Ah malesef. Hamile pilatesi de yapıyorum ama çalışırken öğleden sonra basliyo hemen bel ağrısıBen de öyle denk getirdikçe alıyorum dediğin gibi. Ah ah oturarak çalışanların belası bel ağrısı benim de her akşam belim ağrıyor eve gelince
Ne sorcam hastane çıkışını sadece o zaman mı giyiyor? Ben alacağım şimdi sadece o zaman giyiyorsa chicco dan fl almayayım fiyatı daha uygun bebetto fl var sanırım. 6 ay sonra doğum yapacağım hiç bir şey bilmiyorumAy çok iyi oluro zaman 3 ay da almak lazım di mi allahım tam mevsim geçişi insan ne alacağını da şaşırıyor martta doğursak mart yenidoğan nisan 1-3 le geçse mayısta 3 mü giyerler 3-6 mı kısa mı alcaz uzun mu zor işler
Canım boğaz yanması ile başladı benim. Ertesi gün vücut halsizliği, hapşurma, burun akıntısı nezle gibiydim. Ama halsizlik artınca eve geldim hemen eczaneden hızlı test aldım veee bingo pozitifKorona mı oldunbelirtilerin nelerdi ? Boğaz ağrısının yanında burun akıntısı da var bende koronada burun akıntısı olmuyordu sanki ☹
Evet haklısın canım aslında bi de Ali kısa bi isim olduğu için yanına ne konursa ikili söylenebilir gibi geliyor. Ah ahh doktor ilk kıza benziyor dediğinde bir sürü isim bulmuştum erkekte tıkandım kaldımValla biraz da anne babaya bağlı 2 ismin kullanılması, bir de uyumlu olacak isim atıyorum burak ramazan koyarsan iki isim söylenmez ama ali kaan uyumlu siz kullanırsanız çevre de kullanır. Dayımın kızı iki isimli ikisini de söylüyoruz biz mesela
Off ne güzel hiç böyle motivasyonlarım yok vallaAh malesef. Hamile pilatesi de yapıyorum ama çalışırken öğleden sonra basliyo hemen bel ağrısı
Evet ali kaan söylenir birlikte bence bi sakınca yokEvet haklısın canım aslında bi de Ali kısa bi isim olduğu için yanına ne konursa ikili söylenebilir gibi geliyor. Ah ahh doktor ilk kıza benziyor dediğinde bir sürü isim bulmuştum erkekte tıkandım kaldımneyse en azından seçeneklerimiz var
Valla canım ben öyle çeyizlik gibi teferruatlı bişey almadım trendyold tuğba kuğu diye satıcı var onun hastane çıkışlarına bi bak ben 1 takım ordan aldım çok uygundu organik kumaş hem yumuşacık. Üst zıbın, patikli alt, şapka, eldiven bu kadar. Evde de giydirebileceğim bir model hem. Süslü taşlı şeyleri zaten sevmiyorum. Kayınvalidem de almış bi takım krem rengi organik kumaş o da güzel sade onu da giydiririm günlük. 1 defalığına para vermeye gerek yok çok pahalı şeylere benceNe sorcam hastane çıkışını sadece o zaman mı giyiyor? Ben alacağım şimdi sadece o zaman giyiyorsa chicco dan fl almayayım fiyatı daha uygun bebetto fl var sanırım. 6 ay sonra doğum yapacağım hiç bir şey bilmiyorum
Ne çatlağı yaaKızlar iyi akşamlar göbişinde çatlak gördüm bugünkırmızı bi çizik ügüüü lierac kullanıyorum. İnanılmaz şiştim ben valla kilo almayan bütün arkadaşlarımı kutluyorum burdan maşallah
Yalnız değilsin ben de aldım biraz ve doktorumdan uyarı aldim :) oyle cok yedigimi söyleyemem zaten mide bulantilarim oluyor halen ama sanırım hamilelikte metabolizmam cok yavasliyor öncekinde de hızlı kilo almistim. Dikkat etmeye çalış canım sen de, fazla kilo hem hareketleri kısıtlıyor hem de bir sürü sakıncası var, doktorlar da uyarıyor oyuzden. Bol yurüyüş mümkünse:)Kızlar iyi akşamlar göbişinde çatlak gördüm bugünkırmızı bi çizik ügüüü lierac kullanıyorum. İnanılmaz şiştim ben valla kilo almayan bütün arkadaşlarımı kutluyorum burdan maşallah
Ay harbiden bi de o takımlar 700-800 tl falan şok oldum. Pentide hazır 1 alana 1 bedava varken ben normal pijama takımı alacağım valla en azından günlük hayatımda da kullanabilirim. Çeyizde de aldılar bir sürü kaç kere giydin diye bi sorsana bi elin parmağını geçmezDila tarkan ı gördünüz mü doğumdan sonra kız şort tişört giymiş ve bu kız jet sosyeteah dedim tam benim kafa biz öyle giyinsek demedik laf bırakmaz büyükler bize de hürrem sultan gecelikleri giydirmek istiyorlar
Ahahahaha aynen kv geceliğini hastane çıkışını fl da alacağım dedi dedim yok ben sipariş ettim bileDila tarkan ı gördünüz mü doğumdan sonra kız şort tişört giymiş ve bu kız jet sosyeteah dedim tam benim kafa biz öyle giyinsek demedik laf bırakmaz büyükler bize de hürrem sultan gecelikleri giydirmek istiyorlar
Kendim yapıyorum, önceden de yapardım zaten sürekli. Oyuzden zor gelmiyoOff ne güzel hiç böyle motivasyonlarım yok vallakendin mi yapıyorsun yoksa salona mı gidiyorsun
Yine bir kampanyayı daha kaçırmışım kızlarAy harbiden bi de o takımlar 700-800 tl falan şok oldum. Pentide hazır 1 alana 1 bedava varken ben normal pijama takımı alacağım valla en azından günlük hayatımda da kullanabilirim. Çeyizde de aldılar bir sürü kaç kere giydin diye bi sorsana bi elin parmağını geçmez
Ah bende 10.haftamdayken ne hayaller kuruyordum 14 e geliyim elcin demirel simge duman hepsini yapıcam diye bir kanamam oldu doktor yasakladi valla yapabiliyorken yapın 1 kilo aldım ama resmen kalçam bacaklarim büyüdü elcin demirelin yürüyüs videolari cok güzel iç bacak calisitiriyorKendim yapıyorum, önceden de yapardım zaten sürekli. Oyuzden zor gelmiyoElçin Demirel var, hamile pilatesi yapıyor. Onun hamileler için serilerini yapıyorum. Çok rahatlatiyo tavsiye ederim
Doğruyu söylemek gerekirse 1-3 pek kullanılmıyor. Cunku ara boy ya çok çabuk küçülüyor. Ben 1 numara yeni doğan almıştım 2 tane falan 1-3 aldim kalanı 3 aydı. Aynı şekilde 3-6 2-3 tane kalanı 6 aydı. İlk 1 yıl çok çabuk büyüyorlar çünkü, bazen ara boyu 1 defa giydirip direk üst bedene geçtiğim de olduValla biraz da anne babaya bağlı 2 ismin kullanılması, bir de uyumlu olacak isim atıyorum burak ramazan koyarsan iki isim söylenmez ama ali kaan uyumlu siz kullanırsanız çevre de kullanır. Dayımın kızı iki isimli ikisini de söylüyoruz biz mesela
Canm benim komşunun oglullarinin ismi büyüğü Kaan küçüğü Ali tuğra ikiside çok tatlı beyefendi çocuklar bende tekrar oğlum olursa abisinin ismine uygun olsun diye özgür koymayı düşünüyordum Ömer oğlumun adıİsim bulamaz oldum ya açıkçası yeni nesil isimleri pek beğenmiyoruz eşimle. Bi de anlama çok önem veriyoruz buğranın anlamını bilmiyodumEşim de Ali Kaan'a daha sıcak bakıyor soy ismimizle de uyumlu hem daha ağırbaşlı bir isim diye. Ben de iki isim konusunda kararsızım hep tek isim kullanılıyor diye. Kafalar karışık yani
Doktorum bana şuan plates yapma bir iki aydan sonra bir yere yönlendireceğim seni dedi. O yüzden benim de aklımdaydı ama yapmadım biraz da işime geldi sanırımAh bende 10.haftamdayken ne hayaller kuruyordum 14 e geliyim elcin demirel simge duman hepsini yapıcam diye bir kanamam oldu doktor yasakladi valla yapabiliyorken yapın 1 kilo aldım ama resmen kalçam bacaklarim büyüdü elcin demirelin yürüyüs videolari cok güzel iç bacak calisitiriyor
Ne yapalim bebisler iyi olsun biz toplarız vücutları sonra nereye yönlendircekmis merak ettim amaDoktorum bana şuan plates yapma bir iki aydan sonra bir yere yönlendireceğim seni dedi. O yüzden benim de aklımdaydı ama yapmadım biraz da işime geldi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?