yatağı tercih ettik biz canım. Görüntüsü Hoşuna gitmiyorsa park yatak gibi kademeleri olan ahşap beşikler de var sanırım onlara bakabilirsin
Haklısınız taşınma tadilat vs durumu varsa acele etmemem gerekiyor park beşik baya iadere ediyor.Benim için öncelik konforlu olması az yer kaplaması ve uzun süreli kullanımdı. Ahşap beşikler görüntü olarak güzel fakat uzun süreli kullanım için bence kullanışsız kurduğun yerden kıpırdatma şansın da pek olmuyor çocuk ayaklanınca da ayrı sıkıntıları oluyor. Ben de hemen oda yapmayacağım, yeni yapılacak evime taşınma durumum var çünkü. 1-2 yıl boş duracak oda taşınırken zarar görecek falan mantıksız geldi bana o yüzden. ardiye alanıma dolap yaptırdım şimdilik orayı kullanacağım bebeğin eşyaları için park yatak beni baya idare eder gibi, bende durumlar böyle
Birde bebegin hareketileri son adet tarihinize göre ne zaman hissettınız acaba ilk bebegim son adet tarihime göre 16. Haftadayım ama ultrasona göre hep 1 hafta ileride gözüküyorum cok nadir 3 gune pıt pıt hissedıyorum ama okadarBen uzun bir süre yani en azından 2 yıl oda yapmayacağım için park yatak alıyorum. Odası varsa ve kısa süreli kullanılacaksa bence beşik de alınabilir. Ama çocuk artık büyüdükçe ahşap beşik biraz tehlikeli olacaktır o yüzden anne yanı da olabilen park yatağı tercih ettik biz canım. Görüntüsü Hoşuna gitmiyorsa park yatak gibi kademeleri olan ahşap beşikler de var sanırım onlara bakabilirsin
Kuzumm gidemedim ama çatlıcam meraktan işlerim bu ara o kadar yogunlasti ki aksi gibi. Ruyalar kabuslar da cabasi. Pazartesi randevu olusturcam gidicem nasipse bu hafta. Doktor 1 ay sonra gel dedi ben 1 bucuk hafta sonra gidiyorum adam dalga gectigimi dusunecek :)
Bende park yatakciyim ahsap 1,2 s3ne kullanilcak besik almak istemedim. Saklamasi soeun olur diye. Ama trebdyolda baya fonksiyonlu ahsap besik gördüm o da baya hos duruyo. Onda da sök tak isleri yaparken yipranma olur mu saglamligi gider mi diye düşünüyorum. Linkini ver3yim fikir olur sanadaKızlar merhabaHepimiz mi part yatak kullanacaksınız? e bebekteki ahşap beşiklerde hoşuma gitt ama hangisi kullanılkı olur anne yanı için
9. haftalarda olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Yaklaşık 2 hafta falan sürdü. Yani 11.haftada kaybolmuştu artık. Biliyorum sürekli yatmak çok zor ama dinlenmeniz lazım. Ayağınızın altına yastık koyun bol bol yatın doktorunuz ne dediyse onu uygulayın. Kısa bir sürede geçer gider inşallahAyy inşallah kacıncı haftada vardı sizin , kaç haftada kayboldu , çok bunaldım yatmaktan , işede gidemıyorum alışkın değilim hüç bu kadar yatmamıstım , raporluyum 9 ekımde bitiyor raporum işim masa bası psikologum ama baslayabilecek miyim emin değilim doktora soracagım kontrolumde
Amin inşallah gecer inşallah cok sagoluuun9. haftalarda olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Yaklaşık 2 hafta falan sürdü. Yani 11.haftada kaybolmuştu artık. Biliyorum sürekli yatmak çok zor ama dinlenmeniz lazım. Ayağınızın altına yastık koyun bol bol yatın doktorunuz ne dediyse onu uygulayın. Kısa bir sürede geçer gider inşallah
O minik beşikleri bebek dönmeye başlayınca kullanamazsın canım çok küçük oldukları için çarpıp uyanıyorlarmış haberin olsun. O tarz bişi alacaksan ilaveten daha büyük bişey de mutlaka alHaklısınız taşınma tadilat vs durumu varsa acele etmemem gerekiyor park beşik baya iadere ediyor.ben de hemen odasını yapmak istemiyorum. Sadece görsel olarak ahşapları beğendim anne ynı olacağı için minik bişey almak istiyorum ama sanırım sadece 6ay kadar kullanabilirim onları. Teşekkür ederim bi mağazadan da bakayım
Ben de ilk 17.haftada hissettim. Hala sürekli hissetmiyorum. Bazen 3 gün hiç hissetmiyorum bazen de çok oynuyor özellikle meyve falan yedikten sonra. Normal bunlar yani. Sürekli hareket edemez annesi hala günde 20 saat uyuyor bebiş :) Geri kalan 4 saat senin uyuduğun zamana da denk geliyor olabilir. Normal yani endişelenme hiç kimse sürekli hissetmiyordur bence. 26-27.hafta dan sonra hareketler daha da düzene giriyormuş uyku süresi de azaldığı için. Ama o zaman bile sürekli hissedilmez. YouTubeda haftanızla ilgili bilgi veren doktorların videoları var ben onları izliyorum çok da güzel rahatlatıcı bilgiler veriyolar onları izlemenizi tavsiye ederim :)Birde bebegin hareketileri son adet tarihinize göre ne zaman hissettınız acaba ilk bebegim son adet tarihime göre 16. Haftadayım ama ultrasona göre hep 1 hafta ileride gözüküyorum cok nadir 3 gune pıt pıt hissedıyorum ama okadar
Eskilerin bir lafı var çok severim, su akar yolunu bulur diye... bebek doğunca herşey birbirini tanıdıkça yoluna giriyor gerçekten :)Aynen oyle oluyor annelik cok farkli bi duygu. Ben simdiden şöyle böyle yaparim diye düşünmüyorum çünkü uymayacak yani herkes ayni degil ki bebislerimiz de robot degil onlara gore sekilleniriz tabi hayat sartlarina gore sınırlarımız da olmaz değil.
Benimki acik krem ahsap mobilyadan. Acikcasi hem park yatak gibi kademeli ayarlaniyor hem de parmakliklari buyudukce cikariyor kapi aciliyor gibi dusunun. Yani hic riski yok. Yaramaz bebek park yatakta da yaramazdir bunda da bence... Hem de sik ve uzun omurlu. Yatagida bebek yatagi oldugu icin rahatca uyuyordu kizim... Park yatakta sanirim yatak kismina mudahale gerekiyor bir de bana evde oyuncak gibi gelmisti. Ben sevmedim park yatagi. Tamamen tercih meselesi :)Ben uzun bir süre yani en azından 2 yıl oda yapmayacağım için park yatak alıyorum. Odası varsa ve kısa süreli kullanılacaksa bence beşik de alınabilir. Ama çocuk artık büyüdükçe ahşap beşik biraz tehlikeli olacaktır o yüzden anne yanı da olabilen park yatağı tercih ettik biz canım. Görüntüsü Hoşuna gitmiyorsa park yatak gibi kademeleri olan ahşap beşikler de var sanırım onlara bakabilirsin
Ahsap yatagi da sokup takabiliyorsunuz. Kizimin yatagini esim parcalamisti, depoda hic yer kaplamiyor. Aralikta monte edecegiz yeniden ...Bende park yatakciyim ahsap 1,2 s3ne kullanilcak besik almak istemedim. Saklamasi soeun olur diye. Ama trebdyolda baya fonksiyonlu ahsap besik gördüm o da baya hos duruyo. Onda da sök tak isleri yaparken yipranma olur mu saglamligi gider mi diye düşünüyorum. Linkini ver3yim fikir olur sanada
Bamgidoo Play Ceviz Bebekle Büyüyen Anne Yanı AhÅap BeÅik 6 1 Set 0-8 YaÅ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bamgidoo Play Ceviz Bebekle Büyüyen Anne Yanı AhÅap BeÅik 6 1 Set 0-8 YaÅ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ben ahşap karyola beşik almıştım kızımda. bir kanadı iniyordu aşağı anne yanı olarak çok rahat kullandım. boyu 90*110 veya 120 tam emin değilim. kızım 25 ayı doldurdu hala çok rahat severek kullanıyor. ben çok rahat ettim açıkçası. sallanma fonksiyonu da vardı kucukken bazen hafif hafif sallıyordum ayaklanmaya başlayınca sabitledim çünkü oyuna çevirdi sallanmayı. bence tek dezavantajı toplayıp tatile vs giderken götürme ihtimalinin olmaması. 2. cocuk gelince kıza şimdi oda takımı alacağım montessori karyola kızı oraya geçirip bebekte eski karyolayı kullanırım. 2. çocuk olmasaydı karyolayı en alt seviyeye getirip odasını ayırıp çok rahat kullanırdım yaklaşık 2 sene daha kullanırdı diye düşünüyorum.Kızlar merhabaHepimiz mi part yatak kullanacaksınız? e bebekteki ahşap beşiklerde hoşuma gitt ama hangisi kullanılkı olur anne yanı için
Haklısınız çok teşekkürlerBen de ilk 17.haftada hissettim. Hala sürekli hissetmiyorum. Bazen 3 gün hiç hissetmiyorum bazen de çok oynuyor özellikle meyve falan yedikten sonra. Normal bunlar yani. Sürekli hareket edemez annesi hala günde 20 saat uyuyor bebiş :) Geri kalan 4 saat senin uyuduğun zamana da denk geliyor olabilir. Normal yani endişelenme hiç kimse sürekli hissetmiyordur bence. 26-27.hafta dan sonra hareketler daha da düzene giriyormuş uyku süresi de azaldığı için. Ama o zaman bile sürekli hissedilmez. YouTubeda haftanızla ilgili bilgi veren doktorların videoları var ben onları izliyorum çok da güzel rahatlatıcı bilgiler veriyolar onları izlemenizi tavsiye ederim :)
güzel günler
ben de tuvalete çıkarken ıkınma yaşamamam için cuma günü duphalac verdiler hastanedeyken. duphalac kullanınca karın ağrısı yaşıyor musunuz? rahmim mi ağrıyor karnım mı ağrıyor, duphalac 2 gün boyunca etki ediyor mu anlayamadım gittiGunaydin
Cok tesekkur ederim canim, cok zarifsiniz.Ben dune gore daha iyiyim. Basimda agri olsa da ayaga kalkmami engellemiyor cok sukur Dun o neydi anlamadim. Insallah tekrari olmaz :) kimse de yasamaz :))
Kizlar benim bulantim gene geldiDoktorum duphalac verdi ama hazirmsizlik ve gaz devam ediyor. Bu sorun devam edince de ilerleywn asamada bulanti basliyor insallah 4 aya tamamlayinca gecer umut fakirin ekmegi miydi neydi
size de gelmiş geçmiş olsunGünaydın kızlar,
Ne güzel alışverişlere başlamışsınız. Benim de riskli ikiz gebelik olduğu için 28. haftaya kadar hiç bir şey almayacağım. 28. haftada başlarım artık. Kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Benim de 12. haftada çok yoğun kanamam olmuştu ama durdu. Lekelenme de olmadı şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?