Merhaba. Kız bebek geliyor. İsmi henüz belli değilKızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Kız bebek geliyor. İsmi henüz belli değilKızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim
Amin canım inşallah hiç birimiz yaşamayalımUmarım sen de hiçbir sıkıntı yaşamazsın canım benim![]()
4 yaş mııııBenim esim 3 4 yasa kadar odayi ayirmay8z dedidedim yok artik emmeyi biraktihinda direkt posta
saka tabi bn cok garantici biriyim ya savunmasiz oldugu icin uyurken gormek isterim surekli. Nasip ne zamansa o zaman postalarim
![]()
Ben daha hiç çekmedim yaa ama bi kaç tane istiyorum çekilmek hatıra olsun diyeKizlar hafta fotografi cekiyo musunuz ben hic cekmedim gobwk yok diye bi de elbise bulamadim fotodaki tarzda elbise ariyorum. Bildik bi yer var mi![]()
Aynen ama iste o zaman ne olur bilmem cunku gece uyaninca eşim sabitse hareketsiz ve nefes sesini duymuyosam onun nefesini bile kontrol ediyorum cok hareketli ve uyudugu pek belli olmayan bi yatma sekli var arada o hareketsizlik normal gelmiyoAmin canım inşallah hiç birimiz yaşamayalım
4 yaş mııııben de memeyi bırakana kadar ayıramam heralde çünkü gece defalarca uyanıp odaya git gel yapacak enerjim olacağını sanmıyorum
![]()
Evet baya triko modelleri var hatta trendyolmilla curve buyuk beden de istedigim model var ama xl la basliyoBen daha hiç çekmedim yaa ama bi kaç tane istiyorum çekilmek hatıra olsun diyekardeşime çektiricem bi ara. Bu yaka hiç görmedim ama şu tarz triko elbiseler çok var trendyolda
Bu da cok hos bi rwnkmis yaEvet baya triko modelleri var hatta trendyolmilla curve buyuk beden de istedigim model var ama xl la basliyoayni model normal kalip yok
Benim esim 3 4 yasa kadar odayi ayirmay8z dedidedim yok artik emmeyi biraktihinda direkt posta
saka tabi bn cok garantici biriyim ya savunmasiz oldugu icin uyurken gormek isterim surekli. Nasip ne zamansa o zaman postalarim
![]()
Yok yok 3 4 e kadar tutmam 2 ideal diyorum ama iste o zamanin durumuna gore ayarlariz planlar her zamantutmuuo bakicaz artikCok tatlisiniz :) tavsiyem o sekilde yapmayin. Birazcik bu işleri calisan biriyim de, cocuga zarar verir o yasa kadar ayirmazsaniz ... Ki zaten sonra zor ayrilir![]()
Bende de oluyo gece uykumdan uyandırdıBu arada 2 gündür bacağıma kramp giriyor uykumda çok fena, doktora söyledim magnezyum+b6 takviyesi yazdı onu içicem
Kademesi yok mu? Ben de Elele madre anne yani Park yatak aldım. Üç kademesi var yukseliyo baya.Kizlar ya tecrubeliler yada daha detayli ölçüp bicenler yardimci olur musunuzyoyko park yatak aldim 2-3 yasina kadar kullanir diye ama yatagin boyu cok kisa geldi icine bi de ekstra yatak gelecek cocuk ayaga kalktiginda allah korusun dusme riski olur diye düşündüm. Bu ürünü alanlar düşünceniz nedir
Şu ana kadar hiç çekilmedim çünkü o kadar net değil 6. Aydan sonra çekerimKizlar hafta fotografi cekiyo musunuz ben hic cekmedim gobwk yok diye bi de elbise bulamadim fotodaki tarzda elbise ariyorum. Bildik bi yer var mi![]()
2 kademe sayilir en alt yere cok yakin bölüm var bide ust taraf var yataksiz 30 cm mesafe var baktim da snnkinin ayni modeli sayilirKademesi yok mu? Ben de Elele madre anne yani Park yatak aldım. Üç kademesi var yukseliyo baya.
Şu ana kadar hiç çekilmedim çünkü o kadar net değil 6. Aydan sonra çekerimbilmiyorum ama yine varsa trendyolda bulabilirsiniz
Normalde şekerin varsa canım gebelik şekeri çıkması çok yüksek ihtimal. İçinde şeker olan hiçbir şey yememelisin, hazır meyve suları da çok şekerli. Şeker ne kadar yüksek çıkarsaa o kadar hızlı şekilde düşüyor bilgin olsun canim dustugunde de goz kararmasi, soguk terleme, ayakta duramama boyle sanki elin ayagin bosalmiş gibi oluyor. Az yiyip sık yemen gerekiyor. Kızartma, çikolata, hazır meyve suları, pirinç, hamurlu yiyecekler vs anlık şekeri çok yükseltiyor bilgin olsun. Çok geçmiş olsun umarım tekrarı olmaz canımKızlar ben uzun bir aradan sonra bugün durup dururken yine fenalaştım markette. Eşim de vardı Allahtan. Önce göz kararması sonra soğuk terleme en son istifra ettim rahatladım. (Bulantılarım yok çünkü prilama devam). Neden olmuş olabilir hazır vişne suyu içtim acaba gebelik şekeri falan mı var? Daha önce gizli şekerim olduğunu biliyorum. İnsan korkuyor olur olmadık yerde olunca![]()
Yok canim göz kararması vs de var gebelik sekerinde. Elin ayagin bosaliyor kafanı kaldıramayacak gibi oluyorsun. Mesela doyma hissi pek olmuyor tıka basa yesen de yarım saat sonra kurt gibi açsın, acliga dayanamiyorsun ama yemek yedikten sonra da kafanı kaldıramıyorsun hemen uzanma ihtiyaci hissediyorsun.Canım vişne suyu tansiyonu düşürüyoreğer bu tarz sorunun varsa çok tüketme ben ilk zamanlar ultrasona giderken içiyordum tansiyonum hep düşük çıkıyordu orda ölçtüklerinde. Gebelik şekerinden göz kararması bayılma hissi olacağını sanmıyorum.
Rheaa önceki gebeliğinde yaşadığı için belirtilerini daha iyi bilir. Benim bildiğim hızlı kilo alımı, çok su içme, fazla idrara çıkma gibi şeyler
Kizlar hafta fotografi cekiyo musunuz ben hic cekmedim gobwk yok diye bi de elbise bulamadim fotodaki tarzda elbise ariyorum. Bildik bi yer var mi![]()
Ben ayıramıyorum yaaa, biz hep kızımla koyun koyuna uyudukBenim esim 3 4 yasa kadar odayi ayirmay8z dedidedim yok artik emmeyi biraktihinda direkt posta
![]()
Kizlar hafta fotografi cekiyo musunuz ben hic cekmedim gobwk yok diye bi de elbise bulamadim fotodaki tarzda elbise ariyorum. Bildik bi yer var mi![]()
Ben de madre almayı düşünüyorum memnun musunuz? Kumaşı, katlanması vs kalitesi nasıl? Bir de kendi sitesinde yatağı hediyeymiş ama yatak kalitesiz diyorlar alanlar siz de siteden mi aldınız?Kademesi yok mu? Ben de Elele madre anne yani Park yatak aldım. Üç kademesi var yukseliyo baya.
Ayyyy öyle deyince aklıma eski anılarım geldi bir an.Aynen ama iste o zaman ne olur bilmem cunku gece uyaninca eşim sabitse hareketsiz ve nefes sesini duymuyosam onun nefesini bile kontrol ediyorum cok hareketli ve uyudugu pek belli olmayan bi yatma sekli var arada o hareketsizlik normal gelmiyohele bebikim olunca daha tedirgin olurum