Bana 21de dedi Dr um.Kızlar detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Doktorunuz ile görüştünüz mü? 20-21. Hafta dedi bana 22 Ekime Perinatolog randevusu aldım 20+1 olucam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana 21de dedi Dr um.Kızlar detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Doktorunuz ile görüştünüz mü? 20-21. Hafta dedi bana 22 Ekime Perinatolog randevusu aldım 20+1 olucam
Detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptirdinizBen sadece detayli ultrason baktiracagim. Baska test yaptirmam doktorum gerekli illa demedikce. Ilk hamileligimde de Detayli haric hic bir sey yaptirmadim.
Geçmiş olsun. Yeni bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Selamlar herkeseBir süredir takip ediyorum siteyi, yorum yazmak şimdiye nasipmiş. Sizlerden çok şey öğrendim. Farkında olmadan birçok kadına destek oluyorsunuz yazdıklarınızla, bilmenizi istedim. Çok teşekkür ederim kendi adıma
Nisan ayında 24 haftalıkken kaybettim ilk bebeğimi. Şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum, inşallah hepimize sağlıkla hayırla kavuşmak nasip olur
![]()
İNSAALLAH canim ALLAH hepimizin bebislerini saglikli hayirli eylesin İNSAALLAHBen de aynen öyle yapacağım inşallah canım. Zaten yaşım 37 olduğu için testlere bu yansıyacak. Hiç modumu düşürmek istemiyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sen de yüreğini ferah tut inşallah, güzel haberler alacaksın.
15’te bitti benim çok şükür. Bazen hissediliyor ama eskisi gibi asla değil. Mide bulantısı, baş dönmesi ve göz kararması yapıyordur. Geçmiş olsun, az kaldı sabır![]()
İNSAALLAH canimIçini ferah tut canım bize de haber ver mutlaka güzel haberlerini bekliyoruz
Valla labaratuvardakiler 10 gun sonra diyince ona gore ayarlamistom kendimiKan sonucu çıkınca rapor doktora düşüyor çıkmıştır yani çoktan keşke kendini perişan edeceğine bi gitseydin :)
Devlete mi gidiyorsun canım?Valla labaratuvardakiler 10 gun sonra diyince ona gore ayarlamistom kendimi![]()
Aynen canim araştırma hastanesi orda profesor var bende kan uyusmazligi var diye kontrolümi riski gebelik doktoruna alıyorum hep o takip ediyor ozel muayenesine gidiyorumDevlete mi gidiyorsun canım?
kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları ne kadar bilginiz var mı?
20. hafta da yaptirmistim. Özele gidiyordum ama ucretsiz bakmisti doktorum. Zaten sadece detayliyi onermisti. Bir de ozellikle aile şeker hastaligi varsa onu yaptirmami istemistiDetaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptirdiniz
Ben 1 kilo bile değil 500 gram almışımKızlar kilo alma durumları ne durumda
Ben de şubata bakıyordum genelde mayısa bi gözgezidirmiştim görünce sayfayı. Doğuma 1 ay kala ocak annelerine bakarım artık onların daha taze olmuş oluyor her şeyi daha çok hafızamda yer etmiş olur :))Ay bakayım canım ben ocakla şubata bakıyodum genellikleinşallah bizede nasip olur sağlıkla sıhhatle
![]()
Bende 22 ekimde yaptırıcam 20 haftalık oluyorum o zaman? Nasıl bişey daha önceden bilgisi olan arkadaşlarım biz yeni anneleri biraz bilgilendirebilir misiniz:)Detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptirdiniz
Ay bende 13 +3 şimdiden bir kilo bile aldımBen 1 kilo bile değil 500 gram almışımNormal mi değil mi bilmiyorum da 15. Haftadayım
![]()
Doktor goruntu kalitesi yuksek ultrason da bebegin tum organlarini detayli inceliyor. Organlarinda ne var ne yok goruyorlar canim.Bende 22 ekimde yaptırıcam 20 haftalık oluyorum o zaman? Nasıl bişey daha önceden bilgisi olan arkadaşlarım biz yeni anneleri biraz bilgilendirebilir misiniz:)
Siz kilolari ilerleyen aylarda goreceksiniz kizlarAy bende 13 +3 şimdiden bir kilo bile aldım![]()
1 kilo iyi bence yaAy bende 13 +3 şimdiden bir kilo bile aldım![]()