- 12 Kasım 2018
- 5.203
- 7.799
- 198
Benimkilerin pipisi buyuk demekAma cok ufak senin 11 haftada nasil benzetmiş benimki de profesor ama yuzde 60 yanilma payım var dedi bilmiomki esim o pipiyi gordum demese halan umutlanirdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkilerin pipisi buyuk demekAma cok ufak senin 11 haftada nasil benzetmiş benimki de profesor ama yuzde 60 yanilma payım var dedi bilmiomki esim o pipiyi gordum demese halan umutlanirdim![]()
Ablam da oyle soyluyor. sevinmelisin 2 erkek ne guzel destek.olurlar birbirlerine diyeValla doktorun goremedigini nasil gorduyse anlamadim aslinda bi de diom ki erkek olsa daha iyi birbirlerine yoldaş arkadas olurlar kizla erkek pek anlaşamaz cunku çevremdekiler hep kesi kopek gibi kiz erkek kardeşler
Aynen oyle ilki kiz olsaydi yine kiz isterdim destek olsunlar diye gercekten oyle düşünsene erkek kendiyle ilgili bir durumda kiz kardeşini aramaz erkek kardeşten yardin ister ne biliyim guzel taraftan bakmak lazım sonuçta kiz da erkek de ayni önemli olan vefalı ve saglikli olmasi ben sadece kendimi hep kiz diye umutlandırdım ondan biraz kiriklik yasadim yoksa esimden kiz cocugu beklemodumAblam da oyle soyluyor. sevinmelisin 2 erkek ne guzel destek.olurlar birbirlerine diye
Aynen artik hakkimizda hayirlisiAynen oyle ilki kiz olsaydi yine kiz isterdim destek olsunlar diye gercekten oyle düşünsene erkek kendiyle ilgili bir durumda kiz kardeşini aramaz erkek kardeşten yardin ister ne biliyim guzel taraftan bakmak lazım sonuçta kiz da erkek de ayni önemli olan vefalı ve saglikli olmasi ben sadece kendimi hep kiz diye umutlandırdım ondan biraz kiriklik yasadim yoksa esimden kiz cocugu beklemodum![]()
Kızıma ben hep beğendiğim şeyleri aldım, kimi erkek reyonundandı. Onlari ayırıp bakmam lazım, ne kadar yakın zaman olsa da hiçbiri aklımda değil tek aklımda kalan yeşilli cam ağaçlı yenidogan takımı, birde kahve sincaplı yeni doğan vardıSıfırdan başlamamak çok güzel bir duygu olmalı![]()
Ben yavaş yavaş alıyorum artık indirimlerde. Bebek için anne yani Park yatak, küvet takımı, ateş ölçer, hastane çıkışı, bı kaç zıbın, alt üst, yelek aldim. Anne Bebek bakım çantası ile hamile yastığı aldım bi de. Geceleri belim agriyo malesef yastıkla desteklemeden. Bebek arabası henüz ne alacağımıza karar veremedik. Pusetli olması gerekir dedi arkadaşlarım. Yoksa yenidoganlarda sıkıntı oluyormuş. Onun için arastirmadayim. Her ay bı kaç şey alacağım bu şekilde. Bebek telsizi ile calıştığım için sağma makinesi de alacağım inşallah.Kızlar alışverişlere başladınız mı nasıl gidiyor ?
Ben de alıyorum erkek reyonundan çok güzel şeyler varKızıma ben hep beğendiğim şeyleri aldım, kimi erkek reyonundandı. Onlari ayırıp bakmam lazım, ne kadar yakın zaman olsa da hiçbiri aklımda değil tek aklımda kalan yeşilli cam ağaçlı yenidogan takımı, birde kahve sincaplı yeni doğan vardıtek romandan alışveriş yapmamanın avantajı diyelimm
![]()
Ohh sen de baya almışsınBen yavaş yavaş alıyorum artık indirimlerde. Bebek için anne yani Park yatak, küvet takımı, ateş ölçer, hastane çıkışı, bı kaç zıbın, alt üst, yelek aldim. Anne Bebek bakım çantası ile hamile yastığı aldım bi de. Geceleri belim agriyo malesef yastıkla desteklemeden. Bebek arabası henüz ne alacağımıza karar veremedik. Pusetli olması gerekir dedi arkadaşlarım. Yoksa yenidoganlarda sıkıntı oluyormuş. Onun için arastirmadayim. Her ay bı kaç şey alacağım bu şekilde. Bebek telsizi ile calıştığım için sağma makinesi de alacağım inşallah.
Hatta lcw bedenleri bir tık büyüktür genel olarakBen de alıyorum erkek reyonundan çok güzel şeyler varayıcıklı bi takım aldım geçen gün lcw dan çok tatlı ama çok küçük değil mi yaaa kıyafetler
![]()
Bebek bakım çantası aldım.Kızlar alışverişlere başladınız mı nasıl gidiyor ?
Evet artık her ay alicam bu pahalilikta indirimde görünce kacirmak istemiyorumOhh sen de baya almışsınben de yastık alıcam ya gece 2 yastıkla uyuyorum rahat geliyor öyle uyumak U şeklinde olanlardan mı aldın nasıl rahat mı?
Henüz gelmedi yastığım bu aradaOhh sen de baya almışsınben de yastık alıcam ya gece 2 yastıkla uyuyorum rahat geliyor öyle uyumak U şeklinde olanlardan mı aldın nasıl rahat mı?
Yicem ya eşimle bakıp bakıp gülüyoruz kıyafetlere bu ne ya minicik diyeHatta lcw bedenleri bir tık büyüktür genel olarak![]()
Eren tek başına güzel bence, Buğra erkek deve demek anlamını sevmiyorum o isminKızlar bu isimler nasıl sizce, erkek çocuğa isim bulmak ne zormuş yaFikirlerinizi bekliyorum.
Ali Kaan, Talha, Ceyhun, Eyüp, Alperen, Buğrahan
Ben de öyle denk getirdikçe alıyorum dediğin gibi. Ah ah oturarak çalışanların belası bel ağrısı benim de her akşam belim ağrıyor eve gelinceEvet artık her ay alicam bu pahalilikta indirimde görünce kacirmak istemiyorumevet u şeklinde olanlardan aldım. Sırtımda da destek olmasını istedim otururken bile yanıma sırtıma her yerime koyuyorum öyle rahat ediyorum..masa başı çalışınca bel ağrısı çekiyorum sürekli malesef
![]()
Boy farkıYicem ya eşimle bakıp bakıp gülüyoruz kıyafetlere bu ne ya minicik diyeSana ne sorcam 1-3 ay ile 3 ay arasında ne fark var
Eren tek başına güzel bence, Buğra erkek deve demek anlamını sevmiyorum o isminAlperen de siyasi çağrışım yapıyor siyasi isimler de çocuğa koymak iyi değil bence
![]()
İsim bulamaz oldum ya açıkçası yeni nesil isimleri pek beğenmiyoruz eşimle. Bi de anlama çok önem veriyoruz buğranın anlamını bilmiyodumYicem ya eşimle bakıp bakıp gülüyoruz kıyafetlere bu ne ya minicik diyeSana ne sorcam 1-3 ay ile 3 ay arasında ne fark var
Eren tek başına güzel bence, Buğra erkek deve demek anlamını sevmiyorum o isminAlperen de siyasi çağrışım yapıyor siyasi isimler de çocuğa koymak iyi değil bence
![]()
Ay çok iyi olurBoy farkıeğer yarın indirirsem kıyafetleri iki takımı yan yana koyar fotosunu atarım
![]()
Korona mı oldunBen korona oldum. İlaç içmek yasak zaten çok zorlanırsan parol içebiliyorsun. Bol meyve, bol su ve dinlenmekten başka bi yolu yok malesefPastil değil ama ben sürekli olips yemiştim öksürük yapıyordu çünkü boğaz kuruluğu, ferahlatıcı şeyler iyi geliyor
Valla biraz da anne babaya bağlı 2 ismin kullanılması, bir de uyumlu olacak isim atıyorum burak ramazan koyarsan iki isim söylenmez ama ali kaan uyumlu siz kullanırsanız çevre de kullanır. Dayımın kızı iki isimli ikisini de söylüyoruz biz meselaİsim bulamaz oldum ya açıkçası yeni nesil isimleri pek beğenmiyoruz eşimle. Bi de anlama çok önem veriyoruz buğranın anlamını bilmiyodumEşim de Ali Kaan'a daha sıcak bakıyor soy ismimizle de uyumlu hem daha ağırbaşlı bir isim diye. Ben de iki isim konusunda kararsızım hep tek isim kullanılıyor diye. Kafalar karışık yani
![]()