sizin ilk çocugunuz kiz mi erkek miBenim de erkek olursa Ayaz ismini çok istiyorum, çok havalı ve asil geliyor kulağa.
Mert Ayaz da olabilir
Benim ilk hamileliğimde öyleydi, ağır kaldırma, zaman buldukça ayağını kaldır uzan vs demisti doktor zamanla yukarı çıktı. Plasenta previa demisti bana
Ferro sanal verince vitamini gerek yok mu ki ekstradan multivitamin almak gerekmiyor mu acaba elenetal alsam 1 gun ferro sanal 1 gun elenetal icsmBen de Black friday adı altında ki indirimleri bekliyorum
Canım bana da gyno ferro sanal verdi, 1 haftadan sonra aşırı mide ağrısı yaptı ve kabızlık ben de, bırakmak zorunda kaldım.
Perşembe gideceğim bakalım ilacı değiştirir
Yerimmo yanak ne öyle maşallah kuzuya
Valla Allah verirse yok demem ama açıkçası uğraşmam olsun diye ALLAH olmayana versin derim ama.kazayla olursa başımın üstünde yeri var3. yapar misin peki. Benim 2 den fazlasina gozum kesmez ya
Benim de hic gozum kesmiyor ama yapabilsek aslinda en guzeli 3 çocuk. Benim bu hamilelikte kazayla oldu. Şimdi yapmayi dusunmuyordum.Valla Allah verirse yok demem ama açıkçası uğraşmam olsun diye ALLAH olmayana versin derim ama.kazayla olursa başımın üstünde yeri varsen?
Eger çalışmıyor olsaydım 3u de 4u de yapardım ama ogretmenim ve izin zamanları cok kisa bakacak kimsem de yok oyleBenim de hic gozum kesmiyor ama yapabilsek aslinda en guzeli 3 çocuk. Benim bu hamilelikte kazayla oldu. Şimdi yapmayi dusunmuyordum.
Çok komik duruyor doğru düzgün alamadı görüntüBen de Black friday adı altında ki indirimleri bekliyorum
Canım bana da gyno ferro sanal verdi, 1 haftadan sonra aşırı mide ağrısı yaptı ve kabızlık ben de, bırakmak zorunda kaldım.
Perşembe gideceğim bakalım ilacı değiştirir
Yerimmo yanak ne öyle maşallah kuzuya
Şimdilik iyiyiz inşallah her şey hepimiz için çok güzel olur sağlıkla kucağımıza alırız çok teşekkür ederimsizi cok merak ediyordum, bebeklerden birini kaybetmişsiniz sanırım, çok üzüldüm. siz nasılsınız diğer bebeklerin durumu iyi mi, inşallah saglıkla kavuşursunuz
Vitamin olarak ocean mummy kullanıyorum bunun yanında birde d3 damlaFerro sanal verince vitamini gerek yok mu ki ekstradan multivitamin almak gerekmiyor mu acaba elenetal alsam 1 gun ferro sanal 1 gun elenetal icsm
2sayfa canım ama sonuçlar 1 sayfada . 2 sayfada kullanılan parameter lar metricler methodlar vs yazıyor önemli değil yani o yüzden 1 sayfa göndermişlerdir.Ay hayırlı olsun canımNe güzel ya cinsiyet de öğrenmişsin. Sağlıklı olsun da şükür Bu arada geçmiş olsun hepinize
Ya bir de bu test sonucu 1 sayfa mıydı canım? Doktor attı simdi, 1 sayfa sadece.
Canım benimki de whatsapptan soru sorunca cevap veriyor aslında. O hoşuma gidiyor. Sadece biraz resmi. Merhaba iyi aksamlar şu bu yok.. Cevabı veriyor. Kısa netÇok öyle canım cicim yok yani.. ama dün sonucu söylemek için telefonla aradı mesela baya şaştım Bir de kanama için falan da baya açıklama yaptı kontrolde. O da hoşuma gitmişti.. ama işte bunda prensibimiz var dedi, ultrasonda görmeden söylemiyoruz. Peki.. ama dediğin gibi sonucu da illa istemek gerekiyor.
Bu arada sonucu istemiştim. Az önce yine hiçbir şey demeden sonucu göndermiş. Tek sayfa. Değişik geldi. Tek sayfa mı oluyor ki bu sonuçlar bak ona bile güvenemedim he..
Bahcelievlerde Hizmet Hastanesi'ne gidiyorum. Memorial devralmis bir süredir. Memorial Hizmet diye geçiyor. Normalde iyi bir hastane olmalı. Ben de biraz pimpirikli olabilirim ama.. Ben de daha rahat olmak isterim tabi.. Ailecek gerildik deseneNeyse en azından gönderdi.
Ben multivitamin olarak omepa wm kullanıyorum içinde omega da var. Magnezyum kullanıyorum magnimore. Bu hafta demir e başlıyorum, osende demir ve c. Ekimden itibaren de d vitaminine başla dedi günde 5 damla.Ferro sanal verince vitamini gerek yok mu ki ekstradan multivitamin almak gerekmiyor mu acaba elenetal alsam 1 gun ferro sanal 1 gun elenetal icsm
Ya ben hiç bişey almadım desem gec kalmam inşallahKızlar alışverişlere başladınız mı nasıl gidiyor ?
En iyisi sormak tabiki gideceğim zaman sorarim artikBen multivitamin olarak omepa wm kullanıyorum içinde omega da var. Magnezyum kullanıyorum magnimore. Bu hafta demir e başlıyorum, osende demir ve c. Ekimden itibaren de d vitaminine başla dedi günde 5 damla.
Doktora sormadan o şekilde kullanma canim bence
Ya doktor bisi goremedi ama esim diyo bakarken pipi gordum ben diye artik neyi pipisi benzettiyse bilmiyorum ama ultrason görüntüsü baya erkek diyorAynen valla ben de senin gibiyim. Dur bakalim yine de kesin bir sey yok
Senin varmi ultrason görüntüsüCanim şu onde bir cikinti var ya o pipisi mi acaba benim de ultrason da oyle erkege benziyor dedi.Ben de bir umut acaba yanilma var mi diye 2 3 hafta sonrasini bekliyorum.
Ya guldumYa doktor bisi goremedi ama esim diyo bakarken pipi gordum ben diye artik neyi pipisi benzettiyse bilmiyorum ama ultrason görüntüsü baya erkek diyor
Aynen var benim ultrason goruntusu. Senin doktor yine bir sey dememis benim ki profosor alaninda iyi biri hatta ben uzulmeyeyim diye soylemek istemdi. Ben soyleyin erkek mi dedim. O da evet erkege benziyor dediSenin varmi ultrason görüntüsü
Ama cok ufak senin 11 haftada nasil benzetmiş benimki de profesor ama yuzde 60 yanilma payım var dedi bilmiomki esim o pipiyi gordum demese halan umutlanirdimAynen var benim ultrason goruntusu. Senin doktor yine bir sey dememis benim ki profosor alaninda iyi biri hatta ben uzulmeyeyim diye soylemek istemdi. Ben soyleyin erkek mi dedim. O da evet erkege benziyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?