2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Umarım sen de hiçbir sıkıntı yaşamazsın canım benim 🙏🏻
Amin canım inşallah hiç birimiz yaşamayalım 🙏🙏🙏
Benim esim 3 4 yasa kadar odayi ayirmay8z dedi 😂 dedim yok artik emmeyi biraktihinda direkt posta 😅 saka tabi bn cok garantici biriyim ya savunmasiz oldugu icin uyurken gormek isterim surekli. Nasip ne zamansa o zaman postalarim 😇
4 yaş mıııı 😂 ben de memeyi bırakana kadar ayıramam heralde çünkü gece defalarca uyanıp odaya git gel yapacak enerjim olacağını sanmıyorum 🥴

Kizlar hafta fotografi cekiyo musunuz ben hic cekmedim gobwk yok diye bi de elbise bulamadim fotodaki tarzda elbise ariyorum. Bildik bi yer var mi 🙃
Ben daha hiç çekmedim yaa ama bi kaç tane istiyorum çekilmek hatıra olsun diye 🥰 kardeşime çektiricem bi ara. Bu yaka hiç görmedim ama şu tarz triko elbiseler çok var trendyolda

Eklentiler

• Screenshot_20221001_215408_trendyol.com.webp
    Screenshot_20221001_215408_trendyol.com.webp
    29 KB · Görüntüleme: 71
Amin canım inşallah hiç birimiz yaşamayalım 🙏🙏🙏

4 yaş mıııı 😂 ben de memeyi bırakana kadar ayıramam heralde çünkü gece defalarca uyanıp odaya git gel yapacak enerjim olacağını sanmıyorum 🥴
Aynen ama iste o zaman ne olur bilmem cunku gece uyaninca eşim sabitse hareketsiz ve nefes sesini duymuyosam onun nefesini bile kontrol ediyorum cok hareketli ve uyudugu pek belli olmayan bi yatma sekli var arada o hareketsizlik normal gelmiyo 😂 hele bebikim olunca daha tedirgin olurum

Ben daha hiç çekmedim yaa ama bi kaç tane istiyorum çekilmek hatıra olsun diye 🥰 kardeşime çektiricem bi ara. Bu yaka hiç görmedim ama şu tarz triko elbiseler çok var trendyolda
Evet baya triko modelleri var hatta trendyolmilla curve buyuk beden de istedigim model var ama xl la basliyo 😅 ayni model normal kalip yok

Cok tatlisiniz :) tavsiyem o sekilde yapmayin. Birazcik bu işleri calisan biriyim de, cocuga zarar verir o yasa kadar ayirmazsaniz ... Ki zaten sonra zor ayrilir 🤷
Benim esim 3 4 yasa kadar odayi ayirmay8z dedi 😂 dedim yok artik emmeyi biraktihinda direkt posta 😅 saka tabi bn cok garantici biriyim ya savunmasiz oldugu icin uyurken gormek isterim surekli. Nasip ne zamansa o zaman postalarim 😇

Cok tatlisiniz :) tavsiyem o sekilde yapmayin. Birazcik bu işleri calisan biriyim de, cocuga zarar verir o yasa kadar ayirmazsaniz ... Ki zaten sonra zor ayrilir 🤷
Yok yok 3 4 e kadar tutmam 2 ideal diyorum ama iste o zamanin durumuna gore ayarlariz planlar her zamantutmuuo bakicaz artik 🙃

Kizlar ya tecrubeliler yada daha detayli ölçüp bicenler yardimci olur musunuz 🙃 yoyko park yatak aldim 2-3 yasina kadar kullanir diye ama yatagin boyu cok kisa geldi icine bi de ekstra yatak gelecek cocuk ayaga kalktiginda allah korusun dusme riski olur diye düşündüm. Bu ürünü alanlar düşünceniz nedir
Kademesi yok mu? Ben de Elele madre anne yani Park yatak aldım. Üç kademesi var yukseliyo baya.

Kizlar hafta fotografi cekiyo musunuz ben hic cekmedim gobwk yok diye bi de elbise bulamadim fotodaki tarzda elbise ariyorum. Bildik bi yer var mi 🙃
Şu ana kadar hiç çekilmedim çünkü o kadar net değil 6. Aydan sonra çekerim🥰🥰 bilmiyorum ama yine varsa trendyolda bulabilirsiniz

Kademesi yok mu? Ben de Elele madre anne yani Park yatak aldım. Üç kademesi var yukseliyo baya.
2 kademe sayilir en alt yere cok yakin bölüm var bide ust taraf var yataksiz 30 cm mesafe var baktim da snnkinin ayni modeli sayilir

Kızlar ben uzun bir aradan sonra bugün durup dururken yine fenalaştım markette. Eşim de vardı Allahtan. Önce göz kararması sonra soğuk terleme en son istifra ettim rahatladım. (Bulantılarım yok çünkü prilama devam). Neden olmuş olabilir hazır vişne suyu içtim acaba gebelik şekeri falan mı var? Daha önce gizli şekerim olduğunu biliyorum. İnsan korkuyor olur olmadık yerde olunca 🥹
Normalde şekerin varsa canım gebelik şekeri çıkması çok yüksek ihtimal. İçinde şeker olan hiçbir şey yememelisin, hazır meyve suları da çok şekerli. Şeker ne kadar yüksek çıkarsaa o kadar hızlı şekilde düşüyor bilgin olsun canim dustugunde de goz kararmasi, soguk terleme, ayakta duramama boyle sanki elin ayagin bosalmiş gibi oluyor. Az yiyip sık yemen gerekiyor. Kızartma, çikolata, hazır meyve suları, pirinç, hamurlu yiyecekler vs anlık şekeri çok yükseltiyor bilgin olsun. Çok geçmiş olsun umarım tekrarı olmaz canım

Canım vişne suyu tansiyonu düşürüyor 😕 eğer bu tarz sorunun varsa çok tüketme ben ilk zamanlar ultrasona giderken içiyordum tansiyonum hep düşük çıkıyordu orda ölçtüklerinde. Gebelik şekerinden göz kararması bayılma hissi olacağını sanmıyorum. Rheaa Rheaa önceki gebeliğinde yaşadığı için belirtilerini daha iyi bilir. Benim bildiğim hızlı kilo alımı, çok su içme, fazla idrara çıkma gibi şeyler
Yok canim göz kararması vs de var gebelik sekerinde. Elin ayagin bosaliyor kafanı kaldıramayacak gibi oluyorsun. Mesela doyma hissi pek olmuyor tıka basa yesen de yarım saat sonra kurt gibi açsın, acliga dayanamiyorsun ama yemek yedikten sonra da kafanı kaldıramıyorsun hemen uzanma ihtiyaci hissediyorsun.
Hızlı kilo hem etken hem sonuç aslında. Hızlı kilo almak gebelik şekerinin çıkmasını tetikleyebiliyormus (bana doktorum dedi), gebelik şekeri çıktığında da hiç doymama hissi de geldiği için Hızlı kilo aliyorsun. Hem sebep hem sonuç yani. Fazla su içmek şeker belirtisi değil ama gebelik şekeri olduğunda genelde hep tatlı şeylere eğilim artıyor canın hep tatlı istediği için genel su tüketimi artıyor aslında. Çok su içersen çok idrara çıkıyorsun sonucta. Ama güzel bir diyetle kontrol altına alındığında hiçbir belirti kalmıyor. Ben insulinsiz diyetle kontrol altına almıştım ve bebekte şekere bağlı su fazlalığı, kese iç cebi orantisizligi vs duzelmisti zamanla.

Ben bi hamilelik ilk başladığında çekmiştim, sanırım 7 haftalık filan. Her ay çekerim diyordum ama 16’ya kadar kendime gelemedim 😅 daha önceki hamileliklerimde de çektiğim haftalarda çekmek adına geçen hafta aynı kıyafet ve aynı pozla çektim ☺️ Gebeliğin aynı gittiğini görmek iyi geldi 🥰

Ben ayıramıyorum yaaa, biz hep kızımla koyun koyuna uyuduk 🙄 onsuz uyuyamam ben🤧🤧🤧🤧 ay duygusallaştım resmen. 25 ayı doldurdu şuan kucağımda uyuyor genelde yan yana sarılarak uyuyoruz karyolasi yatağımla bitişik gece kalkıp anne veya bebek deyip sarılıyor bir eliyle de göbeğimi tutup öyle uyuyor. Ben kızla uyumaya o kadar alıştım ki , oğlan da gelince ben kesin babayı gönderirim ilk🤭🤭🤭🤭😂

Eklentiler

• Screenshot_20221001-230512_Google.webp
    Screenshot_20221001-230512_Google.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20221001-230504_Google.webp
    Screenshot_20221001-230504_Google.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20221001-230454_Google.webp
    Screenshot_20221001-230454_Google.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 61
Ben de madre almayı düşünüyorum memnun musunuz? Kumaşı, katlanması vs kalitesi nasıl? Bir de kendi sitesinde yatağı hediyeymiş ama yatak kalitesiz diyorlar alanlar siz de siteden mi aldınız?

Aynen ama iste o zaman ne olur bilmem cunku gece uyaninca eşim sabitse hareketsiz ve nefes sesini duymuyosam onun nefesini bile kontrol ediyorum cok hareketli ve uyudugu pek belli olmayan bi yatma sekli var arada o hareketsizlik normal gelmiyo 😂 hele bebikim olunca daha tedirgin olurum
Ayyyy öyle deyince aklıma eski anılarım geldi bir an. 😔😔😔 doğumdan sonra grupta abö konusu konuşulmuştu ve ben haftalarca elim bebeğin karnında yarı uykulu yarı uyanık halde sabahlamistim ay çok kötü zamanlardı resmen ya 🤧🤧🤧🤧 hala da arada yaparım biliyor musun, özellikle uyurken sessiz ve hareketsiz ise, nefes sesini duyamıyorsam elim ya karnında yada el ayak bileğini tutup nabız atışını takip edip uyuyorum. O endişeler hiç geçmiyor....

Back
X