Limonlu su iç canım bu durumlarda hemen. Ayrıca tansiyon takibi çok önemli benim aldığım ilk şey tansiyon aletiydi kendimi iyi hissetsem de her gün ölçüyorum. Tansiyon yükselince de mide bulantısı kusma oluyor. Bu tarz olan aletlerden almanı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim mutlaka kontrol edicem artık bu dönemlerde normal mi acaba tansiyonun oynaması? Kan hacmimiz artıyor diye okumuştum bir yerde onla ilgili olabilir mi?Bence alet alana kadar belli bi yerde hergun ayni saatte ölçüm yaptir not al. Dengeyi korumak lazim .gecmis olsun insallah bi daha olmaz
Birisi daha söylemişti mutlaka onlara da bakacaktım canım teşekkür ederimBen joie e litetrax aldım kabin boy
Maşallah bu bebiste boylu olur o zaman ama 6 aylik cok minik degilmi oda ayirmak icin yaBen yatak olarak kizimda normal mobilya yatak almistim. Onunda kademeli ayari var. Ilk baslarda yuksek kullandik, zaten dogum dikislerimiz asagida kullanmaya izin vermiyor. Yuksek kademede olunca bebegi kolay alip birakabiliyoruz yoksa mumkun degil bence! 3 yasina kadar onu kullandik ki kizim uzun boylu bir bebekti masallah (54 cm dogmustu, oylede buyudu masallah hala da Uzun yasitlarindan) sonra normal genc odasina gectik. Kizimi 1.5 yasinda ayirdim odasini, bu defa 6 aylik olunca ayircam. Bana ders oldu. Uyku sorunu oluyor ...
Benim ookuduğumyazilara gore hamilelikte tansiyon onemlibi rol oynuyor. Yani dusebilir yukeselebilir. O yuzden takipte olmak lazim.Çok teşekkür ederim mutlaka kontrol edicem artık bu dönemlerde normal mi acaba tansiyonun oynaması? Kan hacmimiz artıyor diye okumuştum bir yerde onla ilgili olabilir mi?
Tamam canım teşekkür ederim hem arabada hem de asansörde falan çok yer kaplamasın istedim çoğunluk bunu tavsiye etti bakacağım mutlaka canım.Ben joie signature aldım üstüne puset takılıyor kabin boy kapandığında çok yer kaplamiyor
Bende wohler kullaniyorum yorumlari gayet iyi ölçümü de iyi yapiyo. Fiyat olarak da uygun d8ger cok tercih edilen markaya goreLimonlu su iç canım bu durumlarda hemen. Ayrıca tansiyon takibi çok önemli benim aldığım ilk şey tansiyon aletiydi kendimi iyi hissetsem de her gün ölçüyorum. Tansiyon yükselince de mide bulantısı kusma oluyor. Bu tarz olan aletlerden almanı tavsiye ederim.
Bakayım canım mutlaka. Teşekkür ederimBende wohler kullaniyorum yorumlari gayet iyi ölçümü de iyi yapiyo. Fiyat olarak da uygun d8ger cok tercih edilen markaya goreannewith
Teşekkürler canımGüzel günlerde kullanın canım
Cok sagolunGecmis olsun canim tansiyon takibi onemli bu donemde drdigin gibi inis cikislar olur kontrol altinda tutmak lazim. Benim de bi kulağım duymuyomuş gibi oluyo bugulaniyo falan
Canım şuan rahmimiz kavun kadar :) belki takla falan atarken ayağı aşağıya çarpmıştır olabilir yani. Ben de bazen aşağıda bazen biraz daha yukarıda hissediyorum. Endişelenme bence normaldir :)Kızlar 18+5 teyim bebeğin normal pıt pıt atışlarını göbek deliğimin hemen sağ tarafında çok hafif aşağıda hissediyorum. 2 gündür hep kasığımdaydı sanki sol kasığımda vajinaya yakındı . Korktum açıkçası neden o kadar aşağıya indi diye insanın aklına her şey geliyor. Bugün akşam 7 den sonra yine yukarda hissetmeye başladım o kadar rahat ettim ki anlatamam. Demekki o kadar büyüdü alanı geziniyor galiba ama ne yalan söyliyim çok korktum açıkçası neyseki bütün stresim geçti gitti :) siz de böyle hissederseniz aklınızda bulunsun canlarım. Korkmayın
Degil kesinlikle, zaten uyaninca gidip gelicem yanina... Kesinlikle en uygun zaman :)Maşallah bu bebiste boylu olur o zaman ama 6 aylik cok minik degilmi oda ayirmak icin yailk bebekler tecrübe kazandiriyo tabi
Kızımda hiç aşağıda hissetmemiştim. Bu önce yukarda hissedip 2 gün boyunca da hep kasığımda vajinaya yakın hissedince biraz tedirgin oldum hatta doktora gözüksem mi diye de düşünmedim değil plasenta aşağıda kalıyor erken doğum muhabbeti falan oluyor ya bazen ister istemez ondan korktum. Çok şükür ama rahat ettim. :))))Canım şuan rahmimiz kavun kadar :) belki takla falan atarken ayağı aşağıya çarpmıştır olabilir yani. Ben de bazen aşağıda bazen biraz daha yukarıda hissediyorum. Endişelenme bence normaldir :)
Olabilir canım tabi evet kan hacmi çok artıyor ama yüksek tansiyon istemiyor doktorlar, daha önce demiştim belki okumuşsundur benim rahimde bi damarımın basıncı fazla görüldüğü için her gün 1 asprin içmemi söyledi doktor. İlerde yüksek tansiyon problemine sebep olabilir bunu da istemeyiz demişti. Ben o yüzden her gün düzenli ölçüm yapıyorumÇok teşekkür ederim mutlaka kontrol edicem artık bu dönemlerde normal mi acaba tansiyonun oynaması? Kan hacmimiz artıyor diye okumuştum bir yerde onla ilgili olabilir mi?
Umarım sen de hiçbir sıkıntı yaşamazsın canım benimOlabilir canım tabi evet kan hacmi çok artıyor ama yüksek tansiyon istemiyor doktorlar, daha önce demiştim belki okumuşsundur benim rahimde bi damarımın basıncı fazla görüldüğü için her gün 1 asprin içmemi söyledi doktor. İlerde yüksek tansiyon problemine sebep olabilir bunu da istemeyiz demişti. Ben o yüzden her gün düzenli ölçüm yapıyorum
Ayy öyle mi içmem bir daha teşekkürler canımCanım vişne suyu tansiyonu düşürüyoreğer bu tarz sorunun varsa çok tüketme ben ilk zamanlar ultrasona giderken içiyordum tansiyonum hep düşük çıkıyordu orda ölçtüklerinde. Gebelik şekerinden göz kararması bayılma hissi olacağını sanmıyorum. Rheaa önceki gebeliğinde yaşadığı için belirtilerini daha iyi bilir. Benim bildiğim hızlı kilo alımı, çok su içme, fazla idrara çıkma gibi şeyler
İyi bari :) yani 5.aya giricez bizim bu endişeler bitmiyor doğuma kadar devam sanırımKızımda hiç aşağıda hissetmemiştim. Bu önce yukarda hissedip 2 gün boyunca da hep kasığımda vajinaya yakın hissedince biraz tedirgin oldum hatta doktora gözüksem mi diye de düşünmedim değil plasenta aşağıda kalıyor erken doğum muhabbeti falan oluyor ya bazen ister istemez ondan korktum. Çok şükür ama rahat ettim. :))))
Benim esim 3 4 yasa kadar odayi ayirmay8z dediDegil kesinlikle, zaten uyaninca gidip gelicem yanina... Kesinlikle en uygun zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?