55 kilo hamile kaldım 52 buçuğa düşmüştüm kusmaktan şimdi 56 olmuşum Allah bereket versinKızlar kilo alma durumları ne durumda
Ben de 59ile hamile kaldım 56ya düşmüştüm kusmaktan şimdi 61 imKızlar kilo alma durumları ne durumda
Daha saat ayarlamadım canım ben de sabah giderm heraldeAyyy aynı gün çok heyecanlıkaçta randevun benim 11 de
500 gram almışımKızlar kilo alma durumları ne durumda
İşleme alınanlar çıkıyor canım sırayla, ama daha sonuçları girmemişler. Diğerleri de çıkar sıraylaKızlar sağlık ocağında verdiğim testlerin sonuçları gözükmüyor daha çıkmamış mı anlayamadım. Bir de 2 kere idrar testi görünüyor kan testi de verdim o gözükmüyor neden olabilir?
Ben de aynı senin gibiyim 55,5 la kaldım koronada ve hamileliğin ilk ayları iştahsızlıkla 53 e düştüm şimdi yine 55,5 56 arası çıkıyorum. Hamile kaldığımız kiloda olduğumuz için bence kilo almış sayılmayız55 kilo hamile kaldım 52 buçuğa düşmüştüm kusmaktan şimdi 56 olmuşum Allah bereket versin
Bende Bursa’da yaşıyordum evlendim aksaraya geldim malum küçük şehir olunca pek rastlanılmıyor1 kilo iyi bence yaBu arada tek Aksarayda olan sendin seninle konuşmak istemiştim hangi doktora gidiyosun diye nasip olmadı
Aynen aksaraydan biri olcağını hiç düşünmemiştim bendeBende Bursa’da yaşıyordum evlendim aksaraya geldim malum küçük şehir olunca pek rastlanılmıyormayada nevres Şahin’e gidiyorum
Siz de mi Bursadasiniz?Bu dediginiz fiyat detayli ultrason icin mi? Hangi doktor acaba? Perinatolog ariyorum ben deBursa’da 1000 TL cevabını aldım. Ama eşim doktorun muayene ücretinin bunun dışında olabileceğini söylüyor. İnşallah öyle bir süpriz olmaz
Ben 47.5 la hamile kaldım 14. Haftamda 46.5 çıktımKızlar kilo alma durumları ne durumda
Uzun süre kullanabilir yatak boyu 90×190 . Baya uzun zaman idare eder diye düşünüyorum ben . Laf aramızda bir şey diyeceğim en son kendime özgürce 3 sene önce alışveriş yapmıştım. Son 3 senede sayilidir aldığım. Hep çocuk hep çocuk....aşırı pahalı değil mi yaaa ama çok güzelll beş sene kullanacaklar maksimum sonra arabalı oda istiyorum diyip hoppp bunlar gidip yenisi gelecek… çocuk çok masraflı derlerdi inanmazdım çalışıp kazanıp umarsızca harcama yaptığım 10 seneme bakıyorum ne özgürce yıllarmış.. ilk defa son bir aydr istemsizce kısıtlıyorum kendimi masrafım çok olcak bu çantayı da almayayım çocuğa şunu alırım, saç bakımı yaptırmayım onun yerine biriktir kızımın okul parası yaparım.. annelik beni bile tutumlu yaptı daha neler göreceğiz
Yaştan ziyade boy önemli canım. Cm hesabı yap derim ben. Kızın anne yani karyola beşik var 80x130 yanlış hatırlamıyorsam şuan çok rahat done done uyuyorKızlar anne yanı beşikleri kaç yaşına kadar kullanılıyor hiç kullanmadım ben 18 kg 20 kg arası diyor ama yaşta önemli bence.
Bol bol havuç ve armut ye canimMerhabalar bebeğim bacaklarını kapattığı için hala cinsiyetini öğrenemedik 2 hafta sonra tekrar gideceğizbir de plesentanın suyunun az olduğunu ancak şu anlık bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ama açıkçası biraz korktum
Kızımda 1. Doz tetenozu 20.haftada 2.dozu 25.haftada vuruldum. 3.doz doğumdan 3 ay sonra yapıldı.Bu sağlık ocağındakiler bişey bilmiyorlar o zamanneye çağırdı bu kadın beni 17.haftamda o zaman tetanoza gel diye
Aramiza hosgeldin canım, ilk sayfadaki listemize sizi de ekleyelim mi?Merhaba hanımlar
Bende 2023 Mart annesi olacağım inşallah. Bugün kontrolden geldik kız olacağı kesinleştiSizlerle de paylaşmak istedim. Umarım hepimiz bir an önce hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz
Ekledim canım tekrar hosgeldin aramiza. Sağlıkla doğsun büyüsün Ali27 yasindayim suanlik muglada yasiyorum 26.05.2022 son adet tarihim. 1. Cocugum erkek ismide nasipse Ali olacak
Canım ismi listede güncelledim, sağlıkla doğsun büyüsün ZeydRheaa ben İsmi söylemeyi unutmuşum Zeyd olcak Allah nasip ederse inşallah Eşim ben hiç hamile değilken isim araştırmaya başlamıştı ilk erkek ismi bulmuştuk üstünede başka bulamadık kesin olarak Zeyd olcak Bu arada haftaya Tokat'a taşıncaz ili değiştirmeye gerek var mı bilmiyorum yine de söyleyim dedim
Ben bazı şeyleri dolaptan alacağım, kıyafet vs değil de örneğin montessori kitaplık, ikea oyuncak dolapları vs var. O tarz şeyleri düşünüyorum.Kızlar bende dolap uygulamasından temiz kullanılmış anne yanı beşik ve ev tipi ana kucağı aldım :)
ilk çocukta her şeyin yenisi güzeli demiştik ama ikincide işler değişti günümüz şartları da malum.
Belki düşüneniniz olursa o tarz şeylere bakabilirsiniz.
19+3 te olacak benim.. kendi doktorum zaten perinatolog kendisi takvimden o haftayı söyledi bize de kabul etmek düştüKızlar detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Doktorunuz ile görüştünüz mü? 20-21. Hafta dedi bana 22 Ekime Perinatolog randevusu aldım 20+1 olucam
Her doktor farklı canım , perinatolog ve radyolog arasında genelde çok fark oluyor. Ikiside detaylı ultrason bakıyor ama öncelik her zaman perinatologta olsun bence. Benim normal gebelik takibini yapan doktorum perinatolog olduğu için detayliyi kendisi normal muayene ücretine yapacak yani 800 TL. Ama dışarıdan gelenlere 1500+ üstü bir fiyat alıyor. Tam duymasamda biri ödeme yaparken uzaktan saydımkızlar ayrıntılı ultrason fiyatları ne kadar bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?