2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
sizin ilk çocugunuz kiz mi erkek mi

Ferro sanal verince vitamini gerek yok mu ki ekstradan multivitamin almak gerekmiyor mu acaba elenetal alsam 1 gun ferro sanal 1 gun elenetal icsm

Valla Allah verirse yok demem ama açıkçası uğraşmam olsun diye ALLAH olmayana versin derim ama.kazayla olursa başımın üstünde yeri var sen?
Benim de hic gozum kesmiyor ama yapabilsek aslinda en guzeli 3 çocuk. Benim bu hamilelikte kazayla oldu. Şimdi yapmayi dusunmuyordum.

Çok komik duruyor doğru düzgün alamadı görüntü sağol cnm

sizi cok merak ediyordum, bebeklerden birini kaybetmişsiniz sanırım, çok üzüldüm. siz nasılsınız diğer bebeklerin durumu iyi mi, inşallah saglıkla kavuşursunuz
Şimdilik iyiyiz inşallah her şey hepimiz için çok güzel olur sağlıkla kucağımıza alırız çok teşekkür ederim

2sayfa canım ama sonuçlar 1 sayfada . 2 sayfada kullanılan parameter lar metricler methodlar vs yazıyor önemli değil yani o yüzden 1 sayfa göndermişlerdir.

Ferro sanal verince vitamini gerek yok mu ki ekstradan multivitamin almak gerekmiyor mu acaba elenetal alsam 1 gun ferro sanal 1 gun elenetal icsm
Ben multivitamin olarak omepa wm kullanıyorum içinde omega da var. Magnezyum kullanıyorum magnimore. Bu hafta demir e başlıyorum, osende demir ve c. Ekimden itibaren de d vitaminine başla dedi günde 5 damla.
Doktora sormadan o şekilde kullanma canim bence

En iyisi sormak tabiki gideceğim zaman sorarim artik

Aynen var benim ultrason goruntusu. Senin doktor yine bir sey dememis benim ki profosor alaninda iyi biri hatta ben uzulmeyeyim diye soylemek istemdi. Ben soyleyin erkek mi dedim. O da evet erkege benziyor dedi
Ama cok ufak senin 11 haftada nasil benzetmiş benimki de profesor ama yuzde 60 yanilma payım var dedi bilmiomki esim o pipiyi gordum demese halan umutlanirdim

Valla doktorun goremedigini nasil gorduyse anlamadim aslinda bi de diom ki erkek olsa daha iyi birbirlerine yoldaş arkadas olurlar kizla erkek pek anlaşamaz cunku çevremdekiler hep kesi kopek gibi kiz erkek kardeşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…