2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selamlar herkese Bir süredir takip ediyorum siteyi, yorum yazmak şimdiye nasipmiş. Sizlerden çok şey öğrendim. Farkında olmadan birçok kadına destek oluyorsunuz yazdıklarınızla, bilmenizi istedim. Çok teşekkür ederim kendi adıma Nisan ayında 24 haftalıkken kaybettim ilk bebeğimi. Şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum, inşallah hepimize sağlıkla hayırla kavuşmak nasip olur

Geçmiş olsun. Yeni bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Erken doğum sebebiyle mi kayıp yaşamıştınız?

İNSAALLAH canim ALLAH hepimizin bebislerini saglikli hayirli eylesin İNSAALLAH

Ay bakayım canım ben ocakla şubata bakıyodum genellikle inşallah bizede nasip olur sağlıkla sıhhatle
Ben de şubata bakıyordum genelde mayısa bi gözgezidirmiştim görünce sayfayı. Doğuma 1 ay kala ocak annelerine bakarım artık onların daha taze olmuş oluyor her şeyi daha çok hafızamda yer etmiş olur :))

Bende 22 ekimde yaptırıcam 20 haftalık oluyorum o zaman? Nasıl bişey daha önceden bilgisi olan arkadaşlarım biz yeni anneleri biraz bilgilendirebilir misiniz:)
Doktor goruntu kalitesi yuksek ultrason da bebegin tum organlarini detayli inceliyor. Organlarinda ne var ne yok goruyorlar canim.

Kızlar sağlık ocağında verdiğim testlerin sonuçları gözükmüyor daha çıkmamış mı anlayamadım. Bir de 2 kere idrar testi görünüyor kan testi de verdim o gözükmüyor neden olabilir?

Eklentiler

• Screenshot_20220927_203553_com.android.chrome.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…