2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gulce Ada
Öyle gerçekten bişey yoksa da stresten bişey olacak diye korkuyorum.Çevremde 2li 3lü yaptırmıyorum direk detaylı ultrasona giricem diyenleri anlıyorum şimdi

Ben de aynen öyle yapacağım inşallah canım. Zaten yaşım 37 olduğu için testlere bu yansıyacak. Hiç modumu düşürmek istemiyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sen de yüreğini ferah tut inşallah, güzel haberler alacaksın.

Günaydın bugün tek dolmuşla geldiğim işime 3 dolmuş değiştirerek geldim. Kusmalarım başladı yeniden tahmini ne zaman bitecek acaba ? 2 gündür gözlerim kararıyor başım dönüyor.

15’te bitti benim çok şükür. Bazen hissediliyor ama eskisi gibi asla değil. Mide bulantısı, baş dönmesi ve göz kararması yapıyordur. Geçmiş olsun, az kaldı sabır

Kesinlike Canım aynen dediğin gibi yeniden doğmuş gibiyim darısı senin sonucun başına inşallah canım sağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz

Canım çok sahol inşalalh hepimiz sağlıcakla geçirip hamilelik sürecini sağlıcakla alalım kucağımiza. Senin doktor randevun yarın değil mi ikili test sonucu için
Bakalim çıktıysa doktora gitcem yarin 10 gun olmadi daha ama yine de gidip bi sorayım dedim kan testi cikmis cunku rapor doktordadir belki

Ben çevremdekilere soruyorum ultrasonda sikinti görmeyen doktorlar 2li falan yaptirmiyorlarmis öküzün altında buzağı mi arayalım diye gercekten dogru
Sen benim içimi çok rahatlatıyorsun ya
Kızlar hmde indirim var bebisin ilk kıyafetlerini aldım gözyasım pıt hepsi 400 küsür TL tuttu bir bakın isterseniz
Maşallah, sağlıkla giymek nasip olsun
Ben Instagram üzerinden öykü müslin diye bir sayfadan aldım müslin örtü ve ağız bezi isterseniz bakabilirsiniz, ben beğendim gelenleri
Kızlar detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Doktorunuz ile görüştünüz mü? 20-21. Hafta dedi bana 22 Ekime Perinatolog randevusu aldım 20+1 olucam
21+3 te giricem ben perinatolog ile görüştüm, gittiğim hastanede yok dışardan yaptiricam. Ekim sonuna denk geliyor

Rheaa ben İsmi söylemeyi unutmuşum Zeyd olcak Allah nasip ederse inşallah Eşim ben hiç hamile değilken isim araştırmaya başlamıştı ilk erkek ismi bulmuştuk üstünede başka bulamadık kesin olarak Zeyd olcak Bu arada haftaya Tokat'a taşıncaz ili değiştirmeye gerek var mı bilmiyorum yine de söyleyim dedim

Kızlar detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Doktorunuz ile görüştünüz mü? 20-21. Hafta dedi bana 22 Ekime Perinatolog randevusu aldım 20+1 olucam

Canım ben bugün ayrıntılı usg randevumu aldım. Doktor 20. hafta ile 22+3 hafta arasını kabul ediyormuş sadece. Ben 22+0’a aldım, daha öncesinde boşluğu yokmuş. Bizim bebiş biraz da önden gidiyor inşallah geç olmamıştır

kiloluydu biraz :) daha da kilo aldığını düşünmüş :)

Kızlar bende dolap uygulamasından temiz kullanılmış anne yanı beşik ve ev tipi ana kucağı aldım :)
ilk çocukta her şeyin yenisi güzeli demiştik ama ikincide işler değişti günümüz şartları da malum.
Belki düşüneniniz olursa o tarz şeylere bakabilirsiniz.

Ben de 21 e istiyordum aslında ama tam 29 ekime denk geliyor. Dr da 20-21 diyince 22 ye bırakamadım 20 ye aldım artık nasip kısmet Bizim bebiş hep haftasıyla uyumlu gitti şimdiye kadar, zaten benim de her şeyim saatlidir reglim, yumurtlamam. Bebişte uyum sağladı buna 38+6 da sancım başlayıp 39+0 da doğurursam şaşırmayın

Selam kızlar hastaneden geldim. Doktor detaylı ultrasonda dikkatlice inceledi. Bir sorun yok dedi. Sat ımı da değiştirdi. Çünkü hep bir hafta önde gidiyordu. İkili tarama için kan verdim. İkizlerin arası 2 gün şimdilik. Cinsiyetini sordum erkeğe benziyor dedi. Tabi erken olduğu için kesinleştirmedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim. İkizlerin arasında zar varmış. Monokoryonik diamniyotik ikizler dedi

Ben 26 Ekim saat 16.00’ya aldım, bakalım inşallah ferah haberler duyarız hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…