2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Bence alet alana kadar belli bi yerde hergun ayni saatte ölçüm yaptir not al. Dengeyi korumak lazim .gecmis olsun insallah bi daha olmaz
Çok teşekkür ederim mutlaka kontrol edicem artık bu dönemlerde normal mi acaba tansiyonun oynaması? Kan hacmimiz artıyor diye okumuştum bir yerde onla ilgili olabilir mi?

Maşallah bu bebiste boylu olur o zaman ama 6 aylik cok minik degilmi oda ayirmak icin ya ilk bebekler tecrübe kazandiriyo tabi

Çok teşekkür ederim mutlaka kontrol edicem artık bu dönemlerde normal mi acaba tansiyonun oynaması? Kan hacmimiz artıyor diye okumuştum bir yerde onla ilgili olabilir mi?
Benim ookuduğumyazilara gore hamilelikte tansiyon onemlibi rol oynuyor. Yani dusebilir yukeselebilir. O yuzden takipte olmak lazim.

Ben joie signature aldım üstüne puset takılıyor kabin boy kapandığında çok yer kaplamiyor
Tamam canım teşekkür ederim hem arabada hem de asansörde falan çok yer kaplamasın istedim çoğunluk bunu tavsiye etti bakacağım mutlaka canım.

Reactions: Cmz
Bende wohler kullaniyorum yorumlari gayet iyi ölçümü de iyi yapiyo. Fiyat olarak da uygun d8ger cok tercih edilen markaya gore annewith

Kızlar 18+5 teyim bebeğin normal pıt pıt atışlarını göbek deliğimin hemen sağ tarafında çok hafif aşağıda hissediyorum. 2 gündür hep kasığımdaydı sanki sol kasığımda vajinaya yakındı . Korktum açıkçası neden o kadar aşağıya indi diye insanın aklına her şey geliyor. Bugün akşam 7 den sonra yine yukarda hissetmeye başladım o kadar rahat ettim ki anlatamam. Demekki o kadar büyüdü alanı geziniyor galiba ama ne yalan söyliyim çok korktum açıkçası neyseki bütün stresim geçti gitti :) siz de böyle hissederseniz aklınızda bulunsun canlarım. Korkmayın

Gecmis olsun canim tansiyon takibi onemli bu donemde drdigin gibi inis cikislar olur kontrol altinda tutmak lazim. Benim de bi kulağım duymuyomuş gibi oluyo bugulaniyo falan
Cok sagolun Hepimiz dikkat edelim daha dogurcagiz buyutecegiz

Canım şuan rahmimiz kavun kadar :) belki takla falan atarken ayağı aşağıya çarpmıştır olabilir yani. Ben de bazen aşağıda bazen biraz daha yukarıda hissediyorum. Endişelenme bence normaldir :)

Canım şuan rahmimiz kavun kadar :) belki takla falan atarken ayağı aşağıya çarpmıştır olabilir yani. Ben de bazen aşağıda bazen biraz daha yukarıda hissediyorum. Endişelenme bence normaldir :)
Kızımda hiç aşağıda hissetmemiştim. Bu önce yukarda hissedip 2 gün boyunca da hep kasığımda vajinaya yakın hissedince biraz tedirgin oldum hatta doktora gözüksem mi diye de düşünmedim değil plasenta aşağıda kalıyor erken doğum muhabbeti falan oluyor ya bazen ister istemez ondan korktum. Çok şükür ama rahat ettim. :))))

Olabilir canım tabi evet kan hacmi çok artıyor ama yüksek tansiyon istemiyor doktorlar, daha önce demiştim belki okumuşsundur benim rahimde bi damarımın basıncı fazla görüldüğü için her gün 1 asprin içmemi söyledi doktor. İlerde yüksek tansiyon problemine sebep olabilir bunu da istemeyiz demişti. Ben o yüzden her gün düzenli ölçüm yapıyorum

Umarım sen de hiçbir sıkıntı yaşamazsın canım benim

Ayy öyle mi içmem bir daha teşekkürler canım

İyi bari :) yani 5.aya giricez bizim bu endişeler bitmiyor doğuma kadar devam sanırım

Degil kesinlikle, zaten uyaninca gidip gelicem yanina... Kesinlikle en uygun zaman :)
Benim esim 3 4 yasa kadar odayi ayirmay8z dedi dedim yok artik emmeyi biraktihinda direkt posta saka tabi bn cok garantici biriyim ya savunmasiz oldugu icin uyurken gormek isterim surekli. Nasip ne zamansa o zaman postalarim

Kizlar hafta fotografi cekiyo musunuz ben hic cekmedim gobwk yok diye bi de elbise bulamadim fotodaki tarzda elbise ariyorum. Bildik bi yer var mi

Eklentiler

• Screenshot_20220923-221659_Google.webp
    25 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar bugun üstümde bi halsizlik, baş ağrısı, hafif mide bulantısı vardı bir de anlık soğuk soğuk terlemeye başladım. Şimdilik sadece baş ağrısı kaldı ama az önce de sağ böbreğime çok şiddetli bi sancı girdi nefes alırken bile batmaya başladı. Her saatte idrara çıkıyorum acaba enfeksiyon mu olmuştur hemen acile gitsem mi ki
Pazartesi de randevum vardı napıcamı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…