Gulce Ada
Öyle gerçekten bişey yoksa da stresten bişey olacak diye korkuyorum.Çevremde 2li 3lü yaptırmıyorum direk detaylı ultrasona giricem diyenleri anlıyorum şimdi
Günaydın bugün tek dolmuşla geldiğim işime 3 dolmuş değiştirerek geldim. Kusmalarım başladı yenidentahmini ne zaman bitecek acaba ? 2 gündür gözlerim kararıyor başım dönüyor.
Kesinlike Canım aynen dediğin gibi yeniden doğmuş gibiyim darısı senin sonucun başına inşallah canım sağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruzEvet canımmalesef
Doğru söylüyorsun canım,benim de bunları yaşamam gerekiyormuş demekki inşallah sonucu iyi olur
Çok sevindim canım,ne güzel bi haber.İnsan yeniden doğmuş gibi oluyordur,hayata bakışın değişiyor resmen,ne kadar gereksiz şeyleri dert etimişim diyosun,ortada netlik olmasa da olma ihtimali bile yıpratıyor insanı.
Daha ne ver diksin65*65miş canım ya küçükben de bakayım bari kumaş en iyisi. Görümcem dikiş biliyor makinesi de var ona veririm diksin
Bakalim çıktıysa doktora gitcem yarin 10 gun olmadi daha ama yine de gidip bi sorayım dedim kan testi cikmis cunku rapor doktordadir belkiCanım çok sahol inşalalh hepimiz sağlıcakla geçirip hamilelik sürecini sağlıcakla alalım kucağımiza. Senin doktor randevun yarın değil mi ikili test sonucu için
Ben 22 Ekim de gidiyorum canım 20 hafta oluyor benim deKızlar detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Doktorunuz ile görüştünüz mü? 20-21. Hafta dedi bana 22 Ekime Perinatolog randevusu aldım 20+1 olucam
Kan sonucu çıkınca rapor doktora düşüyor çıkmıştır yani çoktan keşke kendini perişan edeceğine bi gitseydin :)Bakalim çıktıysa doktora gitcem yarin 10 gun olmadi daha ama yine de gidip bi sorayım dedim kan testi cikmis cunku rapor doktordadir belki
Ayyy aynı gün çok heyecanlıBen 22 Ekim de gidiyorum canım 20 hafta oluyor benim de
Içini ferah tut canım bize de haber ver mutlaka güzel haberlerini bekliyoruzBakalim çıktıysa doktora gitcem yarin 10 gun olmadi daha ama yine de gidip bi sorayım dedim kan testi cikmis cunku rapor doktordadir belki
Sen benim içimi çok rahatlatıyorsun yaBen çevremdekilere soruyorum ultrasonda sikinti görmeyen doktorlar 2li falan yaptirmiyorlarmis öküzün altında buzağı mi arayalım diye gercekten dogru
Maşallah, sağlıkla giymek nasip olsunKızlar hmde indirim var bebisin ilk kıyafetlerini aldım gözyasım pıthepsi 400 küsür TL tuttu bir bakın isterseniz
Ben Instagram üzerinden öykü müslin diye bir sayfadan aldım müslin örtü ve ağız bezi isterseniz bakabilirsiniz, ben beğendim gelenleriLcwda da 2li müslin 97 tl indirime girmiş. Ama kumaş fiyatlarından ve terzilikten haberim yok canım. Sen öğrenince bizimle de paylaşır mısın hangisi daha mantıklı acababizim buralarda hiç kumaşçı yok mecbur Ümraniyeye ya da eminönüne giderim artık:/
21+3 te giricem ben perinatolog ile görüştüm, gittiğim hastanede yok dışardan yaptiricam. Ekim sonuna denk geliyorKızlar detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Doktorunuz ile görüştünüz mü? 20-21. Hafta dedi bana 22 Ekime Perinatolog randevusu aldım 20+1 olucam
Kızlar detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Doktorunuz ile görüştünüz mü? 20-21. Hafta dedi bana 22 Ekime Perinatolog randevusu aldım 20+1 olucam
ay bazı insanlardaki bu rahatlık beni bitiriyor5 aya gelene kadar ben on kere doktora gitmiştim niye adet olmuyorum diye. benim 3.5 aylıkta bile karnım nasıl cıktı 5.aya kadar nasıl anlamamış kafamda deli sorular maşallah diyorum ne güzel saglıkla kucagına almış
Ben de 21 e istiyordum aslında ama tam 29 ekime denk geliyor. Dr da 20-21 diyince 22 ye bırakamadım 20 ye aldım artık nasip kısmetCanım ben bugün ayrıntılı usg randevumu aldım. Doktor 20. hafta ile 22+3 hafta arasını kabul ediyormuş sadece. Ben 22+0’a aldım, daha öncesinde boşluğu yokmuş. Bizim bebiş biraz da önden gidiyor inşallah geç olmamıştır
Benmkide öyle diyor aslında öylede karar almıştık ama ben bozacak gibiyimBenim esim de daha erken değil mi diyor utanmasa bebek dogunca yapacak alışverişi
Ben de 21 e istiyordum aslında ama tam 29 ekime denk geliyor. Dr da 20-21 diyince 22 ye bırakamadım 20 ye aldım artık nasip kısmetBizim bebiş hep haftasıyla uyumlu gitti şimdiye kadar, zaten benim de her şeyim saatlidir reglim, yumurtlamam. Bebişte uyum sağladı buna 38+6 da sancım başlayıp 39+0 da doğurursam şaşırmayın
21.haftada detaylıya gircem canım bende gün verdi hastaneKızlar detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Doktorunuz ile görüştünüz mü? 20-21. Hafta dedi bana 22 Ekime Perinatolog randevusu aldım 20+1 olucam
benim 1000 tl canım izmirkızlar ayrıntılı ultrason fiyatları ne kadar bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?